Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atom karıncanın İlk Yazısı


Passanger

Öne çıkan mesajlar

Okuamayan Besıktaslılar olabılır dıye acıyorum bu konuyu.
--------------------------------------------------------
Her şeyden önce Beşiktaş’a geldiğimiz için çok mutluyuz. Bizim için şu anda en önemli konu zaman... Çok kısa bir sürede geldik. Takım ile çalışma imkanımız fazla olmadı. Ancak ben takımıma güveniyorum. Oyuncularımın hırsı ve arzuları dört dörtlük. Tüm oyuncularım iyi niyetli çalışıyor.

Bu sene bizim her maçımız final ve derbi maçı. Biz de bu işin bilincindeyiz. Bütün teknik ekip olsun, futbolcular olsun bu işe kenetlendik. Öyle bir konumdayız ki, telefasi olmayan maçlar oynuyoruz. Bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız ve bu maçlarda da bizim en büyük gücümüz taraftarımız. Onlardan bizi bu maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyorum. Taraftarlarımızdan tek isteğim bize güvenmeleri.

Yönetimimiz ile uyum içinde çalışıyoruz. En büyük desteği de Yönetim Kurulumuz ve taraftarlarımızdan alacağımızı biliyoruz. Gerçekten de böyle oldu. Hem Yönetimimiz, hem de taraftarlarımız bize büyük destek verdiler. Bu seneyi en iyi yerde bitireceğiz ve önümüzdeki yılın takımını yavaş yavaş kuracağız. Gelecek yıl mükemmel bir Beşiktaş olacak. Buna söz veriyorum.

Rıza Çalımbay
Teknik Direktör
11 Şubat 2005[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmeme biraz sallamasyon olmu$ gibi[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...