Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı mayonez zararlı ? or yararlı?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

wiç van yaa felaket mayonez yiyom ben yararlı sanırım poké gibi enerji verio L0l

sabah kalktım kahvaltıda mayonezli ekmek yaptım yedim öğleyin elmalı mayonez (midemin ağrısınden geberdim) az öncede sosisli mayonez :)

pilav + yoğurt + mayonez yiyorum pilavın icine katarak :(

bune hayvanlıktır iyimi kötümü yaw bu mayonez? :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

ben degil ketchup mayonez bile yemedim 1 senedir =P
miden geni$mi senin =) nasi yiyosun mayonezli elma

edik: yuh elmali mayonez yazmisim..![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Şubat 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Şubat 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mayonezden neferet ederim geeçen seneyte kdr hayatımda azıma ketçap almamıştım.Ama bildiğim kadarıla zararlı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mayonezi tek basına yemem sahsen ama ketcap la birlesin cok orataya cok guzel bir materyel cıkıor tavsiye ederim yani :) ama bunu yaparken 1 e 2 oranını kulanıcaz yani 2 olcek ketcap bi olcek mayonez eger cok mayonez koyarsak hem saglıgımızı tehtid eder hemde agır bir tat alıor ki buda ne patatesle ii gider nede hamburgerle patatesin yagı sati patatesi yeterince agır yapıor.Ayrıca bi konuya daha deginmek istiorum bu reklamlarda emliyet kemeri falan takıolar ucamamk icin sevgili arkadslarım buda kulliyen yalan adam okadar patatesi yiyor şişio bırak o adamı yag jet motoru bile zor kaldırır nihahaha :)[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! |
E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok
Sosyal ağlarda paylaş

erutan zararli
@frp_master olm msn e gelirmisin konuşcaklarim var senle[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

babacım nası resmini koyiyim gelin evime yine yerim... ama ondan önce bişey demek istiom bugun mayonez almaya gittim :( tahmin edin noldu :( şebeklik yapiyim derken elimden düştü kıçı patladı kutunun gitti mayonezlerim :(

bu arada bugunde ekmek arası mayonez arkasına elma yedim sanırım mide alışıyor yawaş yawaş ağrı yok bugun.
pilav + yoğurt + mayonez yede konuş!

allahım ya Mayonez süper bişey bu arada suratımda sivilce cıkıo paso ben sıkıp öldürüom mayonezden olabilirmi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...