karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hah tamam icq baglandı. şimdi ben sana gerekli feedbacki verecem merak etme :) şu ultratv hakkında söylediklerin hakkında biran önce bi konuşalım :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 psikiyatr diye bir şey yok. tıp var; o da fm. 4 sene sonrasında psikiyatr için 2 sene daha falan da filan.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bab be bi zahmet elinde varsa unforgiven II çalar mısın bonepart şu an yayındasın da hadi bi zahmet elrond için dersen sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 birazdan sam girecekmiş bonepart dedi şimdi pentagram çalıp çıkacakmış bonepart yaa geçecek ark bi zahmet unforgiven II çalsın yaa lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaşlar ben 01-02 arası biliyordum benim programı, şimdi gireyim deniyorsa şimdi girerim[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yaa baba bonepart dedi ki radyo 5 dakka boş kalcakmış sonra sen girecekmişsin ohaa pentgram çalıodu bi anda türkü girdi koptum yaa zuhzuzhuz :lol: sam veya justin girdiğinizde unforgiven II çalar mısınız allah aşkına bitiyom ona yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben istek almıyorum maalesef ama metallica çalarım arada, gerçi daha 'light' formatım ;)[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 baba naaptın enter sandman çaldın yaa :lol: [Bu mesaj Bivrip tarafından 15 June 2003 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 neyse baba yine de saol sandman de iyi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar