mastermage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yeni basladim yazmaya bir scriptten ozendim [CHARDEF c_counselor] DEFNAME=C_counselor NAME=Bot Counselor ID=C_MAN CAN=MT_EQUIP|MT_USEHANDS TSPEECH=jobCounselor ON=@Create NAME=Online Bot COunselor flags=05 COLOR=083ea STR={100 100} DEX={100 100} INT={25 25} NPC=brain_human ITEMNEWBIE=i_lantern ITEMNEWBIE=i_tc_r COLOR=079C ON=@CLICK message Return 1 ON=@GetHit flags=05 RETURN 1 ON=@Hit flags=05 RETURN 1 CATEGORY=Other SUBSECTION=Human DESCRIPTION=Autobot Counselor [SPEECH JOBCOUNSELOR] DEFUALT=Size nasil yardimci olabilirim ? on=*yardim* on=*asistan* on=*stuck* on=*gm* SRC.ITEMMENU 32 on=*merhaba* on=*selam* on=*slm* on=** on=*g'day* sayU Su anda Online Gm yok.Size nasil yardimci olabilirim ? [MENU 32] Bu Bot Testtedir. Su anda Online Game Master Bulunmamaktadir.Size ben yardimci olmaya calisacagim ON=0 Ben yardimci olamiyorsam web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. ON=0 Takildiniz mi ? Sizi Britain e yolluyorum ! src.go britain ON=0 Web Takildiniz mi ? Sizi Calimport a yolluyorum ! src.go calimport [EOF] simdi bole script buna ne eklersek online gm olmayinca page ile gelir yardim edin ltfn[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hmm page sistemini de yazarsan yardimci olabilirim fakat dedigin char gelmez page i atan gidebilir.Charinda bulundugu yere bir item koyarak gitmek istedigi yeri saglayabilirsin ama anlamadigim $ey online gm yoksa direk istedigin menunun acilmasini neden saglamiyorsun.?
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Walla Script teki char pageye bakarsa manyak bişi olur..Umarım Kullanılır hale geçer..[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Arqas Staff GM Majesty www.tr-game.com
mastermage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 page sistemi hımz.Bronxun ki ile aynı simdilik.Onu yazmaya basladım ama fazla etkili olcağını sanmıyorum bronxun kine göre değerlendirirsek iyi olcak.nbl[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: mazbul, 15 June 2003 00:05 tarihinde demiş ki: hmm page sistemini de yazarsan yardimci olabilirim fakat dedigin char gelmez page i atan gidebilir.Charinda bulundugu yere bir item koyarak gitmek istedigi yeri saglayabilirsin ama anlamadigim $ey online gm yoksa direk istedigin menunun acilmasini neden saglamiyorsun.? elan realms ta macro daemon diye bi bot gm vardı mesela o geliyodu charın yanına. geledebilir zor birşey değil. (yani benim için zor yanlış anlamayın ama yapılamayacak bir şey değil demek istedim :) )[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 haklı elan daki gm macro deamon a nası küfürler ederdim ahauhaua onun yüzünden macroya bırakamıyodum ya deli bişii... neyse kaldırdılar sonudna ahauahua[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ne kaldırması canım duruyo. ama eskisi kadar çok gelmiyo.
Öne çıkan mesajlar