Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlan-ı Aşk

Buri

Öne çıkan mesajlar

okulun ilk açıldığı gün görmüştüm o kızı...iki ay sonra tamam dedim ona söyleyeceğim...iki ay...ondan sonrada iki ay kıvrandım bugün söyliycem yarın çıkışta falan diye ama aradan keaç zaman geçti...şu an tek yaptığım ona bakıp iç çekmek...bi de işin komik tarafı (ben hazırlıktayım) okulun ilk günü sınva girmeden önce daha sınıflar belirlenmemişti aynı sınıftaydık.Dershaneden arkadaşlarla sınıfa girdik nerede oturalım diye tartışıyoruz arkadaş dedi öne oturalım dedi.Orasıda kızın oturduğu yerin hemen ön sırasıydı.Ben de utangacım biraz sınıfa fazla dikkat etmedim hemde önde olmayı sevmem arkaya oturalım dedim arkaya oturduk.Aradan biraz zaman geçinden sınıftakileri incelemeye başladım.Ona ilk o zaman dikkat ettim.Önümdeki(!)lerle koyu bi sohbete dalmış...sıcak kanlı bi kız ...sonra sınava falan girdik ( o da hazırlıkta)ayrı sınıflara düşdük.O gün bugündür kafayı yiyorum ama kızda çok güzel sıcak bi kız.tenefüslerde sınıf kapsına çıkıyorum onu görmek için bi de kantinde yemeği uzatıyorum(onun içinde az azar işitmedim ark.lardan).Ne yapacağımı şaşrdım walla.Bi türlü kıza sevdiğimi söyleyemedim.Kızın bana ilgisi war çaktırmadan beni süzüyo(ya da sadece gıcık oluyo).Diyorum bu kız beni seviyo ama ertesi gün bunun tam tersini düşünüyorum.İnsanın kendi içinde çatışmaya düşmesi bilip de söyleyememesi çok zor biseymiş meğer.
Kendi kendime soruyorum hep şimdi ne yapsam diye ama bi türlü cevap alamıyorum.(?)[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike,
Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu,
Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden,
Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden,
Önlerindeki gökleri sınırlayarak.
Dokuz kişiydiler üç ayın altında,
Altında güz alacakaranlığının:
Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler
Vardılar öykünün kalbine.
Sosyal ağlarda paylaş

kasmayacaksın fazla..
şöyle bir şey var ki hayat ondan ibaret değil..
eğer olumlu cevap alırsan müthiş olur senin için ama tersi durumda da bir süre üzülürsün o kadar..
Zaten daha hazırlıktasın..En fazla bir sene diyim sana..seneye yeni hazırlıklar gelince onlara kayacak zaten gözün ister istemez..
Hele ki bir de okulun bizimki gibi imam hatipten bozma değilse şanslısın..
Söyle olursa olur olmazsa olmaz..Hayat hep istediğin gibi gitmez zaten..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyden önce iyice araştırmalısın derim sana... arkadaşlarına (güvendiğin arkadaşlarına) söyle içini dök ve sana referans olmalarını iste.

Genelde herkes bu tür meselelerde "yürü be olm kim tutar seni oaaa" falan gibi gaz vermeye çalışır ama bu yanlıştır. çünkü daha kızı tanımıoyrlardır bile. "Hele bir dene, olursa olur olmazsa olmaz" görüşüne de karşıyım. Olmazsa fena koyabiliyor insana çünkü...

Referans da referans bunu bilir bunu söylerim...

Şu topiüe bak ibret al: http://forum.paticik.com/view.php?id=116447[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

saol moriteri...demek istediğini anladım.[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike,
Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu,
Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden,
Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden,
Önlerindeki gökleri sınırlayarak.
Dokuz kişiydiler üç ayın altında,
Altında güz alacakaranlığının:
Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler
Vardılar öykünün kalbine.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür durumlarda işini hiçbir zaman şansa bırakmamalısın.Veya "amaaan n'olcak ne kaybederim ki gidim konuşim" dememelisin.
Her zaman zekice hazırlanmış bi planın olmalı.Aceleye gerek yok...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

git bi arkadaşlarıyla konuş gerçekten. beklemek insanı dahada çok çileden çıkartır türlü türlü teoriler üretirsin kafanda. bünyene yazık. ayrıca bu gibi konularda hep atılımcı olma konusunda ısrarcıyım. söyleyemeyip içinde patlamasından, veya başka birisinin gelip kızı koluna takıp önünden geçerken senin onlara öküz-tren misali bakmandanda çok daha iyidir. denemekle hiçbişiy kaybetmessin. tecrübe herşeydir..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlarıyla konuş,onlara de ki;
"Ben sığırım arkadaşınızla konuşamıyorum o yüzden sizden bi fikir alim dedim" de.
Onlarda kıza gidip "bu çocuk senden hoşlanıyomuş ama senle konuşamıyomuş" desinler.Kızda vay sümsük vay desin.
Sende önümüzdeki maçlara bak...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

gidip kızla KENDİN konuş. eğer o da sana ilgi duyarsa, istediğini elde etmiş olursun. yok pas vermezse bi süre sonra unutursun ama eğer bu şekilde davranmaya devam edersen hem gereksiz yere kasmış hem de kendini oyalamış olursun. kız seni reddederse ilgin zamanla bitecek nasılsa[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

denemekle çok şey kaybedebilirsin...

bak burada her kafadan bir ses çıkıyor gördüğün gibi.Son kararı sen vereceksin ama şunların üzerinde durmakta fayda görüyorum.

Kız hakkında milletten görüş almalısın. Yani millet ve kızın arkadaşları sana bilgi vermeli, kıza değil. Bu sebeple güvendiğin arkadaşlara danışmalısın... Çok sevdiğini zannediyorsan ciddi araştırmalısın. "Yok araştıramam kasar beni" diyorsan çok sevmiyorsundur...

Referanslar iyi ise, insanlar o kişi hakkında iyi düşünüyorlarsa sana uyar diyorlarsa, SEN KENDİN gidip söylemelisin... eğer söylemen gerektiğine inanmışsan, buna gerçekten inanıyorsan, bunda çekinilecek hiçbirşey yok. kız seni kesinlikle terslemiyecektir. büyük ihtimalle bir tepki dahi vermeyecektir. aceleci olmamalısın. kızlar hemen karar veremezler. sen kendi durumunu bildirirsin, sonra ona zaman tanırsın...

AMA denemekten ne zarar olur demek hiç olmaz! eğer uygun değilse, uzun süreli olamayacaksa denemek olmaz. bencillik olur. baktın sana uymadı hakkaten. sevgin de soğudu. ama kız sana bağlandı. o zaman ne olacak? kimsenin duyguları ile oynama hakkın yok. kendi duygularınla dahi.

doğru ve mantıklı karar vermeye çalış... biraz beklemekte zarar yok 2 ay nedir ki. kaç yıl bekleyenler var be! biraz duygularından emin ol ve buradaki önerileri kendine göre sentezleyerek uygula. Ama asla CARPE DIEM deme![signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

ya madem kızla aynı ortamda bulunuyosun yemeği uzatırken biraz konuşabilir miyiz de.hayır demez heralde.sonra biraz havadan sudan konuşun baktın söyleyemicen kızın telefonunu iste bari.msj atarsın. ama o sırada kısa ve öz şekilde derdini annatsan da fena olmaz bence...:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

öhüm öhüm bu arada ben de hazırlığım:(

[Bu mesaj fiona tarafından 20 Şubat 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"na böyle"
rofl!

ben bi şe eklemicem
moriterinin gibi bir ön hazırlıktan sonra fionanın dedigi gibi yaparsan bir şeyler olaiblir

benden de adam olmaz, bunu kavradım biraz önce[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moriteri, 19 Şubat 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
Herşeyden önce iyice araştırmalısın derim sana... arkadaşlarına (güvendiğin arkadaşlarına) söyle içini dök ve sana referans olmalarını iste.

Tamamiyle karşıyım, tecrübelerim var, benim yaptıklarım değil arkadaşlarımın yaptıkları batırdı beni. Çok güvendiklerim de bunların arasındaydı. Bence: "kesinlikle ve kesinlikle+kesinlikle" güvendiğin arkadaşlarına açıkla bu durumu, ya da açıklama, bir anda her şey batabiliyor.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla hazırlık dediğin lise değil mi?
ve aynı sınıftasın
git muhabbet kur , bir şekilde kur yani. ondan sonra kimdir nedir orttaya çıkar. zaten lisedeysen bu zor olmaz
ha üniversitedeysen iş biraz daha zor tabii, ama yukarda dediklerimin aynısı geçerli. muhabbet ettiği insanlarla geyik yapıp çevresine yerleşip sonra teke tek devam edebilirsin
olmadı bundan ver
[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında geçen sene ben de senden farklı değildim. Belki de hayatımın kadını karşısında oldukça büyük bi şansa sahip olmama rağmen sırf gidip kızla konuşamadığım (ki sonuçlarını bildiğim halde) için kız da baydı ben de baydım. Ama aradan bir yaz tatili geçtikten sonra okulda onu ne kadar çok sevdiğimi anladım. Maalesef ki artık hiç şansım kalmadığı anladım.

O yüzden ne yapacaksan acele et. Tabi acele et dediysem bodoslama dalıp kıza çıkma teklif et falan demiyorum. Git muhabbet et kızla tanıyın birbirinizi. Belki kızın o kadar da matah bir şey olmadığını anlayacaksın. Belki de onun o kız olduğunu anlayacaksın. Çıkma işlemi zaten gerektiği zaman başlar:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

bende birşey sorucam.Şimdi uni. hazırlıktayken(geçen donem) bır kıza ondan acıkca hoslandıgımı belırmıstım.Ama kızın yanına resmen gıtmeye korktum konusmaya korktum yapamadım.Kızla adam gıbı konusamadım.Sımdı ise kımya dersınde aynı sınıftayız.Acaba bır daha arkadas olma calıssam nasıl gozukurum kızın gozunde?[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...