Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu defa buldum ama....

the_dm

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar bu defa gerçek aşkı buldum... yani hayatımda ilk defa birini bu derece temiz bu derece karşılıksız seviyorum. ama kız beni sevmiyor... ya aslında daha doğrusu bi ara yakınlaşıyor gibi olduk. hatta onun benden hoşlandığını düşünmeye başlamıştım. ama ona aşık olduğumu söyleyince herşey bitti... yani eskiden çok iyi arkadaşımdı. beni üzmemek için bi anda bitirmedi arkadaşlığımızı ama bi mesafe koydu...

ama asıl sorun beni sevmemesi de değil. ona çok aşığım ve onun aradığı şeyin ben olduğunu farkındayım... evet ilk defa bu kadar eminim. onu 4 yıldır tanıyorum. ve aradığı şeyin ben olduğunu gerçekten biliyorum. ama 1 tek şans dahi vermiyor bana... napsam neetsem bilmiyorum...[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...
Sosyal ağlarda paylaş

Aradığı şeyin sende olduğundan emin olsaydın, sevgini açıklamazdın veya açıklamaya gerek duymazdın. 4 yıldır tanıyan sadece sensin sanki? Unutma o da seni 4 yıldır tanıyor, aradığı şeyin ne olduğunu da biliyordur.

İlanı aşk etmicen.. Bi anda soğur kızlar. O kadar dedik.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

beni ve aşkımı tamamiyle farketmesini sağladıktan sonra hayatından bi anda çıkacam. sonra boşluğumu hissetmesini bekliyeceğim... yapacak başka bişey bilemiyorum... allahım noolur ya...[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
the_dm, 22 Şubat 2005 23:20 tarihinde demiş ki:

evet ilk defa bu kadar eminim. onu 4 yıldır tanıyorum. ve aradığı şeyin ben olduğunu gerçekten biliyorum.

aradigi $eyin sen olduguna nasil emin oldun,ve neden bu kadar eminsin anlamadim=)
bence hatunun aradigi ''$ey'' senin gibi birisi olsaydi,emin olki oda bunu belli ederdi,öyle davranmak yerine.
bide $u vardir,cogu kiz bu tip durumlardan sogur evet ,birazcik heyecani olsun ya,ne o öle hemen ''seni seviorum,cikallimmi lay layyy lomm'' ama sen onun pe$inden ne kadar ko$arsan ko$, o daha cok sIKILIR,sakin sesini cikarma bi daha bence,konu$mayi kes öle pe$indeymi$ gibi hareketlerdede bulunma,dü$ünmek icin zaman birak.
bekle ,gercekten sana ilgi duyuyosa gelip seninle konu$maya cali$ir bi $ekilde.[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

seni seviyorum çıkallımmı laylaylom diye bişey olmadı olmaz da... çıkmak kelimesine ayrı bi kıllığım var hiçbizaman kullanmadım kullanmam da. ayrıca heyecanını ve gizemini de hiçbir zaman kaybetmedi hislerimiz. ama sanki her seferinde tam evet diyecekken hayır diyor... ya bilmiyorum... belki öyle olmasını istediğim için öyleymiş gibi düşünüyorum. ama olayların tamamını bilen çok kişi benimle aynı şeyi düşündü...[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de nası bu kadar emin olabiliyosun ki? Yani beni adam gibi tanımıyo demissin, sora ben onun aradıgı kisiyim diyosun. Tanımak biraz karsılıklı olur ama, birini ne kadar yakından tanırsan o da seni o kadar yakından tanır.

Ha bu durumda naparım diyosan, cok da diyecek bisi yok aslında bi sure uzaklasıp sora ustunde biraz daha diretebilirsin ya da silersin onu aklından.

[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 23 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıldır arkadaşsınız, onun aradığı kişinin sen olduğunu düşünüyordun ve ona güzel bir açıklama yaptın..o da senden kaçtı..
Çok üstüne gitmiş olamaz mısın? Peki ona duygularını açmadan önce ona hislerini belli ettin mi?
Belli ettiysen ya da etmediysen bence arkadaşının bunu farketmemesi çok garip!
Bence arkadaşın duygularını baştan beri biliyordu ama senden daha iyisini bulacağını düşündüğü için ve biraz da aç gözlü olduğu için sana aldırış etmedi..(biraz kırıcı olabilir)
Sen herzaman onun yanında ona destek oldun, onun sorunlarını dinledin..4 yıl olduğuna göre onunla birçok şeyi paylaşmışsındır..Ve bence sen farketmesende o seni senin onu tanıdığın kadar tanıyor..

Şimdi yapman gereken ona baskı yapmayıp ondan uzaklaşmak..Çünkü sen yakınlaştıkça emin ol o sende 2 misli kaçacaktır.İlişkini en aza indir..acı çekeceksin ama bölesi daha iyi olacak..Belli bir zaman sonra senin yokluğunu farkedecek ve seni arayacaktır..Tekrar karşılaştığında şimdiki senin eski sen olmadığını ona göster..Kendini geri çek..ama sakın ondan bir cevap bekleme..Bırak o kendi kendine sana açılsın..O zaman duygularını açıkla ama o zaman da bile kendini kaptırma..

Şayet senin yokluğunu farketmiyorsa ve seni aramıyorsa kusura bakma ama onun için pek önemli olmadığın ortaya çıkar. Böyle bir insanla da arkadaş kalmaya deymez! Seni hakeden insanlar aramaya başlarsın o zaman!

Bol şans! :)[signature][hline]Eternal Eternity
Sosyal ağlarda paylaş

takma hatta kız yanından fln geçerken haydi kasımpaşa ya die bağar :D euhe ben öle yaptm hatta dalgasına vurdum yere çömüp "bir kulunu çok sevdim o beniii hiç sevmiyoo" die bağardım ... ama sen yanlış olanı yapmıssın aşık oldugunu onu sevdigini yani onun seni heyecanlandırdıgını solemıssın dua et kız --Melek yüzlü kobra--M.Y.K. cıkmasın seni kullanır ondan öyle diyorum takma bu arada madem konu acıldı ben de bişi sorcam yaf arkadaşlar kız benı pazartesi gunu bıraktı konusmuyom die [ daha once bizim sınıfa gelmezdi ] şimdi arkadaşını koluna takıp [kız arkını] bizim sınıfa gelip daha once gelip konusmadıgı bi arkadaşıyla konusmaya başladı naptıgını anlıyamıom allah karetsin m.y.k çıktı kız kurtulamıom cunku onu gorunce elim ayagım bi anda titremeye başlıo ama kız gidince arkasından kufurler edebiliyorum diyorum defol sınıfa girmeye hakkın yok demeyi dusunuyorum kız geliyo titriyorum pofff gönül işte ota da poka da konuyo napıyım sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turunch, 23 Şubat 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
4 yıldır arkadaşsınız, onun aradığı kişinin sen olduğunu düşünüyordun ve ona güzel bir açıklama yaptın..o da senden kaçtı..
Çok üstüne gitmiş olamaz mısın? Peki ona duygularını açmadan önce ona hislerini belli ettin mi?
Belli ettiysen ya da etmediysen bence arkadaşının bunu farketmemesi çok garip!
Bence arkadaşın duygularını baştan beri biliyordu ama senden daha iyisini bulacağını düşündüğü için ve biraz da aç gözlü olduğu için sana aldırış etmedi..(biraz kırıcı olabilir)
Sen herzaman onun yanında ona destek oldun, onun sorunlarını dinledin..4 yıl olduğuna göre onunla birçok şeyi paylaşmışsındır..Ve bence sen farketmesende o seni senin onu tanıdığın kadar tanıyor..

Şimdi yapman gereken ona baskı yapmayıp ondan uzaklaşmak..Çünkü sen yakınlaştıkça emin ol o sende 2 misli kaçacaktır.İlişkini en aza indir..acı çekeceksin ama bölesi daha iyi olacak..Belli bir zaman sonra senin yokluğunu farkedecek ve seni arayacaktır..Tekrar karşılaştığında şimdiki senin eski sen olmadığını ona göster..Kendini geri çek..ama sakın ondan bir cevap bekleme..Bırak o kendi kendine sana açılsın..O zaman duygularını açıkla ama o zaman da bile kendini kaptırma..

Şayet senin yokluğunu farketmiyorsa ve seni aramıyorsa kusura bakma ama onun için pek önemli olmadığın ortaya çıkar. Böyle bir insanla da arkadaş kalmaya deymez! Seni hakeden insanlar aramaya başlarsın o zaman!

Bol şans! :)

ya söyle ki 4 yildir ark.iz ama aslinda ayni karakterde kisiler olmamiza ragmen bi türlü ayni ortamlarda olamiyoruz. ama oldugumuz anlarda ikimiz de çok iyi zaman geçiriyoruz, hiç olmadigi gibi egleniyoruz vs... ayrica kizin bana deger verdigini de biliyorum. yani sözleri yaptiklari vs. hersey öyle gösteriyor. ama artik nedendir bilinmez tam evet diyecekken hayir diyor... her seferinde... benim yoklugumu hissedeceginden emin degilim. cunku diyorum ya çok sik ayni ortamlarda bulunamadik.

neyse bundan sonra ben de uzak durucam yapacak birsey yok. gerçi okul bitiyor 2 ay sonra... sonra bi daha ne zaman görüsürüz bilmiyorum... belki bi daha karsilasmayiz bile.... ama ben onu çok seviyorum ya.... aah aah[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...
Sosyal ağlarda paylaş

kiz seni sadece bi arkada$ bi dost olarak görüyodur belki... seni kirmak istemedigi icin,arkada$ kalmak istedigi icin hala yakin davraniyodur. tam evet dicekken hayir diyo diyosunda.. sen belki onu sevdigin icin bunu anlayamiosun.. e A$kin gözü kördür.
bunlari göz önünde bulundur. git bence kizla acik acik konu$ ve sor neden böle yaptigini, bi$eyleri tam anlamiyla ögrendikten sonra yorum yap,sonra sende kirilabilirsin..[signature][hline]
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 23 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de öyle düsünüyordum. ama olanlari detayiyla anlattigim herkes arkadasliktan fazlasi oldugunu söylüyor bana... yani tamam ben olayin icindeyim diye yaniliyor olabilirim ama...[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde başımdan böle bi durum geçti..
Hemde kız beni bütün arklarına benim en ii arkım heşeyim dei tanıtırken aşık olduk içten içe.
Birbirimizi çok ii tanıoduk süper anlaşıoduk,birlikteyken çok eğlenioduk..
Kız beni okadar ii tanıoduki o bana gelip sordu beni artık sevgilin olarakmı görüosun die.Tabiki cevabım evetti.Kız da benden çok hoşlandığını sölüyordu ama arkadaşız die birlikte olamayız diodu her seferinde.Bu olay 9ay sürdü.9ay aynı sınıfta ben kız arkımı o da en sevdiği dostunu kaybetmeme mücadelesine girişti..

Ama nekadar ii dost olursanız ol sevdiğin biriyle arkadaş olamıosun tekrar,yani en azından ben olamadım..

Biraz bencilce yaklaştım olaya o benim sevgilim olmadıysa bende onun dostu olmuycam dedim.Dostluğuda bitirdim,kızda çok üzüldü ağladı vs..Bende çok üzüldüm çünkü seviodum

Nese bu uzun hikayeyi yaşamış biri olarak sana tek tavsiyem mümkün olduunca uzak dur ve çabuk atlatmaya çalış..Bu sevdanın mutlu sonla bitme olasılığı çok düşük.Benim gibi 9ayının içine etme.

Geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence onu sevdiğini unutmuş gibi yap .. ve içinde sakla .. ona normal bir arkadaşınmış gibi davran bırak o sana ilgi göstersin.. onunla bir yerlere gitmek için çok çaba sarf et ama o bunu anlamasın .. onunla özel olarak ilgilen ama onu hiç görmüyormuş gibi davran .. bırak anlasın senin farkını.. eğer o zamanda birşeyler olmazsa boşver.. kız mı yok .. bulursun başkasını ...[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...