Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Lol ya, umrumda degil tamam ne dusunursen dusun, bi daha da deger vermezsin. Oss'yi degil de allahin topunu tepmeyi veya sizin hakkimda ne dusundugunuzu takacam sanki ben ehe, kiviriyor uyduruyor diyorsan uyduruyor olayim, sorun degil. Iyi maclar size, FB takimina basarilar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hakli oldugun yerler de var Baggio ama meraktan soruyorum; o iki gunluk kampla mi kazanacaksin OSS'yi?[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 13 June 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hesap sormadigimi, bazi yerlerde ona zaten hak verdigimi soyledim zaten.Okursan gorursun.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Baggio, 13 June 2003 20:10 tarihinde demiş ki: Lol ya, umrumda degil tamam ne dusunursen dusun, bi daha da deger vermezsin. Oss'yi degil de allahin topunu tepmeyi veya sizin hakkimda ne dusundugunuzu takacam sanki ben ehe, kiviriyor uyduruyor diyorsan uyduruyor olayim, sorun degil. Iyi maclar size, FB takimina basarilar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Burada bahsedilen "Allahin topu" blaQmi$..:) Mitre'ler alinmasin lutfen :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 wiş anana avradına sayacam şimdi zor tutuyorum kendimi, muhattab olma benle bu kadar söylüyorum, alakam yok, umrumda değilsin, arkadaşım da değilsin, dop mop git babana söyle o lafları.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Silthanas, 13 June 2003 20:19 tarihinde demiş ki: adam bulmak cok mu zor abi.. simitciyi alin oradaki o da fenerli =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- Sorun adam bulmak mı sanıyosun hala?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: bLaQ, 13 June 2003 20:25 tarihinde demiş ki: wiş anana avradına sayacam şimdi zor tutuyorum kendimi, muhattab olma benle bu kadar söylüyorum, alakam yok, umrumda değilsin, arkadaşım da değilsin, dop mop git babana söyle o lafları.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Muhattab olunmayacak adam oldugunu gosterdin zaten bu mesajinla..Aman ariza tiplerle alakam olmaz zaten..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Oh be defol git. Ignore'ladım ayrı bıdı bıdı yaptın, açıp sus dedik, ayrı bıdı bıdı, neyseki forumlarda şov yapayım diye konuşmassın artık. Üzerimden büyük bi yük kaLktı, nası rahatladım biLemessin sağolasın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: bLaQ, 13 June 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Oh be defol git. Ignore'ladım ayrı bıdı bıdı yaptın, açıp sus dedik, ayrı bıdı bıdı, neyseki forumlarda şov yapayım diye konuşmassın artık. Üzerimden büyük bi yük kaLktı, nası rahatladım biLemessin sağolasın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Sen daha ne dedigini bilmiyorsun.Bu OSS stresi fazla koymu$ sana..Neyse ben daha bir$ey demiyorum.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya kardeşim mesajların yarısını mı okuyosun? Oynamassa oynamasın, "oynamıycam, oynayamıycam" dedikten sonra. Alla allaaa..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Streste olsam burda olmam wiş.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: bLaQ, 13 June 2003 20:36 tarihinde demiş ki: Streste olsam burda olmam wiş.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Rahatlikla gorulebiliyor streste olup olmadigin, merak etme sen.. Neyse uzatmaya gerek yok.Sen arizani giderene kadar daha mesaj atma icinde "wi$" kelimesi gecen..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Wi$; gunde 7-8 saat ders calistiriyorlar o yurtlarda, zaten yapacak birsey de yok baska.. 4-5 gun orada kalip bir de orada isledigimiz konulardan sinavi adam gibi gecersem oldukca iyi olacak benim icin, bir saatlik bir tepuk maci icin de bir gununu kaciracak degilim onun, sry. Pazar aksami F1'i bile seyretmeyecem orasi icin, ama gelip top oynayacam orda, ehe yok sagol. Praw bir persembe-cuma lafi etmis ben onu mac gunu sanmisim, olay bundan ibaret.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 O zmn benim yazılarıma cevap vermiyceksin. Adama bak istediğim kelimeyi kullanırım küfür etmedikten sonra.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 beyler farkında mısınız şu sadece birbirinizi ilgilendiren tartışmanız baydı....illa kawga edecekseniz başka yerde edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet dağıtmışsınız konuyu çirozda olsun o zaman da nası olacak o olay uzak her yere[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Karşıdan, çiroz; Çeşme-İzmir'den uzak baya kasar.. :) BJK'de biri ayarlıyamıyo mu?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yalan oldu bu is :) bence karakolda biter ehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yok be.. Durumcude biter.Herkes mutlucuk olur orada :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 off ne tutturdunuz ılla avrupa dıe anlamadım bırakın ayarlayalım asyadan kralından bır tane ben ıstersenız bostancıdakılerı ayarlarım.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi bana uyar da millete uymaz herhalde[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi nassı gelcez teeeee bostancıya? Avrupa da Beşiktaş EN merkezi yer karşıdan tek vapur avrupadaysan sorun yok Bostancı TEEEEEE nerde[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Karpuz şu merkezi yerden bi halı saha ayarlasan da rahat etsek :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aslında bostancı şahane olur. ben de ayarlayabilirim orda. üstelik 2 sahalı falan yerlerden ayarlarıs şahane olur. bostancıdan da karşı tarafta taksim-mecidiyeköy-beşiktaş-şişli-bakırköy-adalar a vaısta var. anadoluda oturanlara da sorun olmaz bence.ne dersiniz halledelim mi? hatta isterseniz günü de değiştirebiliriz madem gün kötü flm diyosunuz. cevaplarınızı yazın[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bence pz.tesi değil de cuma olsun saha da bostancıda olsun.[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar