Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ultima Online'dan sıkıldım, daha güzel grafikleri olan, 3 boyutlu bir oyun oynamak istiyorum internetten. En iyi ve en ucuz oyunları yazarsanız sevincem[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aşağıda forumları bulunan diğer oyunlara bak. Orda AO ve Daoc filan var. Sor soruştur en çok hoşuna gidenini seç.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bu war[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 mart 25 de shadowbane çıkacak onu bekle diğerleri artık çağdışı kalmaya başladı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Daoc gusel deil mi? Ben hic oynamadım da. Neyse bi de bence 1 ay bekleyip su AoS'u dene Uo'nun yenisi ss ler vs. cok tatlı gibin ama tabi sen bilirsin[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Mighty_THoR, 09 Şubat 2003 22:14 tarihinde demiş ki: mart 25 de shadowbane çıkacak onu bekle diğerleri artık çağdışı kalmaya başladı[hline]MAN WHO WALKS ALONE lol shadowbane hayal kırıklığı yaratacak bence.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 her oyun için o şans var fikrine saygı duyuyorum ama bence asıl hayal kırıklı nedir biliyomusun swg daha çıkmadan oynamanın bir anlamı kalmadı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Mighty_THoR, 10 Şubat 2003 01:56 tarihinde demiş ki: her oyun için o şans var fikrine saygı duyuyorum ama bence asıl hayal kırıklı nedir biliyomusun swg daha çıkmadan oynamanın bir anlamı kalmadı[hline]MAN WHO WALKS ALONE valla haklısın bazı şeyler saklı kalmalı ve oyunda sürpriz yapılmalı, otunu b*kunu açıkladılar oynamış gibi oldum SWGyi ve hevesim gitti açıkçası :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 çağ dışılık şurda şuan piyasada olan mmorpg lar birinci nesil oyunlar ve misyonlarını tamamlamaya yaklaştılar bundan sonra çıkacaklar bu ilk nesilden alınmış derslerle hazırlanan ikinci nesil mmorpg ler o yüzden bir adım öndeler swg ye gelince benim yazılarla sorunum yok benim sorunum asıl oyunda hiçbirşeyin belli olmaması bir kere lucas amca release deki herşeyi kesti oyuncu şehirleri yok araçlar yok dark jedi yok... oyunun insanların oynamasının birinci nede jedi olmak bunun içinde tatmin edici bir açıklama yok bir yıl oynayıp olmada olamamada şansın var. Bir başka sorunda lucas amcanın dünyanın en aç gözlü adamlarından biri olması bildiğim kadarıyla oyuna bir bedel ödüyosun,uzayda geçen bir oyunda gezegenler arası yolculuk için adam senden extra para istiyo ki bu daha başlangıç yarın öbürgün jedi olmak istiyosanız bunu almanız lazım diye bir expantion pack çıkartırsa hiç şaşırmam.Bu kadar belirsizlik bence hayal kırıklığı işte[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 expansion olmadan gezegenler arasi seyahat var. bi porttan binip oburunden cikiyosun sadece arada load oluyor. expansion oldugunda uzaya acilip gonlunun goturdugu yerlere ucabiliyosun sadece. mightynin anlatmaya calistigi sanirim serverlar arasi yolculuk. urzaninki ise gezegenler (tatuin nabu babu) yada oyle bisey bneimde kafam karisti. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 En iyisi Daoc mu oluyor kısacası ?[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 uo birinci nesil ama bence hala en güzel mmorpg[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bence de güzel oyun Uo, ama sıkıldım ne bilim..[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 DaoC çok güzel bir oyun ama hep aynı tas aynı hamam oyunda değişen hiçbirşey yok gidiyosun keep alıyosun relic alıyosun 3 sonra geliyolar geri alıyolar gidiyosun bir daha alıyosun hep aynı bir noktadan sonra monotonlaşıyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 uo zaten bir ömür törpüsü canım ona diğecek bişi bulamıyorum ama bence asıl swg patlayacak çünkü oyunda oynamaya değer hiçbişi yok, oyunu almak için bir neden görmüyorum *!Star Wars Ep IV izlemeye geri döner*[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 abi bi oyun buldum bilmem oynarmısın [url]www.planeshift.it[url] Burayı Tavsiye ederim Gene olmadıysa yuh artık daha nası yapcam ya bu link işini :)[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sonu [/url] olacak[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 en iyisi bence de AO en üst levele gelmeden de oyundan alabileceklerin var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ao için ayda kaç dolar verioz[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 oynamadim ama asheron's call 2'yle ilgili bir yazi vardi pc net'te...ona da bakabilirsin. ya da stratics'ten kontrol et ne var ne yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hatta daha detayli bilgi istersen buraya tiklayinca cikan sayfadan 50 - 60 tane mmorpg'nin oldugu (sadece yarisi aktif durumda) bir sayfaya da bakabilirsin (mmorpg.com'un bir alt sayfasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 swg için, şu an beklemeye alınan özelliklerin çok az anlamı var, tek önemli olan bizim starwars evreninde oynayabileceğimiz gerçeği bence bu bile tek başına 100 binlerce kişiyi çekecek oyuna. birçok oyun için bu tip şeyler yapıldı yanlış bilmiyosam daoc ta binek hayvanı geçen aylarda eklendi? daha önce yoktu öle bişi, earth & beyondda pvp yoktu! oyun çıktığında lol şimdi eklendi işte :=) ayrıca ayrıntılı şekilde incelenince official açıklama: dark jedi oyunda ilk 6 ay olmasa bile kimse eksikliğini hisestmeyecek, çünkü o zamana kadar jedi olan çıkmayacak büyük ihtimal. player cities için, oyuncular evler alabilecekler ve aynı mekana koyabilecekler deniyo, sadece bu, şu an için gerçek anlamda bir şehir olmayacak diyolar. yani OSI deki gibi evler gene yanyana durup dükkanlar vs kurulabilecek. ama vali vs atanamayacak. ki buda önemli değil oyunun başı için, çoğu kişi biran önce karakter yükseltmeye bakacağı için artı bide evlerin arsaları için kimsede para olmayacağı için. yani gene 1-2 ay eksikliğini çekmeyeceğimiz bişey çok rahatça. player-owned araçlar içinse gene para devreye giricek zaten, mesela ao da yeni başlayan birinin yalm alması için 5 milyona ihtiyacı var :) tek başına 2 aydan aşa toplanacak para değil 0 dan başlayınca. aynı şekilde swg'de de olacak. zaten toplu taşıma araçları bu kapsamın dışında, yani ulaşım gene rahatça sağlanacak. oyuncu görevlerinde ise görevi veren kişinin bir item yada para vermesi gerekli ödül olarak ki görevi biri alsın, oyunun başında kimsede değerli bişi olcağını sanmıyorum :)millet başkasına görev vermekten ziyade az bişi skilllerini yükselmeye çalışacaktır, sonuçları çıkıyor ortaya. official açıklamada dediği gibi bunların hepsi 2. planda olması gereken şeyler zaten, yoksa oyun 15 nisanda çıkmayacak bunlar aceleyle yapılıp eklenirse, ki bir sürü bug çıkacaktır hemen akabinde. oyun çıktıktan 2-3 ay sora herşey oturmaya başlamışken yerine bunları patchlerle falan vericekler ortam tamalanacak, kısa bi süre sorada space expansion çıkıcak, ki bu sadece swg ye özgü bişide değil, tüm mmorpg ler exppansionlarını parayla satıyolar tabiki, everquest in kaç tane expansionu var? üstüste koysan benim boyum olcak nerdeyse, oyuncular oyun iyi olduktan sora parayı öderler elbette. adamların amacı 2000 saat program yazalım gözümüz bozulsun bunu bedava verelim lay lay lom olamaz zaten. ayrıca ben wow dan umutluyum, ama classlar falan açıklanmadan üstine atlayacak kadar değil :)[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ayrıca swg de yapılan bazı köklü değişikler diğer mmorpglerde olmayan ama mm nin tam bir sağlam çerçeveye oturmasını sağlayan şeyler bence önemli. msela her servera 1 karakter olayı sayesinde oyunu lamer takımı oynamayacak. rp yapan, ciddi oyun oynayan, abuk olmayan insanlar oynayacak. ve bu oyunun atmosferine çok büyük katkı sağlayacak. ki zaten sw nin atmosferi bahsettiğimiz, daha ne :) uo da vardı herkeste gm bard tamer, çıkardığı silahları gene kendi savaşçısına veriodu, bölece oyunun ekonomisi batıyodu saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battal_Gazi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Arkadaşlar bu ultimayı internet üzerinen nerden oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hala o olmıyacak bu olmıyacak ama olmasada önemli değil diyosun ama olacağı söylenen şeylerin nasıl olacağıda belli değil bence oyunun en önemli şeyi player owned cities nedeninide size açıklayayım mesela olayın içinde olduğum için sb den örnek vereyim Ebonlore sb nin en büyük guild'i aslında artık nation statüsü kazandık 3000 den fazla üyemiz var.Şuanda sb de bir duvarın maliyetinden blacksmith de çalıştıracağın işçinin asgari ücretine kadar herşey belli;bu sayede mali bir program hazırlandı ve 2. haftanın başında büyük çaplı bir şehir kurulmasına yetecek planlama yapıldı. Şimdi bu şehri kurdun iyi güzelde ne işe yarar önemli olan o.İyi blacksmith ve trainerlar barındıran bir şehri diktiğinde non-guild memberlardan şehirde zaman geçirmek için vergi alıyosun alınan bu vergiler şehrin bakımı ve newbie lerin ekipman ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılıyor.Bir anda bütün guild memberların üzerinden para ve ekipman sıkıntısını alıyosun. ben hala swg almak için ya bu diğerlerinde yok acayip bişi oynamam lazım dedirtecek bir özellik yok.sw adını kullanıyorlar ama o ada layık bişi çıkacağından kesinlikle ümitli değilim ama genede satacak hemde çok ilk 6 ay herkes alıcak ama önemli olan 6 ay sonra oyuncunun sıkılıp bırakmıyacağı bir sistem geliştirmek[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar