Just4u Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Aslında her charın, her charı kesme ihtimali var diyerek başlamak doğru olur. Rogue : pvp konusunda en avantaj'lı char. Hazırlıksız yakalama, hızla damage vurma, missletme ve kaçabilme. Party adamı değildir ama partyde tek ve en büyük faydası quest'lerde stealth olarak ulasılması zor yerleri gidip, sizi uzun ve zor bir yoldan kurtarıp, sizin için quest'e büyük fayda saglar. Shaman : Kolay kolay ölmez, tank sınıfındadırladır ve saglam damage koyar ama iyi oyunculuk ister. İyi bir pvp ve Party adamıdır. Mage : PvP'si en zevkli 2. char. Alliance yada Horde kesmeye gidiyorsunuz, party'nizde playerlara karsı pvp'lere renk katar. Warlock : Pvp'cilerin en çok zevk alacağı char. Party'e büyük bir katkısı yoktur ama summon ettiği yaratık ve sizin üstünüze atacağı 30 dakika icinde olurseniz reslenebilmenizi sağlayacak büyü, özellikle öndeki tanklara yara sağlayacaktır. Ama tabi warlockun yaptıklarını diğer charlarda yapabilir. Priest : Onlar party'nin vazgeçilmez adamları. Eğer bir party var ve priest yoksa hemen dahil edilmeli bir tane. Pvp'si fazla güçlü bi char değil ama baktınız kesemiyorsunuz, heallanıp kaçma sansınız yüksek. Paladin : Oda party adamıdır. Pvp'si priest'tan daha iyidir. Ve ölümsüzlüğe yakın bi chardır. Hunter : Kendi levelınız bir npc yada player var karşınızda. Sizin yanınızda'da kendi levelınızda bir pet var. Yani karşıdaki kendi level'ı 1 npc ve a playera karşı. Ne dersiniz sizce avantaj değilmi bu? Petiniz olmadan pvp'ye fazla girmemeye bakın :) . Party adamı degildir. Druid : Druid başlarda fazla tutmayacak ama ilerleyen zamanlarda çok fonksiyonluluğu sayesinde herkesin yapıp oynamayı denemek isteyeceği bir char halini alacak. Party adamı degildir. Warrior : Party'de önde tank olur baskada bi ise yaramaz. :) Pvp'te yapılabilir elbet ama şansınız fazla yok. Çünkü yapacaklarınız sınırlı ve bunu bilen kişiler olacka karşınızda. Bunlar benceler. Sizceleri de bekliyorum. Eksiklerim, hatalarım vardır elbet ama bunuda sizin düzeltme ve eklemelerinizle ben sizden birşeyler öğreneceğim. Bilgi paylaştıkça artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 druid nasil party adami deil ben onu anlayamadim[signature][hline]-------------------------------------- Kam----Orc Elemental Shaman lvl 3x----Cursed Guild Thottbotprofil For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eksik ve yanlışlar olacak dedim :) warlockun katacagından daha fazla katkı saglayacagını düşünmüyorum ama bu doğru demiyorum bi bildiğin varsa paylaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bencede Party adamı değil yani tek başına takılabilir ama söylemek istediğim bişey var Warior u hafife almamak gerekir :) benim classım Rouge 3 tane Warior saldırdımı insan biraz kötü oluyo ehuu[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ama ölmem ÇoQ pis tüyerim :D kralını da tanımam :P[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Warlock için birşeyler ekliyim; -dps i rogue ve mage kadar yüksektir. -Portal sıkıntıya iyi gelir.(bide iki kişi gerekmese :) ) -agro kaçtığı zaman pet lerin alma ihtimali vardır. -20 dk de bir res i vardır. -İleride çağıracağı çok güçlü pet i hayat kurtarır.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ekleme yapayım dedim Priest :Pvp de iyidir aslında eğer doğru buyuleri kullanırsa alamıycağı sınıf yoktur tabi karşıdaki oyuncunun nasıl oynadıpına bağlı Druid :Gayet iyi heal buyuleri vardır shaman kadar heal verir , çift el çekiç aldımı ve ayı formuna geçtimi iyi hasar verir 3-4 sanıyede casteri alması olasıdır (tabi caster biraz safsa) Rogue :Solo master , en rahat level alan karakterdir bence ki kendinize respawn suresi kısa bir yer bulur ve bandajlarınızı hazırlarsanız cok rahat level alırsınız , çok hızlı hasar vurur fakat warriorave paladine karsı pek sansı yoktur (rettalion falan filan ) (paladinicinde holy shild gibi)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ohuoh ! hala ne olacağıma karar veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 druid oynadım level 12ye kadar. pek sarmadı beni. sonra rogue açtım. baya zevkli geldi level11im şu an. ama hala kararsızım yeni class denemek , rogueyla veya druidle devam etmek üçlüsü arasında[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Druid : Druid başlarda fazla tutmayacak ama ilerleyen zamanlarda çok fonksiyonluluğu sayesinde herkesin yapıp oynamayı denemek isteyeceği bir char halini alacak. Party adamı degildir. Valla gunde 20 kere BRD, BRS, Molten Core, Scholomance, Stratholme grup teklifi geliyor :) Bu arada Shaman'dan cok daha iyi bir healer. Zaten primary healer olarak geciyor druid. [Bu mesaj Rodeo tarafından 20 Şubat 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Valla US'te ciktigi ilk gunen beri oynuyorum ! bu kadar engin ve derin bilgilere sahip olamadim henuz... Demekki daha fazla oynamam lazim... Acaba cikmadan mi alsaydim oyunu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Daak, 20 Şubat 2005 12:50 tarihinde demiş ki: Ama ölmem ÇoQ pis tüyerim :D kralını da tanımam :P UO gencligi tam gaz WoW piyasasina girmis gibi gorunuyor ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 1 ay daha fazla değil. ondan sonra wow oyuncusu kalacak.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 100g ye +15 satiyorum... Gm arkim da editim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 of bı lvl 15 shamanım war bıde lvl 10 mage (bunla dwm edıyım dıye actım ) sımdı acaıp kararsızım hangısıyle dwm etcegıme bı cıkar yol bulun bana:)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 warlock grupta çok işe yarayan bir class debufflarıyla resist stonelarıyla bunu ekliyim dedim birde partideki elemanlara insta healler insta mana stonelar verebilirsiniz.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sizemi düştü yorum yapmak gibi bi ukalalık yapıcam affınıza sığınarak , oyunu siteden okuyanda yorum yapsin herkez sıksın kafasından o zaman, BUNLAR BENCELER deyince bitmesin yani iş bilmem anlatabildimmi hele bi , 1 ay geçsin neyin ney oldugunu görün druid party adamı değildir demek gibi gaflarda bulunmayın , o bakıma BENCE rogue COK IYI BIR HEALERDIR bandajla deli healler[signature][hline]çuuuu çuuuu çaga çaga çaga çaga çuuu çuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 level 24 undead rogue'u silip human paladin oynamaya basladim..Yoruma gerek yok sanirim :D[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: baaluo, 20 Şubat 2005 14:53 tarihinde demiş ki: sizemi düştü yorum yapmak gibi bi ukalalık yapıcam affınıza sığınarak , oyunu siteden okuyanda yorum yapsin herkez sıksın kafasından o zaman, BUNLAR BENCELER deyince bitmesin yani iş bilmem anlatabildimmi hele bi , 1 ay geçsin neyin ney oldugunu görün druid party adamı değildir demek gibi gaflarda bulunmayın , o bakıma BENCE rogue COK IYI BIR HEALERDIR bandajla deli healler ben troll rogue açtım iyimi yaptım acep :) troll un bana ne tarz avantaj sağlıyacagını fln belirtirmisimniz ps:ben pvp adamıyım :)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Tamam da insanlar senin bu SENCE lerine bakarak karakter aciyorlar, nerden bilsinler seninkilerin yanlis oldugunu ? Biz de onlari uyariyoruz iste ! Bu, SUNUNCAKILERE gore karakter acmayin diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 banamı diyosun anlayamadim :)yok arkadasa diyosan afferin :p ote yandan ben kimseye sunu acin falan demiyorum bana dusmez rogue hakkında yorum yaparım oda bana duser onlar cunku 'bence' den cok , 'mukemmel rogue icin gerekenler' dir tomarlan insan tarafindan onaylanmistir , ki keza kendini beyenmişlik gibi olsun , warsongda tomarlan rogue gelip talent pvp build , combolar falan sormuştur tomarlan insan 'OMG YOU ARE A ROGUE GOD' deyip güldürmüştür . helebi lvl50 yi gecin gelip gülersiniz yazdiklariniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Cok guzel soyledin Azmo, tebrik, tesekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: baaluo, 20 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki: ki keza kendini beyenmişlik gibi olsun , warsongda tomarlan rogue gelip talent pvp build , combolar falan sormuştur tomarlan insan 'OMG YOU ARE A ROGUE GOD' deyip güldürmüştür . Yani?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 azmo iyi güzel diyosunda gerçek şu iki insanoğlu AÇTIR hepimiz açız hepimiz güç isteriz bu oyunda güç lvl item ve birazda kabiliyettir , herkez kabiliyetli oldugunu dusundugune gore (kimse ben beceriksizim demez ) , o yüzden herkez en kolay-hızlı yönden item ve lvl ister onu sorar onu merak eder kimse gelip nasil aylak aylak gezip milletle muhabbet edebilirim diye topic acmaz :) 95% icin zevk = tasakli olmak[signature][hline]çuuuu çuuuu çaga çaga çaga çaga çuuu çuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Afterdeep, 20 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 20 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki: ki keza kendini beyenmişlik gibi olsun , warsongda tomarlan rogue gelip talent pvp build , combolar falan sormuştur tomarlan insan 'OMG YOU ARE A ROGUE GOD' deyip güldürmüştür . Yani? YANI BEN SÜPERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar