Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+16 lütfen !!!

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

zaten kimsenin çıkıp bu "gaylere asalım keselim" ortamında kimsenin "kabul edrdim", "şöyle bir alıcı gözüyle bakardım", "zaten senelerdir kızlardan birşey bulamadık artık napalım" diyeceğini zannetmiyorum.
avusturalyaya sürmek neden? yazık değil mi avusturalyalılara? bence hepsini kamplarda toplayıp sabun yapalım!! :rock: nihohahaha :rock: tabii ki ciddi değilim.
hem doğa bizim ürememizi istiyor, bu da anca bir erkek ve bir dişinin birlikteliğiyle mümkün. bu durumda eşcinsellik doğal değil ve hatta hormonal bir hastalık(illa hormonal da olması gerekmiyor tabii de hastalık işte)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

gaylik durumu nerdeyse tamamı psikolojik rahatsızlıklar sonucu ve ruhsal bunalımlar, bi kısımda ailenin ve çevrenin etkisiyle çocuğun yanlış yerlere sürüklenmesine göz yumması sonucu oluşur. genel olarak ergenlik dönemlerinde ortaya çıkmasıda çocuğun en sapkın dönemlerinde başı boş kalmasının sonucudur. yanlış yaratılmayla falan alakası olmayan bişey. ha diyosan ki herkesin mutlu yaşadığı bir dünya neden yaratmamış? o zaman bu konu konuluğundan çıkar, o muhabbetlerde paticik de konuşulmuyor, üzgünüm[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 21 Şubat 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
gaylik durumu nerdeyse tamamı psikolojik rahatsızlıklar sonucu ve ruhsal bunalımlar, bi kısımda ailenin ve çevrenin etkisiyle çocuğun yanlış yerlere sürüklenmesine göz yumması sonucu oluşur. genel olarak ergenlik dönemlerinde ortaya çıkmasıda çocuğun en sapkın dönemlerinde başı boş kalmasının sonucudur. yanlış yaratılmayla falan alakası olmayan bişey. ha diyosan ki herkesin mutlu yaşadığı bir dünya neden yaratmamış? o zaman bu konu konuluğundan çıkar, o muhabbetlerde paticik de konuşulmuyor, üzgünüm

Tamamen yanlış.. Eşcinsellik tamamen doğuştan gelen genetik bir şey. Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış bir şey bu... Bence böyledir yargılarından kurtulun..[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 21 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 20 Şubat 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
Hmm birşey hissetmek değil ama ondan herkesin cinsel tercihlerine saygı duymasını isterdim :) Saygı karşılıklı olur heh. Pek birşey hissedeceğimi sanmam açıkçası.

gecen ak$am msn de öle demiyordun?

Pyro says:
Senden hoşlanıyorum..
Ardeth says:
Defol git kırarım kafanı hibino musun olm. Yanaşma bana!!!
Pyro says:
Ama ben ben... :(
Aşağıdaki iletiler tüm alıcılara teslim edilemedi...
Pyro says:
Ama ben ben... :(

:D :-p[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 21 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
avustralyaya surcez
cunku yıllarca amerikalılar ve nglizcler tehlikeli sucluları oraya surduler
işe yaramıs gibi duruyor
gayleride oraya surelim
yuzerek kacmaları imkansız hem

çok ayıp XD
onlar da toplumun bireyleri, ayrıca hiç kimseye zarar vermediler/vermiyolar[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır

[Bu mesaj faint tarafından 22 Şubat 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...