Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben bağlanmadım hiçbirine de acaba başkaları da aynı durumda mı diye merak ettim, halbuki açık olduğu yazıyor sağ üstteki linkten gelen sayfada..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sen banlanmışsın, cheater seni :) Server kapalı şu an.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 e kapalıysa açık yazması yanıltıcı bu durumda, ben sistem otomatik sanıyordum.. :-) mame sunucusu da kapalı, boşuna kapamış oldum e-mule'u, tüh.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ama kaç gündür kapalı nedenki ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bence nedeni, adminlerden sadece wastiee ilgilendiğinden ve o da çok ilgilenmediğinden makinalara arada reset atıldığında soldat sunucularının açılmasının unutulması, başka hiç bir sebebi olamaz. Geçen seferde de böyle uzun kapalı kalmıştı sonra wastiee geldiğinde tamam açıyorum demişti. İlgisizlik bence başka hiç bir şey değil.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar