Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate II : Shadows of Amn - Multiplayer -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende katilmak isterim.full bow spec/kalanlarda two handed wep seklinde olan bi warriorla oynamak isterim eger kabul ederseniz.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur)
Mesaj tarihi:
Bazı teknik sorunlar yüzünden Cumartesi aksami toplaniyoruz..(En azindan ben oyle saniyorum) Yani oynayamadim,kacirdim tarzi seyler dusunmenize gerek yok eger hala yer varsa tabi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
ben oynayamicam da hislerimi yazmak istiyorum:

makinemde blackisle RPG leri takılıyor, 2 senedir.bi ağız tadıyla oynayamadım.günahım neydi ? yahu bungie falan takılsa eyvallah, neden blackisle böhü !.. :(

neyse yakında yeni makine şey ediorum, hala oynuyor olursanız gelirim ben de :)[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
expansion yükleme sakın

shadows of amn ın üstüne eternalın verdiği linkteki patch i kur...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
yer kalmamış olayını ben anlayamadım
6 kişi toplandıysa ikinci altı kişi toplanmaya çalışılır
toplanamazsa da ne kadar kişi toplanılırsa o kadarıyla oynanır
oyunda NPC bol nasıl olsa..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
baylar bayanlar server açılıyo oynamak isteyenler özelime msnlerini atsın mümkünse bugün başlayacaz, shadows of amnla başlıyoruz burdan patchleyin:
http://www.bioware.com/games/shadows_amn/support/patches/#patch
8.3 mb olan patchi indirin[signature][hline]From The Dephts I've Come
Mesaj tarihi:
allaah

oynanıyomu? 2 güne filan gelebilirim ben ama geldiğim zaman da hep oynarım. şu anda fighter-mage-thief ile oynuyodum, solo bitirdim :) hoş solo bitirmek fazla kolay ya neyse.

dediğim gibi 2 gün sonra gelicem ama hep oynarım. herkes kendi charını kendi yaratıyo dimi?[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
ya benmim finallaer var :([signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
bende var.Yarın kopyalar postaya veririm.Adresi versene.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
ee

oynandımı :) kuzenlerim geldi diye onları eğlendirmek zorunda kaldım, 11 de awaydim. pardon[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
ya valla oynayacaksak bende katılmak isterim ama önce cdleri bulmak lazım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
eğer uygun olursa daha erken başlayabiliriz[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
  • Yeni Oluştur...