Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik LAN Party İstanbul'dan Bildiriyoruz

Spidee

Öne çıkan mesajlar

şu kapıdaki resim için bekleseydiniz olmazdı deel mi.

orda wow cdsi kapmaya çalışıyorum , adama slow mu atmışlar anlamadım yavaaş yavaaaş cd üstüne bişeyler yazıyor.

dışardan taraftar gibi ses geliyo felan ,neyse.
takılıyoruz.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim dün nedense bisii oldu net gitti hiç baglanamadım 27 sayfayı okumak da anca nasip oldu. Gerçekten çok güzel bir partiydi devamını gene isterük. Fikir için Penth'e organizasyon için Karpuz'a teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca 3. katta acayip dota yapılmış sanırım ben çok seviyordum dotayı ama nedense benim oynadığım oyunlarda bilen hemen hemen yoktu pek zevkli olmadı. Ama o yeni oynayanlarda sevdi sanırsam.

Dotayı evden multi oynamak isteyenlere anlatayım öncelikle warcraftı üstüne Ftyi yüklüyorsunuz ama cracklemeyin
http://eurobattle.net/english/ ahanda buraya girip battlenet.exe yi dl edin (35mbye yakın) çalıştırın pvpgn serverlarından bağlanabilirsiniz. Orda chat kısmında tr channelına girin baya bi türk oluyor her daim Dota yapılıyor. İyi oyunlar.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi netten dota pek zevkli değil. Böyle arkadaşlarla daha zevkli. (ve hırslı :))
2. olarak üzücü bir olay olmuş. Bazı arkadaşlar hesaplarını ödemeden çıkmışlar. Neyse bugün verdim ben gerekli ücreti adekse, ama hesabını ödemeden çıkan 5-6 masa var. Bir de CD-Writer kullanıp ücretini ödemeyenler olmuş. Bir dahaki sefere lütfen buna dikkat edelim.

Resimleri bir dahaki postumda koyucam. 17 saat uyuyup dershaneye gittim sabah tekrar. Daha yeni eve gelebildim. Kusura bakmayın resimleri geç koyduum için.

Dota çok zevkliydi gerçekten. Süper eğlendim ben. Hatta tüm oyunlar zevkliydi. Counter Strike clan maçı biraz tırttı (daha doğrusu rakip tırttı) ama yine de eğlenceliydi.

BF Vietnam, garipti. Ne olduunu anlamadım çünkü. 200 metre koşuyorum kafama yiyor ölüyorum. Tekrar 200 metre koşuyorum, kafama yiyor, ölüyorum. Yeter dedim çıktım zaten bir saatten sonra. :) Ama yine eğlenceliydi.

Tartışmasız en eğlendiğim oyun DOTA idi. bir ara 6v6 Warcraft 3 oynadık ama bir boka benzemedi. Ben savaş bile görmedim pek. :) O da güzeldi. Ama en güzeli geyiklerdi.

Güzel bir haberim var, Adeks'deki yetkili:
"Karşımızda bu kadar olgun bir topluluk bulmayı beklemiyorduk. Beklediğimizden çok daha iyi çıktınız. Başkaları için değil ama sizin için böyle bir partiyi bir daha düşünebiliriz." dedi. "Sırf ücretini ödemeyenlere şaşırdık." dedi ben de "Unutmuşlardır." falan dedim. Adamlar ücretini ödemeyenlerin masalarını not almışlar. Neyse kimlerin ödemediği çok önemli değil. Ama bir daha böyle bir olayın olmasını da istemem.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Ücretini ödemeyenlerin masa numaralarını burdan ver, unutanlar olduysa sana geri dönsün. Unutmadan kasti yapıldıysa (ki zannetmiyorum) bir dahaki toplantıdan men edilirler olur biter.

CD olayı da ayrı bir mevzu olmuş, 8 kopya alınacaktı zaten. Onların da isimleri coldwind'de var, kimin eksiği olduysa oda halledilsin. Para mevzusu önemsiz gözüksede aksaklıklar kalp kırabilir, yanlışa düşmeyelim.

LAN party olayına gelince, organizasyon güzel değildi ama katılımcıların tanışıklığı açısından çok iyi geçti. (organizasyonun güzel olmayan kısımlarından sorumlu Adeks'ti, karpuz elinden gelenin en iyisini yapmış...) Bir dahaki sefere Adeks daha çok ciddiye alır heralde, karpuz'un sön söyledikleri öyle gösteriyor en azından.

Neyse. Katılan herkese, düşünenlere, hazırlayanlara teşekkür ederim.

ps : mathias sen ne yaptın da o kadar fark attın abi HL'de bende anlayamadım ama paslanmışız tek kelimeyle. disap, cold, sly, ed (osbir uzmanı kardeş bu galiba), jaan'a ayrı olarak teşekkürler. cold'a 2 defa "o ye" hatta.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 30 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Ücretini ödemeyenlerin masa numaralarını burdan ver, unutanlar olduysa sana geri dönsün. Unutmadan kasti yapıldıysa (ki zannetmiyorum) bir dahaki toplantıdan men edilirler olur biter.

+1[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ücreti unutma olayında magic e katılıyorum bende
önemsiz demeyin böyle şeylere , ne sorun varsa çözülmesi gerekir.

İlk sefer için genel anlamda başarılı organizasyondu bence.
Böyle büyük organizasyon için hem onlar hemde biz tecrübe edinmiş olduk. Birdahaki sefere sorun dahada azalır. Ama önemli olan ve zevk katan en önemli unsur katılan kişilerdir, kadroyu korudukça daha iyi lan party ler yapılabilir.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Geeenk
Sosyal ağlarda paylaş

http://img151.exs.cx/img151/7235/lanparty51lw.jpg

su resme bakiorz..bi suru pati toplanmis resim cektismi soldaki kiza dikkat .. garibim artik ne dusunuosa 938252039 tane erkek yolda resim cekilio sabahin korunde , tirsmistir kiz :)

ayrica herkez kameraya bakarken patinin birinin de diger tarafa bakaraktan kizi kestigi acikca gorulmektedir :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr

[Bu mesaj Kithnos tarafından 30 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 30 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
İyi peki madem.
68, 113, 114, 117
Bir de Cd-Writer ücretleri.

68de ben vardım ve ödedim! Hatta 69, 70 , 71 beraber verdik.
[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 30 Ocak 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

E karpuz senin cebinden +50 milyon mu çıktı fazladan?
Üstüne üstlük ödemişler abi hayret birşey ya yaptıkları :/

Bu arada, tüm resimlerde gözler kapalı, ağız bi garip çıkarak fotojeniklikte sınır tanımıyorum görüldüğü üzere. E sevgilim kötü çık resimlerde diye tembih ediyor napıyım =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...