Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buz Devri ( Ice Age )

CilginAdam

Öne çıkan mesajlar

haftaya fizban de kalırken seyredices bakalım nasımış

monsters inc. in bundan daha iyi olduğu hakkında söylentiler far .. üzüldüm onu izleyemediğime[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

divx'ini izlemistim zamaninda gayet kral gayet guzel tawsiye ederim herkese[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

ice age, blue sky pictures ın ilk uzun metrajlı filmi... filmdeki karakter tasarımları çok iyi, özellikle filmin 3 ana karakterinden birini oluşturan Sid'e bayıldım... bana ilkokuldan tanıdığım birini çağrıştıracak kadar iyi bir karakter tasarımı..:)
animasyonlar tabii ki harika, ve espri anlayışı ve konu yaklaşımı bakımından, bazı yönlerden (monsters inc. ı da yapan stüdyo olan) 3d film konusunda 1 numara olarak görülen pixar'a rakip görünüyor...
harika film, mutlaka izleyin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 05 Şubat 2003 19:38 tarihinde demiş ki:
aslında bi de blizzard yapıcak bi 3d film
işte o zaman öbürleri mesleği bırakır ehuehu

hehe, hep hayal etmişimdir cidden... ama adamların hayatlarının önemli bir süresini alırdı öyle bir yapım muhtemelen.. düşünün ki, adamlar sadece birkaç dakikalık oyun demoları için yıllar harcıyo... gerçi artık birsürü yeni sistem gelişmeye başladı 3d animasyon konusunda, render sürelerini azaltıcak, ve daha gerçekçi etki bırakıcak şekilde... kimbilir, pek yakında blizzardı da film sektöründe görme şansına erişiriz belki de... yine de pixar ın tartışılmaz kendine has bir tarzı var, ki hiçbir gerçekliğe değişmem...:)

[Bu mesaj GregowicH tarafından 05 Şubat 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sinema da çizgifilmlere artık gitmiyorum
eşşek kadar adam olduk :)
en son shrek e gittiğimde mauha bütün bacaksızlar anneleriyle gelmişti,kendimden utanmıştım,kadınların bide bakışları wardı ki eşşek kadar çocuk çizgi filme gelmiş der gibi :)[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 05 Şubat 2003 23:16 tarihinde demiş ki:

işte malesef bu düşünce tüketiyo, hem animasyon sektörünü, hem de çocukların hayal gücünü... öyle ki, bazen rastlıyorum; 11-12 yaşındaki çocuklar bile, çizgifilm izlemediklerini söylüyorlar gururla!!! ama kayıplarının farkında değiller...
açıkçası ben 17 yaşıma geldim, ve kendi babamın bile bana bir zamanlar "kazık kadar kız oldun, uğraşma artık bunlarla" demesine rağmen çizgifilm izlerim, masal okurum vs. 30 yaşımda da, 80 yaşımda da yapıcam bunları muhtemelen.... ve gururla!.. çünkü bana ve hayal gücüme neler kattıklarını biliyorum... sonuçta babam bile bana hak vermeye başladı artık!
bence başkalarının düşüncesini fazla göz önünde bulundurmadan eğer çizgifilmlerden hoşlandığını düşünüyorsan hiç çekinmeden izle....
çizgifilmlerin(özellikle 2 boyutlu animasyonların) izlenme oranları düştüğü için, disney en büyük stüdyolarından birini kapatmak zorunda kaldı geçen aylarda... işlerini kaybeden onca insanı düşünün!.. animasyon filmleri küçümsemeyin, onların yapımında, tahmin ettiğinizden bile daha çok emek harcanıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vallahi bende fragmanını görünce gidicem dedim ilk sahneler güzeldi aslında fena diildi şubatta neden geldi anlaşılıyor çoluk çocuk kaynıyordu ama olsun güzeldi :)
Tipler falan çok tatlı :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GregowicH, 05 Şubat 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
said:
-Mandrake-, 05 Şubat 2003 23:16 tarihinde demiş ki:

işte malesef bu düşünce tüketiyo, hem animasyon sektörünü, hem de çocukların hayal gücünü... öyle ki, bazen rastlıyorum; 11-12 yaşındaki çocuklar bile, çizgifilm izlemediklerini söylüyorlar gururla!!! ama kayıplarının farkında değiller...
açıkçası ben 17 yaşıma geldim, ve kendi babamın bile bana bir zamanlar "kazık kadar kız oldun, uğraşma artık bunlarla" demesine rağmen çizgifilm izlerim, masal okurum vs. 30 yaşımda da, 80 yaşımda da yapıcam bunları muhtemelen.... ve gururla!.. çünkü bana ve hayal gücüme neler kattıklarını biliyorum... sonuçta babam bile bana hak vermeye başladı artık!
bence başkalarının düşüncesini fazla göz önünde bulundurmadan eğer çizgifilmlerden hoşlandığını düşünüyorsan hiç çekinmeden izle....
çizgifilmlerin(özellikle 2 boyutlu animasyonların) izlenme oranları düştüğü için, disney en büyük stüdyolarından birini kapatmak zorunda kaldı geçen aylarda... işlerini kaybeden onca insanı düşünün!.. animasyon filmleri küçümsemeyin, onların yapımında, tahmin ettiğinizden bile daha çok emek harcanıyo...

sana tüm kalbimle katılıyorum.

çizgifilmlerle uğraşma. Peki o çizgifilmleri kim yapıyor? 2 yaşındaki bebekler mi?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gregowiç kıçınlamı okuyosun

eşşek kadar adam olduk cümlesi espriydi

o quoteladığın kısmın altında yazıyo neden gitmediğim
Zaten senin dediğin gibi bi sorunum olsa 1 yıl önce shrek e gitmezdim,ben ewde hep çizgifilm izlerim
çarpıtmayın ayrıca, kimsenin etkisinde kaldığım yok
yönlendirilmekten nefret ederim

*!zıvanadan çıkar*[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 06 Şubat 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanıyorum ölünceye kadar hiç sıkılmadan çizgi film seyredebilirim. Hani bir arkadaş demiş çocukların anneleri falan tip tip baktılar bana diye, seni kıskanmışlardırda ondan bakmışlardır.

Filmin ismini hatırlamıyorum ama yine böceklerin dünyası ile ilgili bir animasyon filminin çekim hatalarını seyretmiştim. Gülmekten yerlere yatmıştım. Mesela bir tanesi sevgilisine ilanı aşk yapacakken partneri kendini tutamıyor ve gülmeye başlıyor. Aynı sahne 4-5 kez tekrarlanıyor. En son sahnede erkek olan böceğin yüz ifadesi bir harika idi.

Bir diğerinde ejder böceği mi öyle bir böcek korkutucu bir görüntü yapması gerekiyor, işte kanatlarını açıyor dişlerini çıkarıyor yüzünü çirkinleştiriyor bağırıyor falan sonra birden kameraya dönüp durun durun bu iyi olmadı yeterince korkutucu değil tekrar alalım diyor.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...