Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Liero Volfied(efsane =) ve tabiki Dyna hehe Lost Vİkings II bide[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 lemmings hugo stunts ironman[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 romance of three kingdom serisi. dangerous dave prehistoik serisi cisco (police car racing) aklıma gelen bu kadar.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Zed Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahah dangerous dave, cisco heat ve prehistorik'i unutamam. az mı kastık beraber. bi de ezik spiderman.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 dangerous dave i hatırlamıyorum ben yaw ?[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nick dangerous olmasın? (isim yanlış olabilir) aynışirketin (cyro muydu) tomb raider'dan çook önceleri çıkardığı bir başka indiana jones parodisi, ama o oyun silikonlu bir kasıntıyı ciddi kahraman diye sunmak yerine güzelim gözleri şapkasından görünmeyen matrak bir kahramn ortaya koymuştu. devamında da süpermen modunda uzaylılarla savaşııyordunuz..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 of of of Dave bende hala duruyo yaa bilgisayardaki en eski dosyalardan biridir. Hala da yeni oyunlarda bezdiğim zamanlar açıp oynarım Bu arada Populous 1 - 2 şu an ki bilgisayarlarımızda çalışmaz büyük bir ihtimalle...Ram hızına göre çalışıyorlar ve 256 ram ile oynamak istediğinizde New Game Tuşuna basmanızla oyunun bitmesi bir oluyor. Eski Dos oyunlarına: Rebel Lion King :-p Bmx-Pro[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 prehistoric2 oynuyom ben 2 haftadır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 rick dangerous o benim bildiğim :P nick deil[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 burda bahsedilen oyunların çoğu özellikle liero bizim okulun 486mhz hızındaki cd-romların yeni çıktığı çağdan kalma bilgisayarlarda var. bilgisyar dersleri labratuar atari salonuna dönüyor :D[hline]Serve no one but Bane
Öne çıkan mesajlar