Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce armegedon gerçekleşecek mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece nickim değil. Özel bir isim yani. Adminlerle eski nickimin konusu anlaşamadık. Sen Türk isen nickin ve imzan yabancı. Sana uyumlu değil. Bunlar kitaplardan alınmış bilgiler falan değil. Efendim bakın, kopyalama ve yapıştırma olayı takma kafana. Umurumda değil ben çocuk değilim ki. Tarihi biliyorum ne olmuş yani? Tarih ayrı bilim ayrı. Ama tarih bir bilimdir. Onda da ruh, düşünce, eleştri ve yöntem vardır. Atatürk'ün dediği gibi Tarih, bir ulusun kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman yadsıyamaz. TARİHİ YAZAN BEİM, YAPAN SİZ.

İlk sözüm "İnşallah, Ahir zaman'da Armagedon gerçekleşecektir umarım" En istediğim de bu.[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan
Mesaj tarihi:
bunu tartışma forumu halıne getırmem onun için soyleceğim şudur ki bazı şeyler ınsanda aşırıya kaçınca(din duyguları , ideolojik yaklaşımlar , aşk vs.) kendisi kaybeder.Sende bunu goruyorum.Burda kimsenın ne nıckıne ne de ımzasına karışırsın ve daha onemlisi kimsenin ınanış ve milliyetini sorgulamaya hakkında yoktur.Uzatmanın gereği yok[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
Hadislere göre böyle bir durum var. Bu ne zaman olur bilinmez. Ama hani çok açık birşey varsa, o da dünyanın kendi kendini sonu götürdüğüdür. yani daha doğrusu insanlar... peki 300 yıl önceki insalarla şuandakiler ne farkı var? yani ne oldu da şuan bunları konuşur olduk?
Mesaj tarihi:
Armegedon die oyun vardı sanki :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
said:
gezginbekir, 11 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
ben kıyamet alametlerini biliyorum, televizyonda bayağı konu oldu ya. kıyamet çok çok çok yakın bence, alametlerin nerdeyse hepsi var
kıyamet alametleri sitesi var ama ömer çelakılınki diil.
http://www.kiyametalametleri.com

[Bu mesaj gezginbekir tarafından 11 Şubat 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]

ben bunlara benzer şeyleri ömer çelakılın tv programında göstermişti
Mesaj tarihi:
Tarihin diger butun bilimlerden tek bir farki vardir:

Asla 100% ispatlanamaz.

Bu gun butun dunyanin dogru zannettigi bir tarihi olay, yarin bulunacak bir belge ile tamamen degisebilir. Yeni bir belge bulunmasa bile asla emin olamayiz.
Mesaj tarihi:
Sallay1n ya bir yudum bir nefes her sey sahane..[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
Sadettin Teksoy ne düşünüyor acaba[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
bunlara inanırsak yaklaşık olarak 2-3 meteor düşücek 1-2 sel olucak buzullardan bide buzul çağı tamam kimse kalmaz[signature][hline]In the name of desperation I call your name
A lamentation I sigh

Mesaj tarihi:
En iyisi beklemek düşünce konuşuruz:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 11 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
korkayin deccal abiniz burda sizi kurtarcak :P

heryer müslim olcak...
muhuhuhahahahahah
*!yarılır*
:-D
öle bişi olursa bence bizimkilerde diğer müslüman ülkelerle anlaşırlar[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Mesaj tarihi:
said:
Creel, 21 Şubat 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
bir an önce patlasinda kurtulalim yav bikio insan canım...

aynen ya hep aynı şey bi değişiklik yok[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 11 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
keşke olsa armageddonun çıktığı an benim imana gelip tavafa koşacağım andır... sonsuz yaşam inancım geri döner o zaman

Muhuahuhauhauha
:-)[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Mesaj tarihi:
said:
Lady_Rosenred, 11 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
carpe diem diyip yaşayın işte..

Sentenced-Neverlasting'in ilk 2 sözü
:rock:Sentenced Forever!!!:rock:[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:

[Bu mesaj babayigit tarafından 21 Şubat 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
armagedonu bırakında carmagedon gerçekleşirse boku yeriz =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
aramagedon falan boş işler ya düşünmeyin boyle seyleri deli kesilirsiniz bir sure sonra gozunuz segirmeye elleriniz titremeye başlar bir an once boş yaşamınıza donun bence :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Acıkcası dunyanın su anda fazlasıyla barıs ıcındekı bı cag ıcınde yasadıgını dusunuyorum her ne kadar yınede savaslar eksık olmasada dunyada ınsanların guvenlıgı en azından savas dısında var denılebılır.

Ama bahsedilen buyuk savaslar basladıgında yıkım ve kıyamet gelecegını anlamak ıcın alim olmayada gerek yok.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
*Banyoya Hızlı Adımlarla Yol Alır*[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
  • Yeni Oluştur...