undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fizban sen ingilizceyi hepimizden iyi biliyosan git o zaman bi sözlük yaz ki biz de senin engin bilgilerinden faydalanabilelim her$eyin ötesinde demin -alatariel- ve Saeros un resimlerine baktim,yanyana dü$ündüm ve baya yakistiklarini farkettim =oP allah bi yastikta kocatsin [geregi dü$ünüldü:olaya icazet verilmesine ve evlilik merasiminin 01.01.2006 tarihinde gerceklestirilmesine karar verildi] =op[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 (album:6432) buyrun bakalım yakışıyor muymuşuz :) hakkımızdaki asılsız iddiaları böylece çürütüyoruz toptan :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Darısı başımıza, kıskandım vala =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Saeros, 30 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki: (album:6432) buyrun bakalım yakışıyor muymuşuz :) hakkımızdaki asılsız iddiaları böylece çürütüyoruz toptan :p prdn siz karde$ msnz?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ikisi de renkli gozlu falan cok sirinler. beendim valla hadi hakim hanim olarak ewlenmenizi de onayladim. hadi bakalim torun beklioz sizden =oP[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 alatariel pişirdiği makarnayla ne kadar maharetli bi gelin olacağını gösterdi zaten, eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 aha son kalemiz saerosta gitti hemde makarnadan zehirlenerek :([signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ne bir yastığı , ne kocatması?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Pyr0, 30 Ocak 2005 17:46 tarihinde demiş ki: aha son kalemiz saerosta gitti hemde makarnadan zehirlenerek :( ahuahuahu kadinin fendi erkegi yendi oldu =oP[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kıskandırmayın bizi ya :( ayrıca çok şekersiniz..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mmmm, müthiş![signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) Demo 2005 kaydı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Allah mutlu etsin.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Allah devamına erdirsin lol :=)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yakında Biz Evleniyoruz Diye Ba$lıkta acar bunlar :=)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ne gazcısınız kınıyorum sizi daha yaşları kaç[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben alatarielin abisi olaraktan bu evlileğe kesinlikle onay-vermiorum kırarım bacaklarını valla alatariel.. nikahı basar saerosuda fururum alnının ortasından..:P:D[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi kaç ay sonra olası muhtemel başlık : "saerosla ayrıldık bis yaaa :))" falan olabilir ehueuh. yannış anlamayın istememde beklentim bu yönde =p hadi beni yanıltın dsasda[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 madder ortalığı kızıştırıyor lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 böle bi yorumu yapman için ilk olarak beni ve saerosu ii tanıman gerekmio mu?şöel düşünmeye başladım:kendi ilişkilerinde bu tür şşeler yaşamışsın ve bunlar bilinç altına yerleşmiş kendini rahatlatmak içinde başkalarının en mutlu anında onları tebrik ediiceene içine edion bütün pembe tablonun seni tinerle bi şekilde çıkartmalı o tablodan... birasd fazla olduu galiba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ohhoo ne bu şiddet, bu celal, ne bu psiko-analiz[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 iyi demiş ama eheh, pembe pembe dolaşıyoruz ne güzel.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 30 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 arkadaslar siz mutluysaniz ne bakiosunuz milletin lafina..her laf atana cvp vermekle urascaksaniz zor isiniz walla.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yok canım laf atma değil latife latife...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: undomiel, 30 Ocak 2005 20:05 tarihinde demiş ki: arkadaslar siz mutluysaniz ne bakiosunuz milletin lafina..her laf atana cvp vermekle urascaksaniz zor isiniz walla. yani di mi, ben de öyle dicektim tam, küstü :) barıştık şimdi eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 30 Ocak 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi valla kıs desteğide olmasa halim harap yane...saolun arklar yaaa ama napiim sinir olurum bu tür laflara kim kara verebilir benim ne zaman çıkıp ne zaman ayrılcaama dime??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar