Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni nasil bilir tanirsiniz?

Daniel

Öne çıkan mesajlar

danielcim bende bunu actimda garbage a tasidilar o yuzden omrun uzun deil ... ama cvp vermek gerekirse seni ii bir insan ve mantikli topic(msg) atan biri olarka bilirim ve tanışmak isterim... (ayrica fikrimi calmissin bu topic hakkinda telif hakki geregi parami istiyorum :D :) )

edik: vanille cevabını vermiş :D

[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."

[Bu mesaj Raistin tarafından 17 Şubat 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah saeros koptum abi yaa... ahah daniel benimö kadar asosyalmisin ? :D ahahah ekieki kactim....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

AHHAHahhahahahahaha lan faust ahahah :lol: sabah sabah[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

Hocaların cenazede nası bilirdiniz sorusunu hatırlattın.
Hoca:Hakkınızı hll ettiniz?
Cemaat:hll olsun
Hoca: Hakkınızı hll ettiniz?
Cemaat:hll olsun
Hoca: bi daa hll ettiniz?
Cemaat:Hll olsun HOCA
Hoca:Yolu açın yolu açın ağlamanıza gerek yok cömın citsin
(bkz: Kaynak Oflu hoca)
dayanamadım yazdım kusuruma bakmayın:P[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

nası bilirdunuz?

ii bilirdik

nası bilirdunuz?

ii bilirdik

nasııı bilirdunuz?

iyi bilirduk hocam

Hakkınzıı helal ettinizmi?

helal olsun hocam

:D başı böle kasetleri var trapzone da satılıo

valla ben severim danieli ii cocuktur[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...