Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi UO Shard'ı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizlerden bir şey rica edeceğim. En beğendiğiniz 3 paralı, 3 parasız UO sunucusununun adını belirtir misiniz? Gerçektende insanların beğendiği sunucuları merak ediyorum.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi
Mesaj tarihi:
Ethernass gerçektende mükemmel bir server uo rp üzerine ancak bu kadar güzel oturtulabilirdi ancak türk user lar biraz üşengeç olduğundan mıdır nedir pek tutmuyor.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi
Mesaj tarihi:
paralı olarak tabiiki Osi yer tamamlamak için de bide sylveria yı verelim hade dieride gene Osi olsun
free: Darkvenue , Quaxis , Ethernass(böle yazılıyo sanırım...)[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
Paralı olarak tabiiki osi diğer paralı türk shardları beş para etmez
Parasız=Ethernass (açılsada oynasak ,Mystery duy sesimi :P)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
bende dark venue uo dunyasına cok uzak farklı bi olay eger bu tur bi server aranıyorsa en guzel hargamer bence her turlu saçmalık var ama bazı scriptleri gerçekten guzel.Biri çıkmalı ve 5 kusur server var iyi denebilecek onlardan toplayıp guzel bişi ortaya koymalı artık bekliyoruz bakalım kim yapacak
Mesaj tarihi:
üstüne para verseler orda oynamaz adresinde hayır yok cs neyiydi gitsinler paralı cs serverı acsınlar daha yararlı olurç.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
bence türkiyedekiler işi bilmiyor nebula,darkvenue ve etherenasss disinda gerisi fasa fiso sylveria felan kas kas paralı yapsınlar lol neyse en iyi uo serveri turkiye dersen aos oynamak istersen darkvenue rp icin ethernas demis zaten herkez gercek uo istiorsan nebula derim ama lamer kaynıor server isnallah ayvas yavas düzeltilcek hersey :) ama gerçek ten uo oynamak istiyorum diorsan yani osi derim bende yakında baslıyacam ınsallah
Mesaj tarihi:
ben nebulayı bıraktım.
kimsenin demediği, elan realms(skill kasması dert ama güzel shard gm'ler çok katı) 'ı ve birde bu aralar en sevdigim shard (süper pvp sistemi durmadan raid quest vb.) arqas derim. diğerlerini bilemicem dark venue de oynadım ama nedense aos beni kusturmayı başardı... ethernass desem yüz tane bg yolladım hala açmadılar. :D
Mesaj tarihi:
Ya Osi, osi tamam ama, bende oynadım orada uzun süre fakat ben sanmıyorum ki Nebula veya başka freeshard oyuncuları orada o aradıkları şeyleri bulabilsin. Birincisi güzel bir ingilizce lazım, insanlarla muhabbet etmek arkadaşlar edinmek için. İkincisi çok iyi bir bağlantın olmadıktan sonra bizim türk oyuncuların çok sevdiği PvP pek yapılmaz. Ayrıca oradaki doyumu görünce, oyundan soğuma olasılıkları çok fazla. Ama uo içinde ne kadar çok değişik şey olabileceğini görme imkanı çok fazla. Zaten Aos'a geçeli bence o eski tadı'da kalmadı.
Mesaj tarihi:
ya bu topic ethernass için iyi bir reklam yeri oldu :D
ama bence insanları biraz yanlış yönlendirebilir çünkü ethernass'ı ultima shardı gibi algılamak bir hata, zaten bunu oranın yetkilileri de söylüyor. orasının asıl amacı rp, sadece rp..
:)[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Mesaj tarihi:
Bence paralı server olarak türkiyede adam akıllı bi tek hard gamer var o da uo gibi deil diablo tarzı bi server o yüzden hiç beğenmiyorum ama parasız olarak tabiki nebula ve darkvenue derim(tabii nebulayı düzeltebilirlerse)[hline]Hub

Gerçekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY...
Mesaj tarihi:
kim ne derse desin son zamanlarında nebulada müthiş bir düzelme olduguna inanıyorum gmler pagelere direk geliyor(online gmolmasına ragmen 1 saat bekledigimizi hatırlıyorum)
inj fazla yok bi tek speed abartı seviyede ama onada alıştık artık
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 14 June 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
Ethernass Ethernass Ethernass 2 haftası kaldı...

silphatos, yanlış anlamanı istemem ama o iki haftası kaldı lafı biraz hatalı bir laf, ben ethernass'a hobbit zamanında başlamıştım ve şu anda oynamasamda hala forumlara arada bakarım (ulfgar) . o zamandan bu zamana hep bir test süreci yaşandı ve hep artık olacak dendi. ama yok öyle bir şey :)
ben bunla kötü birşey demek istemiyorum, herşeye rağmen bence çok iyi. ama iki haftası var, üç haftası var havasına kapılmanı tavsiye etmem :D[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
  • Yeni Oluştur...