BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadalsar 1 saatir ayni sey oluyor dwarf/hunter char acmak isitiyorum aciyorum fakat oyuna girdigimde karsima cikan ilk questi veren npc orda olmuyo acaba neden baskalrindada oluyomu acaba oluyyosa nasil duzlertim silip acmatan ayni chari gina geldi yardim pls[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 olmadi olmuyo lutfen yardim edin pls baska kimseye olmuyomu baska pcdende denedim yine olmadi digerleri gozukuyo bir o elenam gozukmuyo[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ölmüştür belki o eleman?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 basliklara dikkat edelim sizin icin bu uyarilar. acikca derdinizi yazarsaniz yanita daha cabuk ulasirsiniz.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 o eleman yoksa yerinde page at, gelip ilgilensinler. Newbie training npc'lerinin öldürülememesi gerek diye biliyorum, yamuluyor da olabilirim tabii ki.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 haahahaha güzel bulldog sana mustakk olm allience olursan olca oo ohh iyi olmuş bi ara cafeye gel konuşuruz[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ya evet o adam bazen kayboluyo git iki kurt domzu kes cevir kafayı görürüsün kıvrık bıyıklı amcayı emrak etme sen ne oluyo ona bilmiyorum ama 3-4 dakkada bi spawn oluyo tekrar[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar