Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Maiden Türkiye'ye mi geliyo?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 yıldır Inflames geliyo o söylentilere göre..
Adamlarda bıkmadı..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Mesaj tarihi:
dolaşır öyle arada kolpadır[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
ya aslında bikac kendini bilmez sık sık yok falanca grup geliyo diye bi kac kişiye sallıyo sorada her yer o haberle calkalanıyo. Ama ben yinede bi soriim dedim. Gerçekten geliyosa kaçırmamak şazım şimdiden bi kaç kuruş kenara koyalım :)
Mesaj tarihi:
ölmeden bi

iron maiden
metallica
manowar
in flames

konserlerine gitsem valla süper olur heralde[signature][hline]Elleme orama burama ya!

[Bu mesaj Lixad tarafından 18 Şubat 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok abi yalandır o ,öyle her söylenene inanmayın...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
Abi bencede bi ölmeden görsek şu grupşarı özelliklede:

Deep Purple
Pink Floyd
İron Maiden
W.A.S.P
White Snake
Led Zeppelin
Guns'n'roses ... vesaire. :rock:[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Mesaj tarihi:
Gelir ama ii bi para baymalari gerek bizim akmar olayi yapamaz onu . (nerden bahsetimi anlamsiznizdir) arkadasim orda calisiyodu onalr getirtmisti bazi gruplari ama simdi onlar bu piyasadan cekilmis neydi oranın adi atlantismıydı .
neyse iiste birin cıkıp iiyi para baymasi gerek cunku fiyatlari saglam bi ara iced earth ü getirtecekelrdi ben bilyorum konusmustum elemanla o söledi mesela bakın bu tip grupalri getirnce cok para istioalrmis vede o yüzden bilet fiyatlari pahali oluyo ve fazla gelen oluyo filan falan.. bu nedenler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
valla iron maiden turkıyeye gelırmı gelmezmı bılmemde
arabası olan varsa topluca bu sene wacken a bi gidelim :) yok boyle bi festival[signature][hline]Shaem
=Al'akira-Tauren Shaman=
Mesaj tarihi:
said:
Menkalinan, 18 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
Abi bencede bi ölmeden görsek şu grupşarı özelliklede:

Deep Purple
Pink Floyd
İron Maiden
W.A.S.P
White Snake
Led Zeppelin
Guns'n'roses ...

nerde bizde o şans... lam zaten bonzo öldü ledden iş gelmez :) Ayrıca cnm gnremde dağaldı ... :([signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

• Yeni Oluştur...