Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP'de en karşılaşmayı sevdiğiniz ve en tırstığınız sınıflar!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en karşılaşmayı sevmediğim ve gerçekten ürktüğüm sınıflrar nOOb playerz.[signature][hline]Shaem
=Al'akira-Tauren Shaman=
if you ever smell nightelf blood up in the mountains,
then get youraxe and chop them down!
Mesaj tarihi:
genk yemediğim sürece 5 level üstüm kabulümdür .kimseden korkmam.bitek roguelar sinir bozucu olabiliyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
priest olarak en cok diger spellcaster larla karsilasmayi seviyorum(mana burn rullz) , en tirstigim ise paladin ve shaman...[signature][hline]Draister
Troll Priest

Spiritus Sanctus-Vita Aeterna
Mesaj tarihi:
Ne çok pvp ci varmış yaw:) Bi turnuva şart oldu.

Warriorum en çok sevidğim classlarda priest ile warlock çok kolay kesiliyolar ehhehehe[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 19 Şubat 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Ne çok pvp ci varmış yaw:) Bi turnuva şart oldu.

Warriorum en çok sevidğim classlarda priest ile warlock çok kolay kesiliyolar ehhehehe

Yavaşşşşş kessen diyorum:)
Şaka bi yana warlock oynuyorum en kolay kestigim warrior us de 30 40 arası hiç kaybetmedim:)
Mesaj tarihi:
valla tırstığım bi class yok lvl olayı sakat geçen gün 3 alliance southern Golden Road da geziyolardı etrafta birkaç horde vardı bende onlara güvenip daldım elemanlara kimse yardıma gelmedi ya 3 birden saldırınca direk öldüm tabi[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
Mesaj tarihi:
Warlock'um. Herkesle son damlasına kadar kapışırım şahsen benim de korkum yok. Warrior'ların şanslarının olmadığını biliyorum bana karşı :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 19 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
kımse shaman dememıs sılıyorum charı

Hehe çünkü bizi görünce korkacak zamanları kalmıyor =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
warrior olarak mage 'lerden feci tırsıyorum. shadow priestler ikinci planda geliyor.

karşılaşmayı sevdiğim ise warlock'tu eskiden, fury gidiyordum fear'dan korkum yoktu, şimdi fear dert oluyor arada. şimdi durum nasıl olur bilmiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...