Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saerosla çıkıos bis yaa:)))))

Tedicit

Öne çıkan mesajlar

fizban sen ingilizceyi hepimizden iyi biliyosan git o zaman bi sözlük yaz ki biz de senin engin bilgilerinden faydalanabilelim

her$eyin ötesinde demin -alatariel- ve Saeros un resimlerine baktim,yanyana dü$ündüm ve baya yakistiklarini farkettim =oP
allah bi yastikta kocatsin
[geregi dü$ünüldü:olaya icazet verilmesine ve evlilik merasiminin 01.01.2006 tarihinde gerceklestirilmesine karar verildi]

=op[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 30 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
(album:6432)

buyrun bakalım yakışıyor muymuşuz :) hakkımızdaki asılsız iddiaları böylece çürütüyoruz toptan :p

prdn siz karde$ msnz?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

böle bi yorumu yapman için ilk olarak beni ve saerosu ii tanıman gerekmio mu?şöel düşünmeye başladım:kendi ilişkilerinde bu tür şşeler yaşamışsın ve bunlar bilinç altına yerleşmiş kendini rahatlatmak içinde başkalarının en mutlu anında onları tebrik ediiceene içine edion bütün pembe tablonun seni tinerle bi şekilde çıkartmalı o tablodan...

birasd fazla olduu galiba:p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
undomiel, 30 Ocak 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
arkadaslar siz mutluysaniz ne bakiosunuz milletin lafina..her laf atana cvp vermekle urascaksaniz zor isiniz walla.

yani di mi, ben de öyle dicektim tam, küstü :) barıştık şimdi eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 30 Ocak 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...