Bert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 selam ben oyunu bugün aldım. betasını daha önce oynamıştım. bugün oyuna girdiğimde 4500 ping i görünce hayal kırıklığına uğradım resmen.. acaba bu benden mi kaynaklanıyor yoksa genel bi problemmi böle olursa ben bu oyunu zararına da olsa satıcam mecburen. oysa ne ümitlerle almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bazen bolge bolge sorun oluyor dslde (tabii dsl varsa sende) su an bende gayet iyi tekirdağ civarında ki bazen bendede oluyordu herkes mis gibi oynuyordu ping cosuyordu 8-10 saat arasında duzeliyor bazen daha kısa suredede olabiliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 internete neyle baglaniyosun? windowsa adware spyware taramasi yapiyor musun? internette sorf download genel bir yavaslik var mi? baska sitelere ping degerlerin nedir? oyuna kac kere girip denedin? degisik serverlarda denedin mi? technical supportu okudun mu?[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 VAlla bugun bende 4000 (dört bin yani sıfır fazla kaçmadı) ping var. Oha diyorum basşka da bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 256 adsl ile evden bağlanıyorum. Beta da hiç sorun yaşamadım oyunu almamda düşük lag ın çok payı oldu ama bugün 4500 ping görünce çok üzüldüm valla :( inşallah geçici bir problemdir. Ad aware ile tarama yaptırdım bişiy çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben de de lag var averaj 500 ping(kirmizi)nlen oynuyorum ama diger mmolar normal ping. 128k İSDN var bende.[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server: Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya arkadaş fransadan 2mbit bağlantıyla oynuyor lag dan eser yok ( aylık 15 euro ) Türk Telekom Allah tan korksun düştüğümüz hallere bak ya.. General Chat e ping i yazdım alay konusu oldum yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 o zaman bence gecicidir. ya telekom kaynakşli ya da server kaynakli.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sanırım adsl kaynaklı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 benim kuzendede 100mb var aylık 50 euro almanya...bana aldırttı esmen oyunu (hava meselesi)[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: ghaldszar, 20 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Sanırım adsl kaynaklı :( vay editörleri görürmüydük buralarda.. Ne güzel ne güzel bölüm populasyonu artıyo giderek =) Ultima Online ı gecicez zaten bir aya =)[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yine olagan bisi oldu ping i 4500 gorunce oo gitmis internet yine 1 hafta internetsiz kalacam diye dusumdum eheh :) yine turktelekom bana ders verdi internet soz konusu olunca plan yapmamam gerektigini..bu gece lvl 15 yarinda lvl 17 falan olmayi dusunuyodum patladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Burası Türkiye Burda herşey pahaalı Benzini İnterneti.....havası bile pahalı Nerde 15 Euro ya 2Mbit bağlantı nerde[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Daha sadece 1 defa 300 ping gordum, diger zamanlarda hep 200 civari. ( +- 50 )[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 benim 256kablo da 300 un altina inmior masallah genelde 500-600[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 WOW un kullandığı portlar ne ?[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 3724,8086-87,9081-90-97,9100[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar