Drachai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Speedin programını durdurmak için ben sistem saatini kullanıyorum.Sistem saati nin saniyesi ile benim programdaki saniye arasında fark olduğunda program kendini kapatıyor. Kodlarla başlıyalım : Visiual studia da c# yeni windows applicationı başlatın.Sorna istediğiniz görüntüyü verin.Toolbox ve Properties ekranı size yardımcı olucaktır bu konuda. İki adet label ve iki adet timer oluşturun.(bknz toolboxta ikiside mevcut) şimdi forumunuza iki kere tıklayın ve forum load tan başlıyalım: static void Main() { Application.Run(new Form1()); } public static int c = DateTime.Now.Second+1; /// static genel değişkenlerimizi atadık.(ben int kullandım ama isteyen byte ta kullanabilir) public static int d = 0; private void InitializeTimer() // timer ayarlarımız. { timer1.Interval = 100; timer1.Enabled = true; timer2.Interval = 1000; timer2.Enabled = true; } static void self() /// bu kendini kapatmasına yarıyacak. { Process[] self; self = Process.GetProcessesByName("sihirli"); self[0].CloseMainWindow(); } static void dosyaSil() { } static void self1() // bu aralıktada proceess kullanmadan kapatıcaz kendimizi.(ben bu satırıkullanıyorum üsttekini bilginiz olsun diye yazdım.Ama o satır da işlem yaıldığı takdirde hata olucaktır. { System.Windows.Forms.Application.Exit(); } static void method1() /// burda da eğer speed yaparsa kullanıcı işlem sağlıyacak.(Try kullanmamın sebebi ise if döngüsündeki hatayı ortadan kaldırmak için) { Process[] notepads; notepads = Process.GetProcessesByName("arcana"); try { if (notepads[0].Responding) { notepads[0].CloseMainWindow(); self1(); } else self1(); } catch { self1(); } } static void cikis1() { Process[] notepads; notepads = Process.GetProcessesByName("arcana"); try { if (notepads[0].Responding) { // Eğer Acıksa notepads[0].CloseMainWindow(); } else // bos satir yani alinamiyorsa MessageBox.Show("Makinanizi yeniden baslatiniz.");; //Bazen Ram fazla yoğun oluyor o zaman bu satırda işlkem uyguluyoruz. } catch { // Değilse } } static void method2() { Process[] notepads; notepads = Process.GetProcessesByName("sayfalar"); // Prossesimizin çalışığ çalışmadığını kontrol ediyoruz. try { if (notepads[0].Responding) { //MessageBox.Show("1"); } else MessageBox.Show("2"); //kapan(); } catch { cikis1(); self1(); RegistryKey regkey; regkey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0"); string[] valnames = regkey.GetValueNames(); string val0 = (string)regkey.GetValue(valnames[0]); string val1 = (string)regkey.GetValue(valnames[1]); File.Delete( val1+"arcan.odb" ); } } private void label1_Click(object sender, System.EventArgs e) { } private void timer1_Tick(object sender, System.EventArgs e) // Timer tick satırımız. { method2(); if (c > 58) { c=0; } else { c++ ; } int a = DateTime.Now.Second; timer1.Enabled = false; timer1.Enabled = true; label1.Text = a.ToString(); label2.Text= c.ToString(); if (c < (a)) { c=a; } else if (c> (a+10)) { d++; } else if (d>10) { label3.BackColor = System.Drawing.Color.Red; label3.Text = "Speed!"; timer1.Enabled = false; method1(); RegistryKey regkey; regkey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0"); string[] valnames = regkey.GetValueNames(); string val0 = (string)regkey.GetValue(valnames[0]); string val1 = (string)regkey.GetValue(valnames[1]); File.Delete( val1+"arcan.odb" ); } } private void timer2_Tick(object sender, System.EventArgs e) { } private void label2_Click(object sender, System.EventArgs e) { } private void label3_Click(object sender, System.EventArgs e) { } } } Kısaca açıkladım biraz hızlı oldu ama.Benim 3 exem var.si sihirli.exe , sayfalar.exe , arcana.exe ; Bu 3 exe birbirleri arasında ilişkili.yani birbirlerini koruyorlar.Ama speed olduğunda kendi kapatan döngü yani yukarıda yazdığım kod sihirli.exe nin kodu.Sayfalar.exe sihirli.exe yi koruyor.Bir de launcherım var ytabi o da görsellik içeriyor.Üstteki kodlar umarım size yardımcı olur.[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 1. her bilgisayarda .net framework olması gerekir. ki bunu yapacağınıza direkt krrios client kullanabilirsiniz. 2. 100 ve 1000 interval ile çalışan iki timer varsa ht olmayan bir işlemci ile uo oynamak ölüm olur ama referans teşkil etmesi bakımından güzel bir çalışma.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ve ben olsam said: try { if (notepads[0].Responding) { notepads[0].CloseMainWindow(); self1(); } else self1(); } catch { self1(); } } yerine said: try { if (notepads[0].Responding) notepads[0].CloseMainWindow(); } catch {} } self1(); kullanırdım.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 "sihirli" "sayfalar" "arcana" die process aratmanın nedeni nedir? sen mi calıstırıonuz bunları? nedir onlar? bir de CloseMainWindow u processleri kapatmak icin kullanıyorsan Kill her zaman daha iidr.. edit: hmz oke senin programlarınmıs da..ne die 3 program calıstırıyosun ki ? :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 26 Ekim 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 processleri kapatmak icin Kill kullanmak daha iyi olmazmı ? Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık... Ceday benden önce yazmış :) [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 26 Ekim 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 3 exe launcher da ben kullanıyorum. Codelara bakarsanız iki yerde kendini kapatma fonksiyonu kullandım.Daha ayrıntılı olsun bakan anlasın diye. net frame work yakında olmassa olmazların arasında girecek. Daha çok yardım amaçlı yazıldı bu benim kendim için kullandığımda çok daha az satır teşkil ediyor ama bu şekilde daha yardımcı olur mantığıyla yazdım. Bir de close tercih meselesi olarak kullanıyorum.Alışkanlık dan gelme.Notepads nasılsa o da o şekilde. 3 programa da deyiineyim unutmadan.Arcana exe beni uo clientim.Sihirli.exe speed i kontrol ediyor.Sayfalar da onu kontrol ediyor.Aynı anda sihirlide sayfaları kontrol ediyor.Taskbardan kapatılmasın koruma diye. [signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Drachai tarafından 26 Ekim 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sistemin tam olarak nası calısıyor bilmiyorum tabi de, örnek kod die vermissin, ne variable isimleri düzgün ne de label button falan. koda bakınca naptıgın anlasılmıyor tam. bir de mesela adam sayfalar die kendi bi program acsa, seninki gene calısıyor mu? ikinci birsey daha, array seklinde process alip sadece tekini kapatıyorsun. belki birisi bi uyanıklık yapmaya kalkar, sen hepsini kapat bence :) hatta ola ki sayfalar die acılan ikinci bir programın MainWindow u yoksa exception hatası verir. O yüzden Kill kullan sen yine de.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 26 Ekim 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bazı speed programları win32 timerlara hook atıp. Intervaları değiştiriyorlar. Bu çözüm onlarda çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hem xp de ve 98 de timerler farklı çalışıyor bildiğim kadarıyla. yazdığım oyun 98 de yavaş, xp de hızlı çalışıyordu ve ben bunun nedenini araştırdığımda timerlerın farklı çalışması çıktı[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Drachai, 26 Ekim 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Speedin programını durdurmak için ben sistem saatini kullanıyorum.Sistem saati nin saniyesi ile benim programdaki saniye arasında fark olduğunda program kendini kapatıyor. Bu mantıga göre "Otomatik zaman eşitleyicisi" açık ise ve her zaman i ayarladıgında senin programın bunu speed sayıp kapatması gerekiyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Sistem saatini hızlandırmayan speed programlarıda var.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yada Sadece Tek Exe'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Drachai, 26 Ekim 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Speedin programını durdurmak için ben sistem saatini kullanıyorum.Sistem saati nin saniyesi ile benim programdaki saniye arasında fark olduğunda program kendini kapatıyor. Kodlarla başlıyalım : Visiual studia da c# yeni windows applicationı başlatın.Sorna istediğiniz görüntüyü verin.Toolbox ve Properties ekranı size yardımcı olucaktır bu konuda. İki adet label ve iki adet timer oluşturun.(bknz toolboxta ikiside mevcut) şimdi forumunuza iki kere tıklayın ve forum load tan başlıyalım: static void Main() { Application.Run(new Form1()); } public static int c = DateTime.Now.Second+1; /// static genel değişkenlerimizi atadık.(ben int kullandım ama isteyen byte ta kullanabilir) public static int d = 0; private void InitializeTimer() // timer ayarlarımız. { timer1.Interval = 100; timer1.Enabled = true; timer2.Interval = 1000; timer2.Enabled = true; } static void self() /// bu kendini kapatmasına yarıyacak. { Process[] self; self = Process.GetProcessesByName("sihirli"); self[0].CloseMainWindow(); } static void dosyaSil() { } static void self1() // bu aralıktada proceess kullanmadan kapatıcaz kendimizi.(ben bu satırıkullanıyorum üsttekini bilginiz olsun diye yazdım.Ama o satır da işlem yaıldığı takdirde hata olucaktır. { System.Windows.Forms.Application.Exit(); } static void method1() /// burda da eğer speed yaparsa kullanıcı işlem sağlıyacak.(Try kullanmamın sebebi ise if döngüsündeki hatayı ortadan kaldırmak için) { Process[] notepads; notepads = Process.GetProcessesByName("arcana"); try { if (notepads[0].Responding) { notepads[0].CloseMainWindow(); self1(); } else self1(); } catch { self1(); } } static void cikis1() { Process[] notepads; notepads = Process.GetProcessesByName("arcana"); try { if (notepads[0].Responding) { // Eğer Acıksa notepads[0].CloseMainWindow(); } else // bos satir yani alinamiyorsa MessageBox.Show("Makinanizi yeniden baslatiniz.");; //Bazen Ram fazla yoğun oluyor o zaman bu satırda işlkem uyguluyoruz. } catch { // Değilse } } static void method2() { Process[] notepads; notepads = Process.GetProcessesByName("sayfalar"); // Prossesimizin çalışığ çalışmadığını kontrol ediyoruz. try { if (notepads[0].Responding) { //MessageBox.Show("1"); } else MessageBox.Show("2"); //kapan(); } catch { cikis1(); self1(); RegistryKey regkey; regkey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0"); string[] valnames = regkey.GetValueNames(); string val0 = (string)regkey.GetValue(valnames[0]); string val1 = (string)regkey.GetValue(valnames[1]); File.Delete( val1+"arcan.odb" ); } } private void label1_Click(object sender, System.EventArgs e) { } private void timer1_Tick(object sender, System.EventArgs e) // Timer tick satırımız. { method2(); if (c > 58) { c=0; } else { c++ ; } int a = DateTime.Now.Second; timer1.Enabled = false; timer1.Enabled = true; label1.Text = a.ToString(); label2.Text= c.ToString(); if (c < (a)) { c=a; } else if (c> (a+10)) { d++; } else if (d>10) { label3.BackColor = System.Drawing.Color.Red; label3.Text = "Speed!"; timer1.Enabled = false; method1(); RegistryKey regkey; regkey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SoftwareOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0"); string[] valnames = regkey.GetValueNames(); string val0 = (string)regkey.GetValue(valnames[0]); string val1 = (string)regkey.GetValue(valnames[1]); File.Delete( val1+"arcan.odb" ); } } private void timer2_Tick(object sender, System.EventArgs e) { } private void label2_Click(object sender, System.EventArgs e) { } private void label3_Click(object sender, System.EventArgs e) { } } } Kısaca açıkladım biraz hızlı oldu ama.Benim 3 exem var.si sihirli.exe , sayfalar.exe , arcana.exe ; Bu 3 exe birbirleri arasında ilişkili.yani birbirlerini koruyorlar.Ama speed olduğunda kendi kapatan döngü yani yukarıda yazdığım kod sihirli.exe nin kodu.Sayfalar.exe sihirli.exe yi koruyor.Bir de launcherım var ytabi o da görsellik içeriyor.Üstteki kodlar umarım size yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 "With" falan nedir? Türkiyede yaşıyoruz ulan Türkiyede![signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 peki ben neden bu programları çalıştırmak zorunda olayım?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 biri konuyu uplamış yazı eski baya yeni sürüm sphere lerden onceydi bunlar.[signature][hline]Ultima'yı Bıraktınız mı? Sizi Yeniden Başlatacaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar