Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bardağın karamsar boşluğu.


Saeros

Öne çıkan mesajlar

hani derler ya, bardağın dolu tarafını görenler iyimser, boş tarafını görenler ise karamsardır. ne kadar isterdim herşey bu kadar net ve kesin olsun. siyahla beyaz gibi aynı. ama hep gri tonlar oluyor arada.

benim de bir bardağım var kendimce, ama aynı o grinin tonları gibi, bu bardağın içindeki su da rahat duramıyor bir türlü. girip çıkan her damlayı sayar olmuşum artık farkediyorum da. 1-2 damlalık bir değişimde, bir anda kendimi hayata küsmüş bir halde buluveriyorum bazen.

hatta işin daha da kötü yanı, elimde ağzına kadar dolu sürahiyle bardağın başında dikildiğim oluyor bazı zamanlar. "acaba birazcık koyuversem mi?" diyorum kendi kendime. ama vazgeçiyorum sonra nedense. bardağın boş tarafını gördükçe, biraz daha su buharlaşıp gidiyor bardaktan. sonunda öyle bir kararıyorum ki bardağın karşısında, elimdeki sürahiye aldırmaksızın, salya sümük ağlayıp dolduruyorum tekrar bardağı.

bigün kırıvericem evdeki tüm bardakları.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harika yazmışsın ya :)

Kırıp atmak lazım tabi ne kadar sınır varsa önümüzde derecelendirmeler üzerine. Yaşamdaki değerlerimizi daha özgür bırakmalıyız. Bardakları kırmalı, rafları indirmeliyiz... Coşku lazım her alanda.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normal bır sohbet mayhoşluğunda ama bır o kadarda duzenlı bır yazım şekli ile okunası bır yazı...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen , yeni bri bardakle i$e tekrar ba$lamalısın[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...