Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ama çok eğlenceliydi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Deliler gibi eğlendim valla, gerçi tuvaletimi ve yatağımı özlemediğimi söyleyemeyeceğim =) Artık gelenekselleştirelim bu olayı o zaman, 2 ayda bir falan =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hakkaten gzeldi ama yan etkileride olmadi degil gozum zongladi bir ara sonra basim agardi dehset bacaklarim falan oturmaktan uyustu mouse tutan parmaklara kiramp tarzi bisey girdi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 counter strike clan turnuvasini ozetleyim bende yandan karpu geldi biz 5 kisiyiz varmi clan maci yapacak diye bizim oturdugumuz bolumdede 3 tane counter bilen adam var oba biz variz fala ndediler kim kadronuz diyince beni ve abusuda dahil ederekten 5 kisi solediler. Ben beterim abus benden beter bu arada oynamayali 3 yil olmus sonuc olarak ilk mavi 11-1 kaybettik hemen rovansa gectik ve ikinci oyun mac sayisi oldu a.q. sonra bi daha baska degisik bir haritada yaptik igrenc bi haritaydi gene 11-1 kaybettik ama rovansi aldik soleki eger 2 de fa kazanirsak biz almis sayilacaktik pat pat 3 adam oldurdum:P ve kazandik. Bu arada bizim takimin bilenleri utansin en cok fragi benle abus yaptik ehauh[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet Direskiyon sınavını geçmişim arkadaşlar daha yeni uyandım ve hemen arayıp öğrendim.Süper bir geceydi bu tip şeyler çok sık yapılmalı ama şu olay olsa daha süper olurdu böle ayrıayrı katlarda değilde tek bir katta olsak süper olurdu.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet 2. katla ayrı olmamız kötüydü mesela Half Life oynandığını bilmiyordum ama günlerden biriydi zamanının nasıl bu kadar çabuk geçtiğini hala hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet zaman çok çabuk geçti.Aslında alcak herkes bilgisayarını boş büyük bir alan bulacaz.3 gün 3 gece kapışacaz.Bizim maltepede boş ev var zaten orda bir 2 defa lan party olayı yaptık ama max 4 kişi alıyo. :( Mükemmel olur ya şöle 3 gün 3 gece.Pati Forever[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende gelicektim :( kahrolsun iş güç aklimdan tamamen çıkmış.. hemde 23:00 civarlari adeks'in önünden geçmeme ragmenn[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 şimdi uyandım resimlere bakıp bakıp yeniden hatırlıyorum valla.. inanılmaz bi gündü.. karpuza tekrar teşekkürler.. gelemeyenlere de geçmiş olsun BHAAAY çektik size.. g3nk[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mathias harbi dağattı bizi bf:vietnam'da spawn olmamız üzerinden bir saniye geçmeden kafamıza bi tane füze yiyoruz :) harbi gr@l vietnamcıymışın mathias[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 vietnam'da ben alexi ve bathory'nin helikoptere binip intihar komandoluğu yapmış olmamız takımımıza puan tgetirmiş olsa da 3ümüzün buj çabası dierlerinin beceriksizliğini örtmeye yetmedi :) hehe.. neyse sonuç olarak biara saat 2'ydi ve bi anda 8 oldu hah[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Eyvallah ... keşke bana rakip bir helikopterci çıksaydı da siz yerde daha rahat etseydiniz :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Oooof ooof canım çekti. Ben hala 38-39 arası ateşle yatıyorum, çok sıkılınca kaçak nete bakıyorum (gözler kan çanağı annem 21 yaşında koca bebek diye ayrılmıyor başımdan, görse öldürür). Bundan sonraki LAN partinin hastanede yapılmasını talep ediyorum :) Veya yatakla serum ayarlayın geleyim. Neden bir şeyi çok isteyince hep bir aksilik çıkarsa artık... Mathiasın yanında helikopter muavini olaydım, BF Vietnamda pek bir eğlenirdim. Bu arada gençler, valla yatın dinlenin, bana dönmeyin sonunda. Uykusuzluk ve yorgunluktan iflas etmiş bir bünyeye sahibim, resmen dün sigortalar attı sistem çöktü sürünüyorum. Neyse anam yaklaşıyor, hemen yatağa![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: -MrBomb-, 29 Ocak 2005 17:28 tarihinde demiş ki: partinin nasıl geçtiğini öğrenmek için bu msjın tamamını okumanız tavsiye olunur: oynanan oyunlar şöyleydi (en çok kişinin oynama sırasına göre, kendi gözlemlediğim kadarıyla yaptım listeyi): 1- warcraft III dota partide en çok oynanan oyundu. hatta 3. katta en ilerdeki uzun sıra, ardından bizim taraftaki sıra saatlerce dota oynadı :) ben de 2 el falan oynadım da baydı bi süre sonra 2- battlefield vietnam en başta vietnam oynandı. 