jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 harbi öle .. bi de glass prison ı bilir ben dt ye gidecem dediğimde beni kendi sanarak hadi len 2 şarkısını bilerek konsere mi gitçen demişti sonuçta gidememiştim ayrııııı :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 SPACE-DYE VEST[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeJa-Vu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 you not me ? nerdee? genelde d.t ayrılmaz şu iidir bu iidir die ama mesela 6.00 clock ? nerde kimse yazmamış ya daha neler war full albüm var bende ondan diorm :)[hline]Iron Maiden Forever !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGonchie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yaz aabi sen :) ki yazdin zaten 6:00 çok baba sarkidir :))[hline]We're just two lost souls swimmin' in a fish bowl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Silent Man.. DT yi sevmeme sebep olan şarkı. ŞARKIM diyebileceğim şarkıdır. Diğerleri de.. ; Misunderstood. Space Dye Vest Anna Lee It's Raining Strange De ja vu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 baaşarkı için godfather soundtrackerlini dene olm[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar