Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RSF'ye destek!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler 25-26-27 martta Ankara'dayız.Festival kadrosuna Rage de eklenmiş; ve rage,crematory sonrası hala bir de headliner olacağı söyleniyor resmi sitesinde.
Mesaj tarihi:
Headliner için korkunç söylentiler var.Ben tahmin edebiliyorum ama tam emin değilim :) Zaten Rage ve Crematory'nin üstünde olucak olması beklentileri büyük yapıyor.
Mesaj tarihi:
7 kere mi olmuş bu festival? vay be
utanıyorum kendimden
7 kere olmuş ve ben hiçbirine gitmedim :)
buna da gidebileceğimi pek zannetmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
sepultura gelio kesin de Max olmadan gidilirmi o konsere $üpheli.gerci ben herhalükarda orda olucam nasılsa ;)
Megadeth'e gelince.en son iptaldi turne ama yok eklemeye çalı$ıyoruz,bi$eyler yapmaya çalı$ıyoruz gibi durumu kurtarma post'ları vardı sitede.
yalan olur gibime geliyo.
Mesaj tarihi:
crematory varsa kacmaz da öss die faktör var bu sene cok sey kacircam galba bu gidisle
subat ya da martta nightwish de olcak soylentisi vardi ama hic birsey duymadim sora sadece bir kere laneth de duymustum aylar once
Mesaj tarihi:
graveworm için gidilesi ve headliner kim diye akıllarda soru bıraktıran festival.elimizden geldiğince destek veririz de geçen sene de c condition getirdiler.bu sene neden getirdiklerini anlamadım.gerçi baya gaz vermişlerdi ortama

[Bu mesaj metalkopat tarafından 19 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cidden ha
her sene laf sokuşturuldu rsf ye ve organizatör hicri ye
bu sene adam gibi destek verin bari[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 19 Ocak 2005 05:40 tarihinde demiş ki:
7 kere mi olmuş bu festival? vay be
utanıyorum kendimden
7 kere olmuş ve ben hiçbirine gitmedim :)
buna da gidebileceğimi pek zannetmiyorum.

valla ankara'da olacam ve kaçıracam..
of ya..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Mesaj tarihi:
in flames isterük :P
(bu arada derginin yeni sayısını da alınız efendim yazım var :-))[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
  • Yeni Oluştur...