kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 üniversiteye girdik diye seviniyorduk ama final notları açıklanınca fikrim nedense değişiverdi:) şimdi bir adet vize olduk, 100 üzerinden güzel bir not verdiler. sonra finallere girdik, iyi olanı çıktı şıçtığım çıktı(daha iyi olanı açıklamadılar ya neyse:)) finallerden ne aldığımı bilmiyorum. ama vizenin %40ını finalin %60ını alıp kafalarına göre bir not veriyorlar BA DC falan diye. sonra onlar bir şekilde 4.0 üzerinden güzel bir ortalamaya dönüşüveriyor. bu olay nasıl olmakta?? İstanbul üniversitesi ingilizce iktisat bölümüm. bu arada türk dilinden kaldım, benle aynı kaderi paylaşanlara metin olun demek istiyorum, yazın görüşecez artık.....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kafalarina gore degil tabii ki :) Curve varsa ortalamaya gore, yoksa direk hangi puanin hangi nota denk geldigine gore veriyorlar notu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 biricik üniversitemde herkes ve herşey kafalarına göre takıldıkları için hayatımın belki de en iyi tarih sınavından DC alabiliyorum. ya da hoca dayak yememek için ödev yapanlara 10 yapmayanlara 5 puan ekleyebiliyor ya da ilk dönemdeki 7 vizemden sadece 3ü internettte. ducaçlama gidiyor yani. teknik olarak nasıl onu merak etmekteeyim. lisede ne güsel hallediyorduk üniversite bozdu:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hacettepe de A1 A2 B1 B2 C1 C2 D1 D2 F3 ... var o yüzden notlar anlaşılıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bizde anladığım kadarıyla düşük harf diğerinden önce geliyor. bu durumda AA BA BB CB CC DC ve tabii ki F var. bir de DD varmış ama DDye gelene kadar Fyi alıp kalıyormuşun. buna göre AAya 4 der isek BA=3.5 BB=3 CB=2.5 CC=2 DC=1.5 ya da şartlı geçme olmakta... hmmm birşeyleri kaptım sanırım[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İÜ hukuktayım ben de şu ana kadar 4 dersimiz açıklandı 2 sinden kalmışım 8 tane dersimiz var toplam nası toplarlicam bakıcaz[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bende AB CLDSFa gibisinden şaşırdım görünce bu ne diye[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 harf sistemi güzeldir, curve daha da güzeldir, ulan BB gelcek dediğin ders bir anda karşında AA olarak durabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yaw bizde AA falan yok B+ aldım diyorum kimse anlamıyor böhü =) american college system tarzı[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Harf sistemi... (Liseden kalma tey teey) F 50- U 50-60 D-60-63 D 63-67 D+ 67-70 C- 70-74 C 74-78 C+ 78-82 B- 82-85 B 85 88 B+ 88-91 A- 91-94 A 94-97 A+ 97-100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 herşeyi hoca kafasına göre verir zom olur kalırsın. ahanda açıklama. ünv son sınıf öğrencisiyim bundan da ötesi yok... sen çalışacan işte yapacağın odur. ortalama yapmaya kasmıyorsan, her dersten 40 gibi bir not alıp geçersin işte (bazı derlerde 40 AA demektir gerçi ama :D) sen biraz takıl anlarsın olayı :D[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yalan bir sistem dd var sonra nedne ff de nedne yok dd:1.0 ff:0 ee veya de fln olsun 0.5 olsun derse giripte sınavdan kalanlar ee alsın hiç gelmeyenle ayrılsın fln[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 A 4.0 A- 3.7 B+ 3.4 B 3.0 .. .. D 1.0 F 0.0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 @ ceday gerek yok...[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bizde fd var,0.5 bi dersten fd aldıysan sonraki dönem hem o dersi,hem de bağlantılı olduğu dersleri aynı anda almana yardımcı oluyo,sonuçta gene kalmış oluyosun ff alınca bağlantılı dersleri alamıyosun,direk kalıyosun=) ff 45'ten aşağısı fd 45-50 arası bizde 49'dan fd'de bırakan fizikçimi de arada kınadığımı belirtmek isterim=))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eheh borbag şahmerandan kaldın mı?naptın sen ya,adamın dersine gir yeter,zaten 30 yıldır aynı soruları soruyormuş,bu arada ben de ist üni ekonometri 2 ve u dönem 9 dersimden 7 si F,iyice saldım,kaldım yane[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... [Bu mesaj December_Flower tarafından 21 Şubat 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 valla totalde prof bulent sankur(yeditepeliler ve bogazicililer iyi tanir bu adami) dan 100 uzerinden 35 40 la bb aldigimi bilirim ayni sekilde gidip 80 le dc aldigimida.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ff sux ya derslere gir ödevleri yap quizlerden 100 koy vizeden 50 al finalden 30 al ff ne anladım bu işten pehh anakartımda bile ff yazıyo şanslı olsam isveçte dogardım zaten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: DynamicK, 20 Şubat 2005 23:27 tarihinde demiş ki: ee veya de fln olsun 0.5 olsun derse giripte sınavdan kalanlar ee alsın hiç gelmeyenle ayrılsın fln vf var bizde, finale falan girmeyen vf alıyor tamam işte ayırdılar ff'lik adamla finale girmeyen adamı :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar