Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Liero Volfied(efsane =) ve tabiki Dyna hehe Lost Vİkings II bide[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 lemmings hugo stunts ironman[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 romance of three kingdom serisi. dangerous dave prehistoik serisi cisco (police car racing) aklıma gelen bu kadar.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahah dangerous dave, cisco heat ve prehistorik'i unutamam. az mı kastık beraber. bi de ezik spiderman.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 dangerous dave i hatırlamıyorum ben yaw ?[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nick dangerous olmasın? (isim yanlış olabilir) aynışirketin (cyro muydu) tomb raider'dan çook önceleri çıkardığı bir başka indiana jones parodisi, ama o oyun silikonlu bir kasıntıyı ciddi kahraman diye sunmak yerine güzelim gözleri şapkasından görünmeyen matrak bir kahramn ortaya koymuştu. devamında da süpermen modunda uzaylılarla savaşııyordunuz..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 of of of Dave bende hala duruyo yaa bilgisayardaki en eski dosyalardan biridir. Hala da yeni oyunlarda bezdiğim zamanlar açıp oynarım Bu arada Populous 1 - 2 şu an ki bilgisayarlarımızda çalışmaz büyük bir ihtimalle...Ram hızına göre çalışıyorlar ve 256 ram ile oynamak istediğinizde New Game Tuşuna basmanızla oyunun bitmesi bir oluyor. Eski Dos oyunlarına: Rebel Lion King :-p Bmx-Pro[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 prehistoric2 oynuyom ben 2 haftadır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 rick dangerous o benim bildiğim :P nick deil[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Outlaw war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 burda bahsedilen oyunların çoğu özellikle liero bizim okulun 486mhz hızındaki cd-romların yeni çıktığı çağdan kalma bilgisayarlarda var. bilgisyar dersleri labratuar atari salonuna dönüyor :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar