Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik LAN Party İstanbul'dan Bildiriyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DotA'yı http://eurobattle.net serverından oynayabilirsiniz. Birçok Türk var.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
nerden kuruluyo bu dota şeysi? merak ettim o kadar övdüğünüze göre güzel bişey heralde.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vorkıraft yükleyip üstüne expansionı olan furozın tıron yüklüyosun sonra internetten bi yerden çekiyosun artık nerdense :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Off ya dersane yüzünden gelemedim çok üzüldüm şimdi:([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
o aoe tam bir faciaydi oynamayali yillar olmus tabi

tam boel basladik guzel guzel bina dikiyoruz pat solda yazdi alexi yikildi.

oeh dedim sira bize geliyor sanirim bi baktim base girmislerbana yaridm gledi kurtaridk falan yikimimizi bir akc dakika geciktirdik:P[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Ben ozellikle dedim bizimkilere `Alexi'ye girmeyin. Ben O'nunla `oynayacam` biraz.`. Ama dinlemediler :(
Eh, dengesiz takimlara kurban gitti Age maclari. Sarmadi pek.[signature][hline]wi$h, the g3nk

Mesaj tarihi:
Heralde bende aşağıda resim çektirirken, içerden çıkıp, mevcut resim çektirme işimizi bölmeyi kendilerine görev edinmiş insan grubunu unutmayacağım :P[signature][hline]Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th.
Mesaj tarihi:
Ayrica sapik bir arkada$i da haritanin 1/100'une kendine 7 kat duvar cekip saklanma taktiginden dolayi kutluyorum. :)
Son saniyeleri oyunun. 2 tane i$ci, ko$arak kaciyorlar. Arkadan 2 tabur Frank Paladin'i :)[signature][hline]wi$h, the g3nk

Mesaj tarihi:
İnanılmaz imzalık laflar vardı zaten şu partide ya.. Benim de vardı bi vecize, yazmışlar arada bir yerlerde :)

Bi de Dynamick'in minik hero sunu ve fuzzy buzzy i de unutmak zor olacak :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol minik hero efsane zaten kimse çakmadı
ehehe
arada büyü fln attıgımda anlasılıyodu ozm dalıyodunuz
hemen ölüyordu ama pek dalan olmadıgı içinde birde oyunu daha ilk o hero ile öğrenmem de işe yaradı

zaten bu acemilik zamanı süper oluyo oyunda
bide hemen ısındıysan cok iyi
elalem aynı hero yu aldı her oyun
ben hep deiştirdim denemek için
güzelde oldu yani[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Geeenk
Mesaj tarihi:
ahanda yoldaş gelmiş :p
yaşasın gömmünüst cephesii[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
gelecek lan party'yi adeks 2de yapmaya çalışalım, daha güzel orası :)
gerçekten 0.00-6.00 arası çok hızlı geçti, milletin uykusu gelmedi :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
ya adeks cadde üstü olduğu için sakat, 12den sonra yasak internet cafelerin açılması[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...