Sorj Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 wiç van yaa felaket mayonez yiyom ben yararlı sanırım poké gibi enerji verio L0l sabah kalktım kahvaltıda mayonezli ekmek yaptım yedim öğleyin elmalı mayonez (midemin ağrısınden geberdim) az öncede sosisli mayonez :) pilav + yoğurt + mayonez yiyorum pilavın icine katarak :( bune hayvanlıktır iyimi kötümü yaw bu mayonez? :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 azı karar çoğu zarar. bokunu çıkarmamak lazım hiçbişeyin. tadında güzel herşey. elmayı nasıl mayonezli yersin ya midesiz misin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Erutan muzla mayonez süper oluyor dene bi. *!Erutan'ı ortadan kaldırmak için komplo hazırlar :D*[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben degil ketchup mayonez bile yemedim 1 senedir =P miden geni$mi senin =) nasi yiyosun mayonezli elma edik: yuh elmali mayonez yazmisim..![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! [Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Şubat 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Şubat 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobe_Bryant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kuscam şimdi pilavlı mayonez elmalı mayonez boklu mayonez.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mayonezden neferet ederim geeçen seneyte kdr hayatımda azıma ketçap almamıştım.Ama bildiğim kadarıla zararlı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bende diğerlerini yaparım ama elma ya gidermi be abi[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi pilav yourt mayoneze mide dayanmaz yav? kusunç bişey olur o.. öğk lan midem.. *!lavaboya gider*[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 fazlası nasıl yararlı olabilir abi? Nekadar zararlı diye sorsaydın bari..[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 erutan sizce bab? or kenk?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 benim bünye kaldırmaz valla aşırı değil normal bir patateste bile yerken zorlanıorum.Mayonezin pek zararlı olduğunu zannetmiorum bünyen kaldırıyorsa yemeye devam et mayonezden kim ölmüş:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 herseyin fazlasi zararli..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yumurta + sirke gibi maddlerin karişimindan oluşan iğrenç bir madde dir mayonez çoğu insan çok sever kimi nefret eder..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet elmali mayonez yerken foto isteriz!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 mayonez kilo yapaaar galiba[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben mayonezi tek basına yemem sahsen ama ketcap la birlesin cok orataya cok guzel bir materyel cıkıor tavsiye ederim yani :) ama bunu yaparken 1 e 2 oranını kulanıcaz yani 2 olcek ketcap bi olcek mayonez eger cok mayonez koyarsak hem saglıgımızı tehtid eder hemde agır bir tat alıor ki buda ne patatesle ii gider nede hamburgerle patatesin yagı sati patatesi yeterince agır yapıor.Ayrıca bi konuya daha deginmek istiorum bu reklamlarda emliyet kemeri falan takıolar ucamamk icin sevgili arkadslarım buda kulliyen yalan adam okadar patatesi yiyor şişio bırak o adamı yag jet motoru bile zor kaldırır nihahaha :)[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aha prof. ali konuştu :p[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ali Ustadan Damak Tatları :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 erutan zararli @frp_master olm msn e gelirmisin konuşcaklarim var senle[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 babacım nası resmini koyiyim gelin evime yine yerim... ama ondan önce bişey demek istiom bugun mayonez almaya gittim :( tahmin edin noldu :( şebeklik yapiyim derken elimden düştü kıçı patladı kutunun gitti mayonezlerim :( bu arada bugunde ekmek arası mayonez arkasına elma yedim sanırım mide alışıyor yawaş yawaş ağrı yok bugun. pilav + yoğurt + mayonez yede konuş! allahım ya Mayonez süper bişey bu arada suratımda sivilce cıkıo paso ben sıkıp öldürüom mayonezden olabilirmi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Afiyet bal şeker olsunda amacin ne yani bu kadar mayonez yemekle :) Unutma her şeyin fazlası zarar ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 azı karar çoğu zarar diyelim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mayonez ile Pilav yemek nasil midedir o...0skembe galiba.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 mutlaka bi zarari wardir yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Her_eyin cou zarardir zaten.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar