Spidee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 "Erkekliğin 10'da 9'u kaçmaktır" lafı böyle bir durumda mı çıkmış acaba..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kaçabilirsin ama saklanamazsın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Güzel bir şekilde konuşmayı dener olmadı onunla beraber gideriz :-P Böyle birşey olsa önce bayabir güler sonra ortamdan uzaklaşırım :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yok arkadaşım ben almayayim derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hadi abi sen yoluna ben yoluma derim. Yani tmm saygı falan ama ben bu saygıyı yerim bitirim:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kaçmam. önce yumruk sonra sopa manyağı yapıp sonra Taksim meydanına çıkarıp, bu tüm gaylere ders olsun diye kafasına bi tane sıkarım. bence homoluk evrenin en büyük marjinal ve ukala tavrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobe_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 direk çakarım kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ulan bi düşündümde benim oglum falan gay may olucak.Ya elimde kalır ya da ona hayatında beraber olamıcagı kadınları bulurdum ki geri dönsün yol yakınken.Bide kestirdigini düşünsenize bi.Vurdururum lan vurdurur !![signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben bu gibi sebeplerden çocuk istemiyorum zaten. hele bi de kız! herhalde kalpten giderdim.[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eternal unutma ama o senin çocuğun öyle kolay olurmuydu vurmak.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya herkes aynı işte kibarca reddedicez diyoruz hepimiz[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zaten kimsenin çıkıp bu "gaylere asalım keselim" ortamında kimsenin "kabul edrdim", "şöyle bir alıcı gözüyle bakardım", "zaten senelerdir kızlardan birşey bulamadık artık napalım" diyeceğini zannetmiyorum. avusturalyaya sürmek neden? yazık değil mi avusturalyalılara? bence hepsini kamplarda toplayıp sabun yapalım!! :rock: nihohahaha :rock: tabii ki ciddi değilim. hem doğa bizim ürememizi istiyor, bu da anca bir erkek ve bir dişinin birlikteliğiyle mümkün. bu durumda eşcinsellik doğal değil ve hatta hormonal bir hastalık(illa hormonal da olması gerekmiyor tabii de hastalık işte)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 (basta belirteyim ateistim)..sizin inandıgınız tanrınız eger onları dogru duzgun yaratsaydı-hormon bakımından soyluyorum-gaylik die bise olmazdı.sonucta onların sucu deil ki biz onları niye asıp kesiyoruz anlamadım.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gaylik durumu nerdeyse tamamı psikolojik rahatsızlıklar sonucu ve ruhsal bunalımlar, bi kısımda ailenin ve çevrenin etkisiyle çocuğun yanlış yerlere sürüklenmesine göz yumması sonucu oluşur. genel olarak ergenlik dönemlerinde ortaya çıkmasıda çocuğun en sapkın dönemlerinde başı boş kalmasının sonucudur. yanlış yaratılmayla falan alakası olmayan bişey. ha diyosan ki herkesin mutlu yaşadığı bir dünya neden yaratmamış? o zaman bu konu konuluğundan çıkar, o muhabbetlerde paticik de konuşulmuyor, üzgünüm[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: wildpervert, 21 Şubat 2005 17:55 tarihinde demiş ki: gaylik durumu nerdeyse tamamı psikolojik rahatsızlıklar sonucu ve ruhsal bunalımlar, bi kısımda ailenin ve çevrenin etkisiyle çocuğun yanlış yerlere sürüklenmesine göz yumması sonucu oluşur. genel olarak ergenlik dönemlerinde ortaya çıkmasıda çocuğun en sapkın dönemlerinde başı boş kalmasının sonucudur. yanlış yaratılmayla falan alakası olmayan bişey. ha diyosan ki herkesin mutlu yaşadığı bir dünya neden yaratmamış? o zaman bu konu konuluğundan çıkar, o muhabbetlerde paticik de konuşulmuyor, üzgünüm Tamamen yanlış.. Eşcinsellik tamamen doğuştan gelen genetik bir şey. Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış bir şey bu... Bence böyledir yargılarından kurtulun..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Ardeth, 20 Şubat 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Hmm birşey hissetmek değil ama ondan herkesin cinsel tercihlerine saygı duymasını isterdim :) Saygı karşılıklı olur heh. Pek birşey hissedeceğimi sanmam açıkçası. gecen ak$am msn de öle demiyordun?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Özel hayatı kamusal forumlara taşımama taraftarıyım :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Pyr0, 21 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 20 Şubat 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Hmm birşey hissetmek değil ama ondan herkesin cinsel tercihlerine saygı duymasını isterdim :) Saygı karşılıklı olur heh. Pek birşey hissedeceğimi sanmam açıkçası. gecen ak$am msn de öle demiyordun? Pyro says: Senden hoşlanıyorum.. Ardeth says: Defol git kırarım kafanı hibino musun olm. Yanaşma bana!!! Pyro says: Ama ben ben... :( Aşağıdaki iletiler tüm alıcılara teslim edilemedi... Pyro says: Ama ben ben... :( :D :-p[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yok pyro o anlamda dememiş :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Karşımdakine göre değişir vereceğim cevap.Olumlu da karşılayabilrim,olumsuz da...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: BonePART, 21 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: avustralyaya surcez cunku yıllarca amerikalılar ve nglizcler tehlikeli sucluları oraya surduler işe yaramıs gibi duruyor gayleride oraya surelim yuzerek kacmaları imkansız hem çok ayıp XD onlar da toplumun bireyleri, ayrıca hiç kimseye zarar vermediler/vermiyolar[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır [Bu mesaj faint tarafından 22 Şubat 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 biliyorsunuz gay in illede erkek olması lazım degil kadın da gay olabilir.Bu acıdan da dusunmek lazım bu teklifi :D[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 şahsen dalardım direk.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 dişilerin eşcinselliğine lezbiyenlik deniyor. harcanan kaynaklar da denebilir tabii:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 erkek psikolojisi XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar