Molto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben bu oyunu internet yoluyla bilgisayarıma çektim fakat eksik çekmiş olabilir miyim diye bir şüphe düştü aklıma çünkü diğer paradox oyunlarındaki gibi ülke seçme kısmında her ülke ile ilgili yazılı bir bilgi yok ve Osmanlı İmparatorluğu'nun son tarihsel olayı Kırım Savaşı (dosyaların orada okudum) halbuki bu oyunun daha 1. Dünya Savaşı zamanı da var. Gözüme çarpanlar şu an sadece bunlar acaba oyunun normali böyle mi?
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet öyle, event sayısı mesela bir eu2'deki kadar çok değil. osmanlı için fazla event yok, almanya gibi ülkelerde nispeten daha fazla. hiçbir ülke tarifi yok bayraklar ve 3 istatistik haricinde.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sam'in dediği gibi aynen, ama her Paradox oyununda olduğu gibi patch çekmek gerek mutlaka.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 paradox oyunlarinin çil£si bu... ç£k£c£ksin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 1. dunya savasında ermenıler ayaklanmıstı zaten osmanlıyla oynayıp 1. dunya savasından sag cıkmak harbıden zor nerde EU2 fatıh ın ıstanbula tersane yaptırmasından fatıh donemınde cıkan kocaman Atam Dedem Kanunu Rejected yazısı karnıma agrı sokmuştu[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak
sardoukar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Tepesinde o lanet ruslar varken 1. dünya savasını bile görmek mesele osmanlı ile, sürekli ittifak halinde olmak gerekiyor. Buna rağmen 2 kez rusları yenilgiye uğrattım. ( sayısız taktik deneyerek doğrusunu buluyorsun )Sınırsız kaynak ve adama sahip ruslar varken gerçekten zor... Genede bence çook iyi bir oyun. Umarım EU den başlıyarak modern çağlara gelecek bir oyun yapmaya ( ticari kaygıları bir kenara bırakarak 3-5 oyun yerine tek bir oyun yaparak ) karar verirler.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ticari kaygıyla alakası yok, 15. yüzyıldaki savaşlarla 19. yüzyıldaki savaşlar aynı sistemle yansıtılamaz. hatta eu2'de bile saçmalıyordu, oyunun başıyla sonu arasındaki savaşlar sadece +morale +firepower denip geçecek gibi değil.. valla ben kırım savaşı event'inden sonra bütün kafkasları bir de eflak ile boğdan'ı almıştım furious/very hard'da. ama rusya cidden abartılı mikatrda güçleniyor uçuk nüfus artışı modifier'ı nedeniyle. bu arada oyunda karşılaşılan tarihdışı saçmalıklardan (rusya'nın bütün afrika'yı sömürgeleştirmesi vs) sıkılanlara VIP modunu yüklemelerini tavsiye ederim, çok iyi bir mod. onu yükledikten sonra oyundan aldığım zevk iki katına filan çıktı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
batuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Tüm paradox oyunlarini oynadim.Baya oldu bi 4 ay önce indirdim yükledim anlamadim oyunu dün bi hevesle yükledim çözdüm babalar gibi oynuyorum.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yok hocam yok ben kıtım anlamıyıorum nerde benim hoi2'im ooh mis.
Öne çıkan mesajlar