Kewl Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet arkadaşlar kendi ırkınızı ve sınıfınızıda yazarak yorumlarınızı bekliyorum........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 en karşılaşmayı sevmediğim ve gerçekten ürktüğüm sınıflrar nOOb playerz.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aynı levelda olsun her türlüsü kabulüm valla hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Tek korkum Allahtan :D şaka şaka mage'im ben warlok'lardan tırsarım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 genk yemediğim sürece 5 level üstüm kabulümdür .kimseden korkmam.bitek roguelar sinir bozucu olabiliyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bir mage olarak tabiki priest.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 warlocktan korkarim sheep yapip kacabiliyolar son anda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paladin sevmiyorum ve de Hunter![signature][hline]Elonia | Undead Mage Booty Officer of Hordish Manner Embrace The Shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Disappear, 19 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki: warlocktan korkarim sheep yapip kacabiliyolar son anda sheep'i (Polymorphy) sadece mage'ler yapıyor :) sen mage den korkuyosun yani benden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogdog Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 priest olarak en cok diger spellcaster larla karsilasmayi seviyorum(mana burn rullz) , en tirstigim ise paladin ve shaman...[signature][hline]Draister Troll Priest Spiritus Sanctus-Vita Aeterna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ne çok pvp ci varmış yaw:) Bi turnuva şart oldu. Warriorum en çok sevidğim classlarda priest ile warlock çok kolay kesiliyolar ehhehehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bir warrior'un korkulu rüyası paladin bir kere. Adamın canını indiriyorsun yarıya.. Şu immune immnune.. yapan büyüyü atıp, heal basıyor. Hayda baştan..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paladinim, rogue ve warriorlardan tırsarım ara sıra :)[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Teker teker gelin leyn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mageim herşeyden korkuyorum. sfgh[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: spawn77, 19 Şubat 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Ne çok pvp ci varmış yaw:) Bi turnuva şart oldu. Warriorum en çok sevidğim classlarda priest ile warlock çok kolay kesiliyolar ehhehehe Yavaşşşşş kessen diyorum:) Şaka bi yana warlock oynuyorum en kolay kestigim warrior us de 30 40 arası hiç kaybetmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eski karakterim priest olduğu için priestlerin ne bok olduğunu biliyorum. Ölmüyosun priestsen.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Priest>diğerleri[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kımse shaman dememıs sılıyorum charı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 valla tırstığım bi class yok lvl olayı sakat geçen gün 3 alliance southern Golden Road da geziyolardı etrafta birkaç horde vardı bende onlara güvenip daldım elemanlara kimse yardıma gelmedi ya 3 birden saldırınca direk öldüm tabi[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hunter ve Shaman(hazırlıklı olduğunda)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Warlock'um. Herkesle son damlasına kadar kapışırım şahsen benim de korkum yok. Warrior'ların şanslarının olmadığını biliyorum bana karşı :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: jacabo, 19 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: kımse shaman dememıs sılıyorum charı Hehe çünkü bizi görünce korkacak zamanları kalmıyor =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 warrior olarak mage 'lerden feci tırsıyorum. shadow priestler ikinci planda geliyor. karşılaşmayı sevdiğim ise warlock'tu eskiden, fury gidiyordum fear'dan korkum yoktu, şimdi fear dert oluyor arada. şimdi durum nasıl olur bilmiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zerkers rage.1 kere fear atar atabilirse. ciktigin anda zerker stance bloodrage zerkersrage intercept hamsting. merhaba ben geldim nasilsin oluyor o arada bizim warlock fear atmaya ugrashitken.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar