vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tamam bu cover topicleri fazla oldu ama napiyim dayanamadim.. Gecen gün Dream Tv'de gördüm cok ho$uma gitti, amy lee baya güzel söylemi$,piyano e$liginde,live performanslarida ayri güzel zaten.. korn-thoughtless'e sölencek birsey yok oda güzel ama bu ba$ka olmush dinlemenizi tavsiye ederim.. mp3 sitesi aradim ama bulamadim .. emule ve kazaa gibi yerlerde mevcuttur zaten.. aranizda dinleyeniniz varsa ,nasil buldunuz?fikirlerinizi merak ettim..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bir cover sevdasidir gidiyor ama, hayirlisi. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dc++ da bakıcam bi güzeldir inşallah:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ewt bende ızledım guzel dı ama korn bı baska solemıstı be :P[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 dinlemedim ama bence gzl olmamıstır[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük |
helena Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evanescene'dan iyi bi iş beklemiyorum[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Evanescence Hey Girl grubu olduğundan beri ilgilenmiyorum. Ama dinlediğim zmanlara dayanarak şunu söyleyebilirim ki, o grup kendi tarzında yeni şeyler yaratabilecek bir grup, hem geleceği var hem de yaratıcı. Bu sebeple coverlarının da güzel olacağını düşünüyorum, zira cover aynı şarkıyı baştan yaratmaktır.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Şubat 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kornun sölediğinin yanına bile yaklaşamaz ben hiç sevmedim
duende Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 nasıl olur bilmioyurm ama kornu sverim thoughtlessı cok severim evanisecenceyi my immortal haricinde sevmem ama cover her zaman guzeldir dinlerim bakarız artık[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 buldun mu khaldun dc de? bulduysan hangi hub =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bakmadım ki[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Soulfly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 jonathanın tadını vermesede,yigidi öldür hakkını yeme demişler amy de döktürmüş.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla amy apla iyi söylemişte biraz kesilmiş şarkıda sanki :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hoş olmuş... bol bol dinlenilebilir tatta :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hmm bakmalı en yakın zamanda cekıp bı dınlemelı... Ama korn tarzına yakın olabılecegını bıle dusunmuyorum su anda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: BlaCk_DmC, 18 Şubat 2005 00:04 tarihinde demiş ki: Ama korn tarzına yakın olabılecegını bıle dusunmuyorum su anda tamamen katiliyorum. yaklasik 2 senedir tek sevebildigim sarkilari "Lies" onun da icinde kadin ve erkek vokal(amy ve ben) arasindaki tezat çok hosuma gidiyo.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 lies cok güzeldir eternal ın hakkını yemeyelim arada cok güzel bir enstrümental parçadır son albümde de tourniquet benim favorim olmuştur o da büyük ihtimalle düzenlemesinin mükemmelligindendir zamanında evanescence i büyük bir aşkla savunuşumu hatırlıyorum da degmezmiş[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Imaginary yi de seviodum bi ara sonra onun da b.kunu cikarmislar[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya zaten ilk ba$ta herkese cok güzel geliyodu,ama zaten ne kadar cok dinlenirse o kadar insanlarin cani sIKILIO o sarkidan veya gruptan sonrada bokuda cikiyo.. hep böledir bu =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate [Bu mesaj vaniLLe tarafından 18 Şubat 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hayir cnm mesele o deil mesele albümü cikardiktan 6 ay sonra ona covervari bisiler yapmalari ama bunun da ilkinin bütün karizmasini cizmesi[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aslında şöyle bir şey var bi ara sıkıldım bütün evanescence parçalarından uzaklaştım, sonrasında yine nimet gibi geldiler her şeyi dozunda bırakmak lazım, sonra dedigin gibi b.ku cıkıyor[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben sevemedim $u amy lee denen hatunu. tamam sesi güzel ho$. ama o klavye ba$ına oturup ümit besen edasıyla konser vermesi olmadı. =)[signature][hline]just g3nk
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya ilk ba$ta görünce ho$uma gitti $arki ama $imdi dü$ünüyorumda biraz daha sert olmasi daha güzel,sarki tipine ve sözlerine daha cok uyuyo =) insana ilk basta garip geliyo degisik bi versionunu duyunca haliyle..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Bathory, 18 Şubat 2005 01:19 tarihinde demiş ki: ben sevemedim $u amy lee denen hatunu. tamam sesi güzel ho$. ama o klavye ba$ına oturup ümit besen edasıyla konser vermesi olmadı. =) hele my immortal'in konser versiyonunda.. saçlar da örgülü.. gözlerde mor halkalar sanki çekmi$ de cikmis.. seviyorum tipini de begeniyorum ii de zayifladi valla iice güzel oldu ama biraz baksin kendine.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 seni yardakçiliktan silerim bak Troil =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Öne çıkan mesajlar