Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası (final cut)

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

Abi 4 takım fLn olmuycak. Zaten insanlar şimdiden inandırıcı oLmayan bahaneLerLe satmaya ba$Ladı. Son gün kimbilir kimLer satar.. Sizin kurduğunuz 4. takımın yarısı zaten oynayan adamlar başka takımlarda. Saçmalamayın yani istemiyosanız iptal edeLim kimse kasmasın. Hayret bişey ya. Çocuk musunuz? Yok maç Perşembe değil miydi, ben pazartesi evde değilim falan. YemezLer birader. 10 kere yazdım ben o tarihi. Gelmiycem de delikanlı gibi anLayaLım. Laf gitceği yeri buLur herkes üstüne aLınmasın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 12 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
4saha olayını halledelım
TS li olmak sart deıl butun yedekler gelsın yeter maksat 4uncu takım
varmı avrupada ole bır yer?[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 12 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Ha 3 as takım çıkıcak yani. Öyle diyosun.. Üstüne bi takım da yedeklerden... Tabi çıkar çıkar bekleyin...

Bu arada Raider yerine MrHellfire'ı aldım bizim takıma diye bas bas 5 mesaj attım sanrey yanlış yazınca ama sakalımız yok ki mesajlarımız okunsun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 13 June 2003 00:45 tarihinde demiş ki:
said:
THARKAS, 12 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
4saha olayını halledelım
TS li olmak sart deıl butun yedekler gelsın yeter maksat 4uncu takım
varmı avrupada ole bır yer?[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 12 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Ha 3 as takım çıkıcak yani. Öyle diyosun.. Üstüne bi takım da yedeklerden... Tabi çıkar çıkar bekleyin...

Bu arada Raider yerine MrHellfire'ı aldım bizim takıma diye bas bas 5 mesaj attım sanrey yanlış yazınca ama sakalımız yok ki mesajlarımız okunsun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Ya uzatma işte yencez bitcek ne kasıon :)[hline]Forgotten = Mysterio
Forgotten = Mysterio
Forgotten = Mysterio
Forgotten = Mysterio
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 13 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki:
Yok maç Perşembe değil miydi, ben pazartesi evde değilim falan. YemezLer birader. 10 kere yazdım ben o tarihi.

Lise 3'e gecmisim, dersanemin derece sinifindayim, yarin geceden baslayip sali veya carsamba aksami biten bir yurt programim var, maciniz ve inanip inanmamaniz umrumda degil, k?[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 13 June 2003 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
bLaQ, 13 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki:
Yok maç Perşembe değil miydi, ben pazartesi evde değilim falan. YemezLer birader. 10 kere yazdım ben o tarihi.

Lise 3'e gecmisim, dersanemin derece sinifindayim, yarin geceden baslayip sali veya carsamba aksami biten bir yurt programim var, maciniz ve inanip inanmamaniz umrumda degil, k?[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

Olsun sati$, sati$tir :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...