17vs17 falan yaptık dehşet iyiydi tabi 8-) 3- quake III bi ara (partinin ortalarına doğru - gece yarısını geçtikten sonra falan) fps oynamak isteyen çoğu kişi quake 3 serverına doluştu çılgın attık tam anlamıyla. o kadar fazla kişi olduk ki oyunda kim kimi vuruyo, nerden ateş ediliyo belli değil. sonra sabahın ilk saatlerinde bi kez daha server açıldı 6vs6 capture the flag in dibine vurduk 4- half-life deathmatch bi ara 16-17 kişi oynadığını gördüm, baya gülmüşler oynarken diye duydum :) ben o sırada warcraft dota oynadığım için giremedim 5- star wars battlefront baya kişi oynadık, çok uzun süreli olarak oynamadık (yani bi başlayıp 3 saat devam etmedik) ama ara ara server açıldı ve hep yeterince oynayan vardı 6- jedi academy ve jedi knight 2 nerdeyse sürekli oynayan vardı, coldwind, dregoth ve disappear larin tayfa baya uzun süre oynadı ben de son el girdim 7- alien vs predator önce 4-5 kişilik bi grupla yaptık, oyunun multisinin de harika olduğunu görmüş oldum. sonra çıkmaya yakın saatte 7-8 kişilik grupla tekrar başladık ve partinin sonunu avp2 ile getirdik 8-) havada uçarak marine in göbeğinden girip sırtından çıkan drone lar, cloak olup arkadan vuran predator lar, grenade launcher la alien ve predator ları havada sektiren marine ler... partide en çok keyif aldığım oyunlardan biriydi kesinlikle 8- cs1.5 ve cs:source başta dyna, bathory ve bizden 1-2 kişi daha, henüz kafeden çıkmayan insanların (yani bizim tayfadan olmayanların) kurduğu servera girip biraz oynadılar. sonra karpuz (eski cs cilerdenmiş heyt be :)) akabinde bi klan maçı ayarladı, 5vs5 cs1.5te bi klan maçı yaptılar. aynı anda 7-8 kişilik bi grupla cs: source a aktık biz. baştan söylemiştim source oynıyalım oyunu görün diye, neyse geç de olsa oynadık. herkesin ağızlar bi karış açık tabi "ulaan ne güzel yapmışlar oyunu bea" vsvs.. onun dışında -diğerlerine göre daha az- oynanan oyunlar: call of duty, day of defeat, need for speed underground 2, warhammer 40k dawn of war, baldur's gate 2, unreal tournemant 2004 ... (unuttuğum varsa ekleyin) oyun bakımından baya zengindi adeks. bulamadığımız tek oyun rune du. onu da kendimiz cdde getirebilirdik aslında neyse. sadece bazı oyunların ana bilgisayardan kafe bilgisayarlarına kopyalanma olayı sorun oldu çünkü bazı bilgisayarlarda bazı oyunlar yoktu. e tabi battlefield 1942, unreal tournemant 2004 gibi oyunlar 2gb dan büyük oldukları için kasamadık bilgisayarlara çekmeye. bazı zamanlarda partiye gelenler arasında kopukluk oldu, pek aynı oyunlar oynanmadı herkes farklı oyunlara ve farklı serverlara dağıldı. ama zaten 60 kişilik multiplayer oyunu destekleyen pek oyun da yoktu yani. bu yüzden veryansın etmek biraz saçma olur çoooooooooooooooooooooooook eğlendik abi hakkaten süperdi, öyle ki herkes "ulan zaman ne çabuk geçti" diyodu çıkışta Saat 6ya doğru da olsa Baldur's Gate'e başlayabildik biz. Kıskananlar çatlasın :D:D:D Bu arada benim Quake3 oynayanlardan hiç haberim olmadı. :( Oynamayı çok istiyodum ama bizimkatta oynayan yoktu. Bir de bizim katta bir grup bayağı NFSU2 oynadı. Ekleyeceklerim bu kadar. [signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 29 Ocak 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aktiftablet tarafından 29 Ocak 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lan party tayfası belli ki uyanamamış. 60 kişiden kaç tanesi msj attı daha başlığa :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Alexi : Ipne okcu geliyor lan, kacin... Alexi : [Yanina 2 adam bulmu$tur.] Go$un la go$un, burdan gitti... Wi$h : You nasty...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Gururlarini riski atip da Age of Kings : The Conquerors oynamaya cesaret eden arkada$lari da cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 OFf ya ... Bi yerden WC3 falan bulmam lazım... Şu DotA süpermiş ya..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paticik DotA Server kurulsun.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 off yeni uyandım ya ehe. hala $u kapı önü fotoları yok? nerdeler hadi ü$enmeyin.60tane sap yagmur altında[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yagmur demeyin ya... Eve geldiginde monttan su damliyordu. Pantolon ve ayakkabi bir iki ton attilar. Saclari soylemiyorum bile. *firk* Sanirim hasta oluyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi de bana sor ya. yava$ yava$ hap$ırmaya ba$ladım bile =/[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dyna : Abi ben $apkayi cikardim mi su falan yok. Siz balik gibisiniz. Almazlar sizi iceri. Uber Team : WTF?![signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Gelir gelmez sırıl sıklam yattım valla. Kalktığımda saçlar kabarmış gözler morarmıştı :) Ama değdi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla ben direk DotA'yı çektim $imdi..biraz oynim sora netten ara$tırıcam online oynanan bi server varmı die =) Bathory the biggest yancı g3nk[signature][hline]g3nk [Bu mesaj Bathory tarafından 29 Ocak 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar