asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Nereden bulabiliriz acaba? Lite ötesi Lite vardı bir reklamında no spy diodu bir indirdik o da spy lı çıktı ne yapacağız? Ares güzelde çok geniş bir kullanıcı kitlesi yok. Ares te aradığım şeyi bulamadığım oluyor. Eskiden KaZaA kullanırdım sanki daha iyiymiş gibi geldi... Tavsiyelerinizi bekliyorum...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 overnet diye bişi vardı, kullandım bi ara google dan bak istersen, bulamazsan aksam evden yollarım mail verirsen[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kazaa lite k++ var bende, spysız mpysız gayet temiz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kazaa lite var ama kazaa lite downloaddan kaldırıldı yani artık kimse downloadını bulamaz anca cdler veya başka şekilde yanlış mıyım ?[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 O overnet dediğiniz programın esas adı edonkey2000 bizzat indirdim ve sayesinde pc me bi sürü spyware ve adware bulaştı,aman diyorum siz siz olun yüklemeyin.Bende eskiden kazaa kullanıyordum ki bence en iyisiydi.Çoğu p2p programlarında spware ve adware var.Internet security veya anti-virüs porgramları olmadan yüklememek lazım , bir defa pc ye girdi mi kaldırması çok zor bir olay.Shareaza yı da yüklemeyin derim.dc++ var spyware ve adware yok ama pek beğenmedim doğrusu,tek tek kullanıcılara girip bakıcaksınız hangi dosya var sonra sıra bekleyeceksiniz fln.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kazaa lite'ın, kazaa lite resurrection diye bi muadili var şimdi. yalnız ilginç bi şekilde eski kazaa lite çalışmıyor o kurulduğunda. kazaa lite ı çalıştırmak istediğinde yine resurrection açılıyor[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 07 Şubat 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 DC++ veya RevConnect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lime Wire. Yeni duydum ares gibi ama daha kullanışlı gayet hızlı dowload.com da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kazaa kullanmayın, kullandırtmayın! bilgisayarınıza birazcık sevginiz varsa kazaa kullanmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bonecrusher'ın dediği gibi kazaa lite k++ son derece cillop, gördüğüm en mis download programı :) Ama kazaanın diğer versiyonları gerçekten akla ve bilgisayar sağlığına zararlı.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Limewire kazaa çok benziyor kullanım biçimi ve tarz olarak, tavsiye ediyorum.Daha öncede dediğim gibi bi defa pc ne spyware girdimi kaldırması çok zor arkadaşım,bu ayki chip dergisinde programı nasıl kaldırabileceğin hakkında bazı ipuçları yazıyor okumanı tavsiye ederim ama çok büyük bir şey bekleme bence.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Clean KMD 2.4.4 (son versiyon bu değil sanırım gerçi) tabiki 2 yıldır kullanıyorum 1 tane spyware girmedi :) google da çıkıo olması lazım aratınca :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 brinkstere koyim çeksin arkadaş dicektim ama 1 MB dan büyük upload yapılmıyo gmail verirseniz oraya yollıyayım 2.65mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kazaa lite revolution 2.6 ama ben sana aresi tavisye ederim spy mpy da yok[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu lime wire download.com da iki tane çıkıyo biri international diyo ve 15mb diğeri 5mb hangisini çekmek lazım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sen international olanı indir boşver :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 LimeWire indirdim bakayım nasılmış.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar