Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Son zamanlarda kadıköyde filan maiden geliyomuş gibi söylentiler dolanıyo aslını bilen varsa ve geliyosada nezaman gelcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 4 yıldır Inflames geliyo o söylentilere göre.. Adamlarda bıkmadı..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dolaşır öyle arada kolpadır[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 penth topic acmadıgına gore dogru olabilir. acarsa anlayın ki kesin yalan[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences... H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya aslında bikac kendini bilmez sık sık yok falanca grup geliyo diye bi kac kişiye sallıyo sorada her yer o haberle calkalanıyo. Ama ben yinede bi soriim dedim. Gerçekten geliyosa kaçırmamak şazım şimdiden bi kaç kuruş kenara koyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yalandır bence adamlar durup dururken birden gelmezler heralde[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ölmeden bi iron maiden metallica manowar in flames konserlerine gitsem valla süper olur heralde[signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 18 Şubat 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yok abi yalandır o ,öyle her söylenene inanmayın...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi bencede bi ölmeden görsek şu grupşarı özelliklede: Deep Purple Pink Floyd İron Maiden W.A.S.P White Snake Led Zeppelin Guns'n'roses ... vesaire. :rock:[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bi dream theater bide iron maiden izlemek isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Maiden gelmez.[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Gelir ama ii bi para baymalari gerek bizim akmar olayi yapamaz onu . (nerden bahsetimi anlamsiznizdir) arkadasim orda calisiyodu onalr getirtmisti bazi gruplari ama simdi onlar bu piyasadan cekilmis neydi oranın adi atlantismıydı . neyse iiste birin cıkıp iiyi para baymasi gerek cunku fiyatlari saglam bi ara iced earth ü getirtecekelrdi ben bilyorum konusmustum elemanla o söledi mesela bakın bu tip grupalri getirnce cok para istioalrmis vede o yüzden bilet fiyatlari pahali oluyo ve fazla gelen oluyo filan falan.. bu nedenler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sonuçta Maiden gelmez :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Adamlar bi kere geldi bi daha niye gelmesin ki???[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 direk maiden gelmez demeyin siz yine de. ;)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yok ben ısrar ediyorum Maiden gelmez :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 valla iron maiden turkıyeye gelırmı gelmezmı bılmemde arabası olan varsa topluca bu sene wacken a bi gidelim :) yok boyle bi festival[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 valla maiden bi kere geldi ondada pek memnun kalmamışlardır bence.hava alanında malzemeleri çalınmış.barda kavga çıkartmışlar falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya su Deep Purple olayı neydi 99 da mı ne? geldilerde yada gelceklerdide kimse biletmi almamıs öle bişiler duymuştum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aman yavaş.. maiden bir 10 yıl sonra falan belki.. hani dağılmadan bir sene önce falan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yazin gorursunuz geldiginde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 od3on insanları heveslendirme istersen. bi$ey biliosan söle bizde bilelim =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 maiden için rock the nationsa gidicektiniz:) eski vokaller çıktı adım adım yaklaşıyoruz maiden a:D[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya ona bakarsanız her sene 99dan beri oo flea zamanında 99 yılında turkiyeye gelcez demişti sonraki yıl 2000de gelcez demişti sonraki yıl 2001de gelcez demişti bu muhabbet sonsuza kadar gider[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Menkalinan, 18 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Abi bencede bi ölmeden görsek şu grupşarı özelliklede: Deep Purple Pink Floyd İron Maiden W.A.S.P White Snake Led Zeppelin Guns'n'roses ... nerde bizde o şans... lam zaten bonzo öldü ledden iş gelmez :) Ayrıca cnm gnremde dağaldı ... :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar