Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar butun hayvanlarım adam olarak gözüküo bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 .debug 0 yaz düzelir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Adamların da hayvan olarak görünüyor mu ?[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hyr sadece bineklerim adam olarak görünüo Xcrack halletsen halletsen sen halşledrsin hade pls yaa yaratıom Oclock fln paperdollu açılıo Expert Animal Tamer fln dio napacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 .debug ?[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sphere char_anim.scp'i bi kontrol et bakalim, id c_man olmasin ? :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Math-, 19 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: sphere char_anim.scp'i bi kontrol et bakalim, id c_man olmasin ? :) :)[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir. Ottoman Shard Ottoman Staff Developer [Vezir-i Azam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaşların dediği gibi debugu dene. ya da denediğin yeni binekler ise id'lerini kontrol et doğru mu? çünkü eğer yanlışsa sphere otomatik olarak adam çıkarır:D[signature][hline]www.darknesstime.com GM Prudent Herkesi Bekliyoruz. Çok Yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar