Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO harici bir online oyun

Fly

Öne çıkan mesajlar

Ultima Online'dan sıkıldım, daha güzel grafikleri olan, 3 boyutlu bir oyun oynamak istiyorum internetten. En iyi ve en ucuz oyunları yazarsanız sevincem[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 09 Şubat 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
mart 25 de shadowbane çıkacak onu bekle diğerleri artık çağdışı kalmaya başladı[hline]MAN WHO WALKS ALONE

lol shadowbane hayal kırıklığı yaratacak bence.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 10 Şubat 2003 01:56 tarihinde demiş ki:
her oyun için o şans var fikrine saygı duyuyorum ama bence asıl hayal kırıklı nedir biliyomusun swg daha çıkmadan oynamanın bir anlamı kalmadı[hline]MAN WHO WALKS ALONE

valla haklısın bazı şeyler saklı kalmalı ve oyunda sürpriz yapılmalı, otunu b*kunu açıkladılar oynamış gibi oldum SWGyi ve hevesim gitti açıkçası :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

çağ dışılık şurda şuan piyasada olan mmorpg lar birinci nesil oyunlar ve misyonlarını tamamlamaya yaklaştılar bundan sonra çıkacaklar bu ilk nesilden alınmış derslerle hazırlanan ikinci nesil mmorpg ler o yüzden bir adım öndeler

swg ye gelince benim yazılarla sorunum yok benim sorunum asıl oyunda hiçbirşeyin belli olmaması
bir kere lucas amca release deki herşeyi kesti oyuncu şehirleri yok araçlar yok dark jedi yok...
oyunun insanların oynamasının birinci nede jedi olmak bunun içinde tatmin edici bir açıklama yok bir yıl oynayıp olmada olamamada şansın var.

Bir başka sorunda lucas amcanın dünyanın en aç gözlü adamlarından biri olması bildiğim kadarıyla oyuna bir bedel ödüyosun,uzayda geçen bir oyunda gezegenler arası yolculuk için adam senden extra para istiyo ki bu daha başlangıç yarın öbürgün jedi olmak istiyosanız bunu almanız lazım diye bir expantion pack çıkartırsa hiç şaşırmam.Bu kadar belirsizlik bence hayal kırıklığı işte[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

expansion olmadan gezegenler arasi seyahat var. bi porttan binip oburunden cikiyosun sadece arada load oluyor. expansion oldugunda uzaya acilip gonlunun goturdugu yerlere ucabiliyosun sadece.
mightynin anlatmaya calistigi sanirim serverlar arasi yolculuk. urzaninki ise gezegenler (tatuin nabu babu) yada oyle bisey
bneimde kafam karisti. :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

swg için, şu an beklemeye alınan özelliklerin çok az anlamı var, tek önemli olan bizim starwars evreninde oynayabileceğimiz gerçeği bence bu bile tek başına 100 binlerce kişiyi çekecek oyuna. birçok oyun için bu tip şeyler yapıldı yanlış bilmiyosam daoc ta binek hayvanı geçen aylarda eklendi? daha önce yoktu öle bişi, earth & beyondda pvp yoktu! oyun çıktığında lol şimdi eklendi işte :=)

ayrıca ayrıntılı şekilde incelenince official açıklama:

dark jedi oyunda ilk 6 ay olmasa bile kimse eksikliğini hisestmeyecek, çünkü o zamana kadar jedi olan çıkmayacak büyük ihtimal.

player cities için, oyuncular evler alabilecekler ve aynı mekana koyabilecekler deniyo, sadece bu, şu an için gerçek anlamda bir şehir olmayacak diyolar. yani OSI deki gibi evler gene yanyana durup dükkanlar vs kurulabilecek. ama vali vs atanamayacak. ki buda önemli değil oyunun başı için, çoğu kişi biran önce karakter yükseltmeye bakacağı için artı bide evlerin arsaları için kimsede para olmayacağı için. yani gene 1-2 ay eksikliğini çekmeyeceğimiz bişey çok rahatça.

player-owned araçlar içinse gene para devreye giricek zaten, mesela ao da yeni başlayan birinin yalm alması için 5 milyona ihtiyacı var :) tek başına 2 aydan aşa toplanacak para değil 0 dan başlayınca. aynı şekilde swg'de de olacak. zaten toplu taşıma araçları bu kapsamın dışında, yani ulaşım gene rahatça sağlanacak.

oyuncu görevlerinde ise görevi veren kişinin bir item yada para vermesi gerekli ödül olarak ki görevi biri alsın, oyunun başında kimsede değerli bişi olcağını sanmıyorum :)millet başkasına görev vermekten ziyade az bişi skilllerini yükselmeye çalışacaktır, sonuçları çıkıyor ortaya.

official açıklamada dediği gibi bunların hepsi 2. planda olması gereken şeyler zaten, yoksa oyun 15 nisanda çıkmayacak bunlar aceleyle yapılıp eklenirse, ki bir sürü bug çıkacaktır hemen akabinde. oyun çıktıktan 2-3 ay sora herşey oturmaya başlamışken yerine bunları patchlerle falan vericekler ortam tamalanacak, kısa bi süre sorada space expansion çıkıcak, ki bu sadece swg ye özgü bişide değil, tüm mmorpg ler exppansionlarını parayla satıyolar tabiki, everquest in kaç tane expansionu var? üstüste koysan benim boyum olcak nerdeyse, oyuncular oyun iyi olduktan sora parayı öderler elbette.

adamların amacı 2000 saat program yazalım gözümüz bozulsun bunu bedava verelim lay lay lom olamaz zaten.

ayrıca ben wow dan umutluyum, ama classlar falan açıklanmadan üstine atlayacak kadar değil :)[hline] Cybron2
- Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca swg de yapılan bazı köklü değişikler diğer mmorpglerde olmayan ama mm nin tam bir sağlam çerçeveye oturmasını sağlayan şeyler bence önemli.

msela her servera 1 karakter olayı sayesinde oyunu lamer takımı oynamayacak. rp yapan, ciddi oyun oynayan, abuk olmayan insanlar oynayacak. ve bu oyunun atmosferine çok büyük katkı sağlayacak. ki zaten sw nin atmosferi bahsettiğimiz, daha ne :)

uo da vardı herkeste gm bard tamer, çıkardığı silahları gene kendi savaşçısına veriodu, bölece oyunun ekonomisi batıyodu saolsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

hala o olmıyacak bu olmıyacak ama olmasada önemli değil diyosun ama olacağı söylenen şeylerin nasıl olacağıda belli değil

bence oyunun en önemli şeyi player owned cities nedeninide size açıklayayım
mesela olayın içinde olduğum için sb den örnek vereyim Ebonlore sb nin en büyük guild'i aslında artık nation statüsü kazandık 3000 den fazla üyemiz var.Şuanda sb de bir duvarın maliyetinden blacksmith de çalıştıracağın işçinin asgari ücretine kadar herşey belli;bu sayede mali bir program hazırlandı ve 2. haftanın başında büyük çaplı bir şehir kurulmasına yetecek planlama yapıldı.

Şimdi bu şehri kurdun iyi güzelde ne işe yarar önemli olan o.İyi blacksmith ve trainerlar barındıran bir şehri diktiğinde non-guild memberlardan şehirde zaman geçirmek için vergi alıyosun alınan bu vergiler şehrin bakımı ve newbie lerin ekipman ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılıyor.Bir anda bütün guild memberların üzerinden para ve ekipman sıkıntısını alıyosun.

ben hala swg almak için ya bu diğerlerinde yok acayip bişi oynamam lazım dedirtecek bir özellik yok.sw adını kullanıyorlar ama o ada layık bişi çıkacağından kesinlikle ümitli değilim ama genede satacak hemde çok ilk 6 ay herkes alıcak ama önemli olan 6 ay sonra oyuncunun sıkılıp bırakmıyacağı bir sistem geliştirmek[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...