undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: -alatariel-, 30 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: abi valla kıs desteğide olmasa halim harap yane...saolun arklar yaaa ama napiim sinir olurum bu tür laflara kim kara verebilir benim ne zaman çıkıp ne zaman ayrılcaama dime??? madder yakin ark.imdir o $aka yapio sen alinma cinsimin genç üyesi.sen sefkilini kolla,burda kiz sayisi artmaya ba$ladi =)[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 saten öle bişi yaparsa başka kıslara bakarsa acımadan oyucam göslerini dime saeros????:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence Madder doğru olanı yapmış ve böylece milleti utandırmak için beraberliğinize önem vereceksiniz ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? [Bu mesaj Xharloan tarafından 30 Ocak 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: undomiel, 30 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: burda kiz sayisi artmaya ba$ladi =) sen geldiğinden beri böyle ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Xharloan, 30 Ocak 2005 20:17 tarihinde demiş ki: bence Madder doğru olanı yapmış ve böylece milleti utandırmak için beraberliğinize önem vereceksiniz ;) sen hala burdamisin yürü ders calismaya[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yaa $eker tatildeyim bugün pazar pazar :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence bu tamamiyle senin kısır düşüncen eğer ilerde olurda ayrılmak zorunda kalırsak "aa bak şimdi insanlar bizim hakkımızda ne düşüncek.."die konuşcaımızı mı sanıyosun?kendim duygularımıs ve olayların akışına bakıcaz herhalde...heyt beaaa parçaladım...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya acaip parçaladın dağıttın edebiyat döktürdün ama olmadı ck ck.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu konuyu favorilerime eklemezsem bana olgu demesinler =)[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 favorilerim kısmı dün beni rezil etti zaten :) paticik.com'da euheuh alatariel kusura bakma eğer yanlış anladıysan biz kötülüğünüzü fln istemiyoruz umarım mutlu mesut bir beraberliğiniz olur hayırlı olsun (darışısı başıma =p)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Xharloan, 30 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: umarım mutlu mesut bir beraberliğiniz olur hayırlı olsun (darışısı başıma =p) hepimize hepimize tütütü[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hemen kendine pay çıkartıyorsun bakıyorumda kendim içindi o =P $aka tabi, in$.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: undomiel, 30 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: bu konuyu favorilerime eklemezsem bana olgu demesinler =) olgu? ilk defa duydum walla bu ismi. nick falan mı yoksa..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: RamsesII, 29 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: Bakın bu forumlarda gayleri küçümseyen bazı hareketler görüyorum."Paticiği gayler bastı!" bu nedemektir ya?Gay olamaz mı bir insan?Yapmayın etmeyin.Gaylerde insandır.(Gay değilim) bu nedir aeuhaha ehah eh[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 30 Ocak 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gay ilk ortaya çakışında neşeli anlamındadır, saçma şeyleri tartışma konusu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 döğüşmeyin bakayım. Burası kişsel kavgaların yeri değil.... Yoksa öyle mi :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İster mutlu, ister süper über demek olsun, İngilizin biri gelip bana gay derse koyarım kafayı orda eheh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: -alatariel-, 30 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki: böle bi yorumu yapman için ilk olarak beni ve saerosu ii tanıman gerekmio mu?şöel düşünmeye başladım:kendi ilişkilerinde bu tür şşeler yaşamışsın ve bunlar bilinç altına yerleşmiş kendini rahatlatmak içinde başkalarının en mutlu anında onları tebrik ediiceene içine edion bütün pembe tablonun seni tinerle bi şekilde çıkartmalı o tablodan... birasd fazla olduu galiba:p Hayatında ilk kez birisiyle çıkıyosun galiba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 saerosla bir kızın çıkmasının gaylerle alakası nedir?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Apache sen konuyu hiç kavramamisin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Anladığım kadarıyla Saeros, bizim baş gay olarak bildiğimiz Pyro'nun eski aşkı. Şimdi de karşı cinsle ilgilenmeye başlamış. Pyro naaptın çocuğa diyorum ve Searos'a da bir an önce iki cins arasında doğru kararı vermesini öneriyorum. (Konuda bu tarz geyik yapanlara pembe patiler tırnak göstermiş. Bu yüzden hemen belirteyim geyik olduğunuda tırmık yemiyelim sabah sabah)(Aynı zamanda mutluluklar dilerim -alatariel- ve Saeros'a)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 31 Ocak 2005 06:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ba$ gay? lol. naparsa yapsın cokta tın bende kar$ı cinsi ke$fettim eheh.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Biraz gec oldu galiba peh. Sikko ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hödöröndö ! :-o . Burası kişisel değilmiydi ya ? ayak üstü pembe dizi çevirmişsiniz helal olsun ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yo hyoh bunlar eflatin dizi cevirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar