bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Abi 4 takım fLn olmuycak. Zaten insanlar şimdiden inandırıcı oLmayan bahaneLerLe satmaya ba$Ladı. Son gün kimbilir kimLer satar.. Sizin kurduğunuz 4. takımın yarısı zaten oynayan adamlar başka takımlarda. Saçmalamayın yani istemiyosanız iptal edeLim kimse kasmasın. Hayret bişey ya. Çocuk musunuz? Yok maç Perşembe değil miydi, ben pazartesi evde değilim falan. YemezLer birader. 10 kere yazdım ben o tarihi. Gelmiycem de delikanlı gibi anLayaLım. Laf gitceği yeri buLur herkes üstüne aLınmasın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: THARKAS, 12 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki: 4saha olayını halledelım TS li olmak sart deıl butun yedekler gelsın yeter maksat 4uncu takım varmı avrupada ole bır yer?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 12 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Ha 3 as takım çıkıcak yani. Öyle diyosun.. Üstüne bi takım da yedeklerden... Tabi çıkar çıkar bekleyin... Bu arada Raider yerine MrHellfire'ı aldım bizim takıma diye bas bas 5 mesaj attım sanrey yanlış yazınca ama sakalımız yok ki mesajlarımız okunsun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: bLaQ, 13 June 2003 00:45 tarihinde demiş ki: said: THARKAS, 12 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki: 4saha olayını halledelım TS li olmak sart deıl butun yedekler gelsın yeter maksat 4uncu takım varmı avrupada ole bır yer?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 12 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Ha 3 as takım çıkıcak yani. Öyle diyosun.. Üstüne bi takım da yedeklerden... Tabi çıkar çıkar bekleyin... Bu arada Raider yerine MrHellfire'ı aldım bizim takıma diye bas bas 5 mesaj attım sanrey yanlış yazınca ama sakalımız yok ki mesajlarımız okunsun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Ya uzatma işte yencez bitcek ne kasıon :)[hline]Forgotten = Mysterio Forgotten = Mysterio Forgotten = Mysterio Forgotten = Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Oraya 10 kişi geldiğinde 5v5 maç yaparız artık merak etmeyin. Sevinirsin o zmn yendik hoho diye :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya 4 takım falan olmaz.3 takımla süper turnuva yapılır işte. önemli olan beşiktaş tarafından bi arkadaş saha ayarlamalı.saha için de kapora lazım yani.ne zaman vercez kaporayı?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya kimse ayarlamıyor yatmasın bu iş bu kadar organizasyon yapılmış yazıktır yani Beşiktaş bana çok ters kalıyor malsef[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya ben gelemicem unuttum sınavlar başlıyo :([hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gelın tuzlaya kafkale spor komplex ı turkıyenın en buyuk komplex ı ayarlıyım sıze :) ama anadolu yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben size söyliim satışlardan yedeklerin hepsi oynayacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Prawler, 13 June 2003 14:11 tarihinde demiş ki: ben size söyliim satışlardan yedeklerin hepsi oynayacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] ulan ben gelcem zuzuzu :D bensiz olmaz ben geldimmi yedek medek dinlemem atarım sahadan dışarı :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yedeklerin hepsi oynuycak o problem değil de, 3 takım çıkmayacak bence :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yok ya çıkar 3 takım o kadar da abartma sen de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 21 ki$i.. İn$aLLah :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ben fasulyeden olurum, kim pas verirse o takimdan olurum :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 cimbomu satacam diyorsun yani[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yoo..Ama yer olmazsa herkes icin oynariz.Ama blaQ'la ayni takimda olmam.Ayagini kiracam onun :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 YA beyler çiroz a gidelim okul servislerini ayarlarız merkezi bi yerde birleşiriz onalr götürrüler. orda 3 tane halı saha var suni çim üstü kapalı fln yannış hatırlamıyosam da 40 milyondu. P.S: Forumu yine takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: bLaQ, 13 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki: Yok maç Perşembe değil miydi, ben pazartesi evde değilim falan. YemezLer birader. 10 kere yazdım ben o tarihi. Lise 3'e gecmisim, dersanemin derece sinifindayim, yarin geceden baslayip sali veya carsamba aksami biten bir yurt programim var, maciniz ve inanip inanmamaniz umrumda degil, k?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Baggio, 13 June 2003 19:44 tarihinde demiş ki: said: bLaQ, 13 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki: Yok maç Perşembe değil miydi, ben pazartesi evde değilim falan. YemezLer birader. 10 kere yazdım ben o tarihi. Lise 3'e gecmisim, dersanemin derece sinifindayim, yarin geceden baslayip sali veya carsamba aksami biten bir yurt programim var, maciniz ve inanip inanmamaniz umrumda degil, k?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Olsun sati$, sati$tir :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 O zaman çıkıp deLikanLı gibi dersane programım war gelemiyorum dersin. Senin yaptığın ise "Aaaa, maç perşembe diil miydi? Aaa, çok üzgünüm ben perşembe sanıyodum gelemiyjeeeeeeeeeem" demek..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hayır sanki Ronaldo'sun, bi kişi eksik oLsun, bunu yapıcak adam da cehennem oLsun geLmesin çok da tın. Ya baştan söz vermiyceksin, ya da delikanlı gibi gelemiyorum, işim çıktı üzgünüm diyceksin, dansöz gibi kıvırmıycaksın. Budur..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ayagini kiracam ya..Heyecanlandi, saga sola bula$iyor dopach :) *! ortami yumu$atma giri$imlerinde bulunur... *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Senin bana ilk gel dedigin topicde haftaya persembe yaziyordu, ara bul istersen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Değer vermişiz de çaırmışız. Haftaya Perşembe yazan tek bi topic war o da praw'ın antreman maçı.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Birincisi öyle bi atasözü yok :) İkincisi spor, yapıldığı zaman dostluk ve kardeşliktir. YapıLamadığında değil... :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar