Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nightvision

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her yer bir anda bembeyaz olur :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
kör ederç Beyaz ışığı görünce imana gelirsin öldüğünü zannederek ben çok asker gördüm elinde silah gözünde gece görüş dürbünü ışıkları açıunca hepsinde aynı tepki allahın ölüdm cennete gidiyorum nihohoohh.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
görüntü açık beyaz olur. gece görüşünü kapatana kadarda öyle parlak kalır.
Birçok night vision sisteminde kuvvetli ışık alındığında odak kısılarak ışığı önler.
Ama kuvvetli ışık olunca odak kısılınca daha az ışık olan yerler tamamen kararır sadece kuvvetli ışık gözükür. kötü olur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 18 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
kör ederç Beyaz ışığı görünce imana gelirsin öldüğünü zannederek ben çok asker gördüm elinde silah gözünde gece görüş dürbünü ışıkları açıunca hepsinde aynı tepki allahın ölüdm cennete gidiyorum nihohoohh.

müheahahea[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
chemical'a bir daha laf atan olursa bu başlığı gösterip kim zibidi kim değil bakın görün diye burunlarına sokmak lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 18 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
kör ederç Beyaz ışığı görünce imana gelirsin öldüğünü zannederek ben çok asker gördüm elinde silah gözünde gece görüş dürbünü ışıkları açıunca hepsinde aynı tepki allahın ölüdm cennete gidiyorum nihohoohh.

zuahzuahuzh. dusunsene adam orduyla ilerliyo, gece goruslu gozluk takmıs... ısıklar acılıo.. her yer bembeyaz.. eyvah oldum ve cennete geldim dio.. ısıklar bi gecio etrafında dusman askerleri.. allahım cennet boleyse beni dunyaya geri gondersene:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
Gereksız acıklamaları usten atlayarak gecerekten gercekten SN Chemıcal ın yaptıgı guzel acıklama ıcın tesekkurler kendı adıma guzelce ve geyıkten uzak bır cıddıyette acıklaması takdıre şaayan..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
HowStuffWorks'den;

The addition of an automatic gated power supply system allows the photocathode voltage to switch on and off rapidly, thereby enabling the NVD to respond to a fluctuation in lighting conditions in an instant. This capability is a critical advance in NVD systems, in that it allows the NVD user to quickly move from high-light to low-light (or from low-light to high-light) environments without any halting effects. For example, consider the ubiquitous movie scene where an agent using night vision goggles is "sightless" when someone turns on a light nearby. With the new, gated power feature, the change in lighting wouldn't have the same impact; the improved NVD would respond immediately to the lighting change.

Yani yeni NVD'lar (Night Vision Device) isiga gore kendilerini ayarlayip, ortam aydinlik olunca kendi kendine kapaniyorlarmis. Eskilerinde de muhtemelen kor olmuyorsundur ama bembeyaz goruyorsundur her yeri, ampule bakarmis gibi.
[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.

[Bu mesaj bayat tarafından 18 Şubat 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gozlerine veda edersin...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
benim bildiğim aleti bozarsın .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nightvision infrared ve daha dusuk dalga boylu isik dalgalarinin algilanmasi ile yola cikar, gorunur spektrum daki isiklarin etkisi olmaz yani tuttugun isigin paketleri icinde bu turden bir isik yoksa farketmez[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Mesaj tarihi:
Normalde kullanilan night vision aletleri near-IR'le calisiyor ama yalniz IR degil. Sadece IR'le calisanlar Thermal IR kullaniyorlar ve sifir isik olan ortamlarda thermal imaging icin kullaniliyor. Counter-Strike'da olan ve SWAT'in, military'nin vs.'in kullandigi, yesil renkli image yaratan night vision aletleri ortamda olan cok az isigi ve near IR'i amplify ederek calisiyor. Amplify eden mekanizmari kapanmazsa cok isik olan bir ortamda bir sey goremezsiniz yani.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
  • Yeni Oluştur...