Mix Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hastasi oldugum michael moore amcamın son belgesel filmiymis. secim oncesinde amerikada gosterime girmemesi icin buşt elinden geleni yapıyomus ama film cannes ta altin palmiyeyi aldı. odulu aldıktan sonra yaptıgı konusmaya da cok guldum :). (daha once bush kraker yerken bogazina kacmis olüm tehlikesi gecirmisti) "umarim bu haberi busha kraker yerken soylemezler" dort gozle bekliyorum filmi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 umalım da micheal amcamız dağıtıcı şirket bulabilsin .. biz de gönül rahatlığıyla izleyelim filmi tabii amerikan halkının izleyebilmesi daha önemli seçimler açısından ama şimdilik pek mümkün görünmüyo bi de moore amerikada seçimlerden önce filmi vizyona sokamazsam "bütün amerikayı gezip her parkta bu filmi halka gösteririm demiş" lol süper olur[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 türkiye'de muhakka yayınlanır bu kadar anti-amerikan fırtınası esiyorken her yerde.. :) ben e merak ediyorum ama merak nedenim bush'un foyasının ortaya çıkması değil ama moore'un süper anlatımı.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 şöyle bi michael moore günü yapıp bütün çektiklerini bi günde izlemeli hehe süper adam hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Arkadaşlar ne kadar beğenmesenizde ABD kendi içinde demokratik bir ülke ve dağıtıcı firma bulunur sonrada o filmi ABD halkı izler. Ama sorun onların değil benim izlemem ya nerden bulacam şimdi ben o filmi. İzlemem lazım kardeşim![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Amerika kendi içerisinde demokratik mi :) Lol ki ne lol... Şayet yeterince beyazsan (bu sadece deri rengini ifade etmez) o zaman demoratik bir ülke. Moore gibi zenciler için ise hiçde demokratik filan değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 moore türkiye bi şirketin binasına girip o eylemleri yapsın bak napıyolar...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Sam, 24 Mayıs 2004 01:57 tarihinde demiş ki: türkiye'de muhakka yayınlanır bu kadar anti-amerikan fırtınası esiyorken her yerde.. :) Türkiye anti-amerikan hmm .. Amerikan bayraklı istakoz derili kurşun saçlı görmesem ibadetim olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 p2p programlara çoktan düşmüştür, dağıtımına gerek bile yok :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Zaten bush demokrat değil ccumhuriyetçi :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 film turkiyede yayinlanacakmis sabahin ekinde cannes festivaliyle ilgili bi yazida gordum ulkemizde yayinlanacak filmlerin arasinda yaziyordu. merakla bekliyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 moore dağıtıcı bulmuş Miramax :)[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Miramax Disney'in ve Disney'de Bush ile iyi geçinmek falan istiyormuş. Gazetede okumuştum, Miramax dağıtmayacak belgeseli.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Miramaxın sahibi Mel Gibsonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dün konuştuğum amerikalı arkadaşım söledi Miramax ın dağıtacağını bi taraflarımdan sıkmıyorum.o da gazeteden okumuş tabiki.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 30 Mayıs 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 miramax satın almış disney'den dağıtım haklarını 6 milyon dolara ! helal olsun[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ne dedim size? Anti-Amerikan olabilirsiniz ama kör olmayın lütfen. Amerkayı anlamak için Amerika'yı kafanızda ikiye bölmelisiniz. İç politikaları ve dış politikaları olarak...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bu film ilgi çeksin böle konuşulsun ve amerikada gösterime girsin diye cannes da ödül almış olabilirmi? özellikle!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok ya çok komplo teorisi oldu...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: eagle_dnz, 01 Haziran 2004 22:07 tarihinde demiş ki: bu film ilgi çeksin böle konuşulsun ve amerikada gösterime girsin diye cannes da ödül almış olabilirmi? özellikle!! ünlü fransız yönetmen jean luc godard bu şekilde eleştirdi zaten micheal moore'u. bu derece popüler hale gelmesiyle bush'un aslında ekmeğine yağ sürdüğü belirtti. ne derece doğru bilemeyecem artık[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Fragmanı çıktı mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 buyuk ihtimalle siyasal nedenlerle aldi odulu dogru ama ilginin film uzerinde yogunlasmasi bushun yararina degil tam tersi zararınadır. reklamın iyisi kötüsü olmaz zihniyeti tutmaz bu konuda:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: screamer, 02 Haziran 2004 00:07 tarihinde demiş ki: Fragmanı çıktı mı? çıktı; ancak "Due to overwhelming demand, the Fahrenheit 9/11 trailer will be down temporarily.." www.fahrenheit911.com[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 izledim lan sonunda izledim ahahah bi de uyudum izlerken ahah hep bildigimiz seyler bi britney spears sahnesi var oldum gulmekten ahahahahahahah super olmus bence gidin ama sikintidan patlayabilirsiniz biraz sikici film cunku bunlar hep bizim bildigimiz seyler fakat amerikan medyasi amerikanlari uyutmak icin bu tarz seyleri yayinlamiyor, bu yuzden amerikan lara cok degisik geliyor.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 son derece dogru, cunku su anda amerika dayim ve butun insanlar bush tan nefret edecekleri yere moore u abartmakla sucluyo hatta fazla abartmakla ve diolar ki bush gibi bir suru baskan hata yapti ama onun en kucuk hatasi bile elestirilio dedi. said: jankis, 01 Haziran 2004 23:40 tarihinde demiş ki: bu derece popüler hale gelmesiyle bush'un aslında ekmeğine yağ sürdüğü belirtti. [signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar