Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'da en iyi perfomans için neler yapmalı?

mardox

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Daha önce bi konuya verilen bir yanıtta video ayarlarını 1024x768x32 'den 1024x768x16'ya indirebileceğimiz yazıyordu, o topiği bulamadım kusura bakmayın :(
tekrar onu nasıl 16 yapabilirim söyleyebilir misiniz?
ayrıca daha iyi performans için oyun içi options dışında neler yapabilirim?
normalde kasmıyorken, çok kalabalık bölgelerde makinam yavaşlıyor belki bu bir çözüm olabilir diye düşünüyorum...
şimdiden sağolun
Sosyal ağlarda paylaş

256 ram var ve şehirlerde çok kasıyo,. hele ki ironforge'a falan gidersem işim bitince bilgisayara res atmak zorunda kalıyorum toparlayamıyo[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 20 Şubat 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
256 ram var ve şehirlerde çok kasıyo,. hele ki ironforge'a falan gidersem işim bitince bilgisayara res atmak zorunda kalıyorum toparlayamıyo

Çak bi 512 abi aslanlar gibi olur walla,bende de 384 ram war notebook dan oynuyorumen düşük ayarlarda,yoksa kasıyo deli gibi,notebook olmasa direk alırdım bi 512 de , notebook olduğu için garantisi gitmesin die ana mağazaya gitmek lazım o da şehrin diğer ucunda off :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda buldum!!! _Dalamar_ soylemiş daha onceden. İlgilenenler baksın:
Ayrıca wtf icindeki dosya "config.wtf" olacak. her ihtimale karşı dosyanın yedeğini alın
--------------------------
Wow/Wtf klasörünü açıp aşağıdakileri bulup onları 16 yap sanırım yarı yarıya sorunun azalacak.
SET gxColorBits "24"
SET gxDepthBits "24"
-------------------------
(tşk dalamar :D)

[Bu mesaj mardoX tarafından 21 Şubat 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sistemim:
amd 2400+
512 ram
9800pro

idi ve orgrimmar gibi büyük yerlerde ve uçuşlarda baya ciddi ciddi kasıyordu. öyle ki uçuşlarda 1 kareyi 20 saniye boyunca görüyodum falan. (ama 1024*768, detaylar full açıktı üstüne anisotropic filter full açıktı)

gittim dayanamadım 512 mb daha ram aldım ve şu anda 1280*960 ve full detay oynuyorum. hiç takılma falan olmuyor mükemmel. 1 gb ram'in şart olduğunu anladım mmorpg'ler için[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yakında alıcam 512 daha. Ayrıca oyunda ne kadar çok alt tab yaparsanız o kadar yavaşlar. Arada sırada oyunu restartlayın.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Ram cok buyuk etkiler performans/frameratei insan yeni makine almis gibi hissediyor bilgisayarin rami artinca.
Bende Amd athlon 2.1 GHZ 768 mb ram 128mb Geforce fx 5200 ekran karti averaj framerate 30 fps biraz rami cogaltsam fps 40 hatta 50ye cikar[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server:Burning Legion
Pesimistyle (troll rogue male) server:(Agamaggan)
Sosyal ağlarda paylaş

1gb ram lasım ama bende
amd 2.5+
512 ram
128 geforce4 ti4200

war ve henüz ne uçarken fln sorun yaşamadım...
IF de flnda rahat geziyorum...
50 kişilik savaşlarda 1-2 takılıyorum sadece...
Şimdilik gerek yok ama yakında alırım bende bi 512 daha.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 21 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
1gb ram lasım ama bende
amd 2.5+
512 ram
128 geforce4 ti4200

war ve henüz ne uçarken fln sorun yaşamadım...
IF de flnda rahat geziyorum...
50 kişilik savaşlarda 1-2 takılıyorum sadece...
Şimdilik gerek yok ama yakında alırım bende bi 512 daha.

sen bi bütün orada "açarsanız performansınız düşer" denilen tikleri tikle ve anisotropic filter fulle bakiim noluyo =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...