Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saerosla çıkıos bis yaa:)))))

Tedicit

Öne çıkan mesajlar

said:
-alatariel-, 30 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
abi valla kıs desteğide olmasa halim harap yane...saolun arklar yaaa ama napiim sinir olurum bu tür laflara kim kara verebilir benim ne zaman çıkıp ne zaman ayrılcaama dime???

madder yakin ark.imdir o $aka yapio sen alinma cinsimin genç üyesi.sen sefkilini kolla,burda kiz sayisi artmaya ba$ladi =)[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

bence Madder doğru olanı yapmış ve böylece milleti utandırmak için beraberliğinize önem vereceksiniz ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

[Bu mesaj Xharloan tarafından 30 Ocak 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

favorilerim kısmı dün beni rezil etti zaten :) paticik.com'da euheuh

alatariel kusura bakma eğer yanlış anladıysan biz kötülüğünüzü fln istemiyoruz umarım mutlu mesut bir beraberliğiniz olur hayırlı olsun (darışısı başıma =p)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 29 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
Bakın bu forumlarda gayleri küçümseyen bazı hareketler görüyorum."Paticiği gayler bastı!" bu nedemektir ya?Gay olamaz mı bir insan?Yapmayın etmeyin.Gaylerde insandır.(Gay değilim)

bu nedir aeuhaha ehah eh[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 30 Ocak 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-alatariel-, 30 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
böle bi yorumu yapman için ilk olarak beni ve saerosu ii tanıman gerekmio mu?şöel düşünmeye başladım:kendi ilişkilerinde bu tür şşeler yaşamışsın ve bunlar bilinç altına yerleşmiş kendini rahatlatmak içinde başkalarının en mutlu anında onları tebrik ediiceene içine edion bütün pembe tablonun seni tinerle bi şekilde çıkartmalı o tablodan...

birasd fazla olduu galiba:p

Hayatında ilk kez birisiyle çıkıyosun galiba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla Saeros, bizim baş gay olarak bildiğimiz Pyro'nun eski aşkı. Şimdi de karşı cinsle ilgilenmeye başlamış. Pyro naaptın çocuğa diyorum ve Searos'a da bir an önce iki cins arasında doğru kararı vermesini öneriyorum.

(Konuda bu tarz geyik yapanlara pembe patiler tırnak göstermiş. Bu yüzden hemen belirteyim geyik olduğunuda tırmık yemiyelim sabah sabah)(Aynı zamanda mutluluklar dilerim -alatariel- ve Saeros'a)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 31 Ocak 2005 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hödöröndö ! :-o . Burası kişisel değilmiydi ya ? ayak üstü pembe dizi çevirmişsiniz helal olsun ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...