Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınırlı ADSL ve online oyun sorusu

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Ya ben birkaç günlüğüne bir arkadaşın evine gittim. Baya Knight Online oynayan biriyim. Şimdi arkadaşta 256k 3gb limitli ADSL var. Acaba bunda oyunu oynasak (patvhleri falan yaptıktan sonra) oynadığımız sürece bu limiti tüketir mi? Tüketirse ne kadar tüketir? Bu konuda bilgisi olan varsa çok iyi olur.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman huzur içinde oynayabilirim sanırım. Zaten en fazla bir hafta kalacağım. Sağolun hemen dalayım oyuna :D[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 12 Şubat 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
gunde 8 saat i gecmemsi lazım ve ayda indirdigin programlar 3 cb gecmemesi lazım...

8 saat gibi bir limit yok o sitede sadece örneklendirmişler o kadar oradaki 4 film'i indirmezsen 30/24 rahatlıkla oynarsın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 12 Şubat 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
gunde 8 saat i gecmemsi lazım ve ayda indirdigin programlar 3 cb gecmemesi lazım...

ben nfsu+uo oyunuyorum..
sadece nfsu'nun başında bile 8 saatten fazla geçiyor..
+dl yapıyorum..
+bayağı bir surf yapıyorum..
ve geçen ayki kullanımım (2,703 GB)
yok yani öyle 8 saat diye bir olay..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 12 Şubat 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Faust sallarken biraz destekli salla bari yahu. Limitli Adsl'de saat başı ekstra ücret alınmaz. Megabayt başına alınır. Ayrıca günde 8 saat olayı da sadece örneklendirme.

*!Telekom denize bir olta atmış 40 tane sazan birden tutmuş*[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Fistan, 12 Şubat 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
24*30 oynasan 3gbı tüketemezsin.

benimde umudum bunun üstüne ki saten 24x30 deilde hafta ici 4x26 hafta sonu 26x4 gibi bisi olcak sanirim (eve-online + wow yada eq oynucamda)
yane heralde 3gb'ti gecmez (patchtir neindir büyük rakamlarsa saten ya iş yerinden yada arkadaslardan down ederim die düsünüom)[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...