Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toptan fiyatına piercing..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toptan fiyatına piercing alınabilinecek bi web sitesi felan varmı arkadaşlar
yarımınızı bekliyorum...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
türk bi şirket gibi bişi olursa benim açımdan daha iyi olur bu arada..[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
tmm giderim okurum
yanlış yazdığım için mi yazdın bilmiyorum ama bi müşterim geldi ve benden rica etti
cahiliz naparsın yazılışınıda bilmiyoruz
senin kadar aşmış bi kişiliğe sahip değiliz
ezdin beni burda herkesin önünde bak[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
cahillik işte
böyle aşmış insanlar olmasa zaten bişi öğrenemiycem
tapılası insanlar sizi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
konu neden hemencecik bir sozcugun yanlıs yazılmasıyla kaymıs onu anlamadım?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Hmm ne kadar işine yarar bilmiyorum ancak Kapalı çarşıda kuyumculuk yapan firmaların çoğu Piercing üretimide yapıyor artık. Hatta biraz kasarsam bi telefonda bulabilirim sana isim Hoşkan Kuyumculuk olması lazım[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 23 Şubat 2005 09:30 tarihinde demiş ki:
Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor.

"Bilmemek değil öğrenmemek ayıp", hatta "Piercing"in yazılışını bilse nolur bilmese nolur..
erhalde yanlış yazısına bu kadar abartanlar anasının karnında peircing le birlikte dodu[signature][hline]________________________
»§-70L64-§«

/ 0 0
=o=/

[Bu mesaj togi92 tarafından 23 Şubat 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
togi92, 23 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 23 Şubat 2005 09:30 tarihinde demiş ki:
Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor.

"Bilmemek değil öğrenmemek ayıp", hatta "Piercing"in yazılışını bilse nolur bilmese nolur..
erhalde yanlış yazısına bu kadar abartanlar anasının karnında peircing le birlikte dodu

Hadi adam "piercing"i yanlış yazdı, sen herşeyi yanlış yazmışsın, kelime anlamadım dediğinden..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
  • Yeni Oluştur...