Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid Mü ? Yoksa Warlock Mu ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Off dalga geçmen için sormadık herhalde ! Sizin düşüncelerinizi sordum hangisini tercih ediyorsunuz diye ama boşver sen cevap verme senin gibiler oldukça bir yere ilerleyemeyiz.

İnsanların hep kötü taraflarını yakalamak için elinizden geleni yaparsınız.Buluncada dalga geçersiniz ama şunu unutursunuz SİZ HİÇ BİŞEY YAPMAZSINIZ !

Lütfen soruma düzeyli bir cevap verecek olan varsa versin.

Sizin seçiminiz hangisi olur ?
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bence git warior, paladin ac önce oyunu, oyunun mantığını öğren.
bana kalırsa casterlar, tanklara göre her zaman daha zor gelişen ve pvp si iyi olan kişilerin tercih etmesi gereken karakterlerdir. anladığım kadarı ile senin wow hakkındaki deneyimin çok sınırlı. lvl 25 den sonra hordelarla karsılasmaya baslıyacaksınki karakterine tam hakim değilsen bu seni çok bunaltır.
önce oyunu ve karakterleri tanı derim....
Sosyal ağlarda paylaş

Kafadan warlock demongoly talentlere abanıp çok rahat solo atabilirsin lvl 41 im instanceler haricinde hiç partye gerek duymadım tailor&skiner oynarsan econda süper olur pvp de artık us dakilermi noob bilmiyorum ama bana çok rahat geldi %90 alıyorum dersem abartı olmaz lvl 40 da hiç gold vermeden mount almanda büyük bi artı şahsen druidle kıyaslanamıcak kadar iyi bir class bence ama classdan çok playerın skilli önemli o yüzden bence sevdigin bir class açmak en mantıklısı
Sosyal ağlarda paylaş

:) uzun zaman önce başldığım masaüstünde 2 class a merak sarmıştım hep.Mage ve Druid.(Warlock'ta var) Bu forumu o yüzden açtım.Bir türlü karar veremiyorum kendi isteğime size bunu sormak istedim.

O yüzden düşüncelerin devamını dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...