kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 toptan fiyatına piercing alınabilinecek bi web sitesi felan varmı arkadaşlar yarımınızı bekliyorum...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 www.mypiercing.com'u dene[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bi ara şundan kullanıordum kaşımda;[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq | Sözlük
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 türk bi şirket gibi bişi olursa benim açımdan daha iyi olur bu arada..[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tmm giderim okurum yanlış yazdığım için mi yazdın bilmiyorum ama bi müşterim geldi ve benden rica etti cahiliz naparsın yazılışınıda bilmiyoruz senin kadar aşmış bi kişiliğe sahip değiliz ezdin beni burda herkesin önünde bak[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kermti son zamanlarda çok şey öğreniyorsdun abi.. kib'den tut piirsinge kadar =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 cahillik işte böyle aşmış insanlar olmasa zaten bişi öğrenemiycem tapılası insanlar sizi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 oyk piercing..[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Tamam turboluk yapmayın. Pirmpsinki yanlış yazsa ne olur doğru yazsa ne olur.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor. "Bilmemek değil öğrenmemek ayıp", hatta "Piercing"in yazılışını bilse nolur bilmese nolur..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
keyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 konu neden hemencecik bir sozcugun yanlıs yazılmasıyla kaymıs onu anlamadım?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
duende Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 wildcat diye bi marka oldugunu biliyorum bakırkoydeki vagon halepteki piercingci falan onu kullanıyo halepteki adam en iisi odur demişti git bi piercing dukkanına sor işte en kolayı[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 www.wildcat.co.uk[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hmm ne kadar işine yarar bilmiyorum ancak Kapalı çarşıda kuyumculuk yapan firmaların çoğu Piercing üretimide yapıyor artık. Hatta biraz kasarsam bi telefonda bulabilirim sana isim Hoşkan Kuyumculuk olması lazım[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Spidee, 23 Şubat 2005 09:30 tarihinde demiş ki: Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor. "Bilmemek değil öğrenmemek ayıp", hatta "Piercing"in yazılışını bilse nolur bilmese nolur.. erhalde yanlış yazısına bu kadar abartanlar anasının karnında peircing le birlikte dodu[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ [Bu mesaj togi92 tarafından 23 Şubat 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Buyrun Hoşkan Kuyumculuk[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: togi92, 23 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 23 Şubat 2005 09:30 tarihinde demiş ki: Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor. "Bilmemek değil öğrenmemek ayıp", hatta "Piercing"in yazılışını bilse nolur bilmese nolur.. erhalde yanlış yazısına bu kadar abartanlar anasının karnında peircing le birlikte dodu Hadi adam "piercing"i yanlış yazdı, sen herşeyi yanlış yazmışsın, kelime anlamadım dediğinden..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Drian, 22 Şubat 2005 21:28 tarihinde demiş ki: bi ara şundan kullanıordum kaşımda; Hehe black line serisi :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar