Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Performans

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 gündür Wow oynuyorum.ilk girdigim gece dün akşam 6 dan sonra 250-300 diger günler 2000 ping aldım.Arıza kaydı bıraktım ama aramadılar.İst/bahçellievler/haznedarda oturuyorum..Sorun bolgesel olabilir mi?
Mesaj tarihi:
Benim merak ettigim adsl, kablo net veya normal 56k modem disinda bir sistem ile internet e baglanmak mumkun mu ? Cunku anladigim kadari ile ulkemizdeki altyapi iyi olmadigi ve yurtdisi cikislari iyi olmadigi icin 512 adslci de , kablo netci de ayni durumdan lagdan sikayetci. Biryerlerde okumusdum kendi evinizden direkt canak ile (atiyorum) uydudan direkt baglanamazmiyiz veya baska bir alternatif bilen varmi yada o alternatif ile net giren var mi ? tabi birde maliyetten bahsederseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
İnanamadığım bi şekilde bilgisayarın iyi olmamasına rağmen latency 170-200 arası ve 256 Adsl kullanıcısıyım.Çok kalabalık ve kasan yerlere gittiğim de 250-300 arasına çıkıyor...[signature][hline]Gogito ergo sum!
Mesaj tarihi:
Ben beşiktaş bölgesindeyim ve 128 kablo kullanıyorum, EU ilk gunlerde pingim 250 civarındaydı ama son 1 haftadır 400 ün altına düşmüyor.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
170-320 arası oynuyorum sürekli [256adsl][signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 22 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
170-320 arası oynuyorum sürekli [256adsl]

çok iyiymiş senin pingler valla
512 ile ben 300 - 400 arası oynardım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
512k adsl var sabahları saat 12 ye kadar pingim 120-200 arası oluyor. daha sonraki saatlerde yoğunluğa göre 300'e yaklaşıyor. raid oldumu zaten malum pingler... :)
bir kaç kişiden daha duymuştum pinglerinin çok yüksek olduğunu bu aralar. belki bölgesel bir çalışma olmuştur. türktelekom bu ,her an herşeyi yapabilir.
  • Yeni Oluştur...