Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Oyunda bir sürü insanla konuştum,hepsi ayrı bir fikir beyan etti.Bakalım biz neler düşünüyoruz. Düşüncelerinizi istiyorum,Teşekkür Ederim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 shamanlar iyimiş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Warlock ve druid birbirlerine çok yakın sınıflar. O yüzden bu soru tam yerinde olmuş. Hazır buna cevap verecek arkadaşlar bana da "paladin mi yoksa rogue mi" veya "priest mi yoksa warrior mu" sorusuna da cevap verirlerse daha açıklayıcı olur sanırım.[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Off dalga geçmen için sormadık herhalde ! Sizin düşüncelerinizi sordum hangisini tercih ediyorsunuz diye ama boşver sen cevap verme senin gibiler oldukça bir yere ilerleyemeyiz. İnsanların hep kötü taraflarını yakalamak için elinizden geleni yaparsınız.Buluncada dalga geçersiniz ama şunu unutursunuz SİZ HİÇ BİŞEY YAPMAZSINIZ ! Lütfen soruma düzeyli bir cevap verecek olan varsa versin. Sizin seçiminiz hangisi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 noluyo be kimse dalga geçmemiş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: BonePART, 16 Şubat 2005 11:28 tarihinde demiş ki: druid ler gimped warlock ac Druidler gimped ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dostum bence git warior, paladin ac önce oyunu, oyunun mantığını öğren. bana kalırsa casterlar, tanklara göre her zaman daha zor gelişen ve pvp si iyi olan kişilerin tercih etmesi gereken karakterlerdir. anladığım kadarı ile senin wow hakkındaki deneyimin çok sınırlı. lvl 25 den sonra hordelarla karsılasmaya baslıyacaksınki karakterine tam hakim değilsen bu seni çok bunaltır. önce oyunu ve karakterleri tanı derim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 druid derim ben[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kafadan warlock demongoly talentlere abanıp çok rahat solo atabilirsin lvl 41 im instanceler haricinde hiç partye gerek duymadım tailor&skiner oynarsan econda süper olur pvp de artık us dakilermi noob bilmiyorum ama bana çok rahat geldi %90 alıyorum dersem abartı olmaz lvl 40 da hiç gold vermeden mount almanda büyük bi artı şahsen druidle kıyaslanamıcak kadar iyi bir class bence ama classdan çok playerın skilli önemli o yüzden bence sevdigin bir class açmak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tüm classlar eşit bence.oyunu öğrenmek gibi bir durum için de vaktini harcama tüm classlarla aynı öğreniliyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bana göre imzam | | | V[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :) uzun zaman önce başldığım masaüstünde 2 class a merak sarmıştım hep.Mage ve Druid.(Warlock'ta var) Bu forumu o yüzden açtım.Bir türlü karar veremiyorum kendi isteğime size bunu sormak istedim. O yüzden düşüncelerin devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kuru kuru sorulmazki bu soru ama.. Oyundan ne beklediğini, ve oynamak istediğin tarzı anlatmalısın. Söylediklerinden biri diğiernden bariz "iyi" olsaydı, herkes onu açardı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya aslında Druid kafamda ama ilerde Pvp lerde kuvvetsiz kalır ve gruplarda healer durumuna düşersin diyor herkes anlamadım gitti.Sen ne diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Druid olurum(dum),kimseye ihtiyaç duymadan görevimide yaaparım,gerekirse onlara büyüsel olarak yardımda ederim,olmadı bear mod'a geçer hobba diye savaşada girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 warlock eger hic deneyimin yoksa zor class.. warlock hakkinda bisi bilmiyosan druid ac oynanmasi kolay class heal i var bear form falan tek basina yetebilecek bi class yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 drüyüdü ezer warlock :P[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa__Corte Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Druid ac derım ben[signature][hline]Karqa Corte Efsane geri döndü... Yenıden aranızdayım Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa__Corte Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ama dedıklerı gıbı paladınde guzel olmus oyunda[signature][hline]Karqa Corte Efsane geri döndü... Yenıden aranızdayım Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 wrath rulz :p druid diyorum ben de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar