requem Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Beyler 25-26-27 martta Ankara'dayız.Festival kadrosuna Rage de eklenmiş; ve rage,crematory sonrası hala bir de headliner olacağı söyleniyor resmi sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hangi festival baska kimler var?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 8. rock station festivali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 rage var bide headliner var bunun üstüne ben büyük bi bomba bekliyorum valla şöle judas priest megadeth slayer falan geçen yıl sodom geldi mesela bknz: http://sodomized.info/e/fans.htm en üstteki resimde görüldüğü üzere biz ve sodom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Headliner için korkunç söylentiler var.Ben tahmin edebiliyorum ama tam emin değilim :) Zaten Rage ve Crematory'nin üstünde olucak olması beklentileri büyük yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ankarada otursam giderdimde napcam istanbuldan okulzamanı kalkıp gelemem :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 7 kere mi olmuş bu festival? vay be utanıyorum kendimden 7 kere olmuş ve ben hiçbirine gitmedim :) buna da gidebileceğimi pek zannetmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Aslında sırf Crematory ve Graveworm icin gidilebilitesi olan bi fest.hazır bi headliner daha varmı$.Mart ayı cok verimli gecicek cook ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya o diilde sepultura geliyomuş bide 24 ündemi ne megadeth te gelicekmiş sanırım Türkiye'ye martta insan şunları üst üste yapmaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sepultura gelio kesin de Max olmadan gidilirmi o konsere $üpheli.gerci ben herhalükarda orda olucam nasılsa ;) Megadeth'e gelince.en son iptaldi turne ama yok eklemeye çalı$ıyoruz,bi$eyler yapmaya çalı$ıyoruz gibi durumu kurtarma post'ları vardı sitede. yalan olur gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 crematory varsa kacmaz da öss die faktör var bu sene cok sey kacircam galba bu gidisle subat ya da martta nightwish de olcak soylentisi vardi ama hic birsey duymadim sora sadece bir kere laneth de duymustum aylar once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Şimdiden kadro gercekten cok iyi gidiLir direk amannn[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Rtnin yalan olduğu bi senede ilerde daha iyi festler görmek istiyosak Rock Station'a destek farzdır. www.rsf8.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalkopat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 graveworm için gidilesi ve headliner kim diye akıllarda soru bıraktıran festival.elimizden geldiğince destek veririz de geçen sene de c condition getirdiler.bu sene neden getirdiklerini anlamadım.gerçi baya gaz vermişlerdi ortama [Bu mesaj metalkopat tarafından 19 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 (bkz: forumda sözlükteymiş gibi yazmak)[signature][hline]hooded tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalkopat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: tunca, 19 Ocak 2005 19:11 tarihinde demiş ki: (bkz: forumda sözlükteymiş gibi yazmak) (: walla ole alışkanlık ya bırakmak lzm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hakkaten noldu nightwishe gelio fln dı?[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cidden ha her sene laf sokuşturuldu rsf ye ve organizatör hicri ye bu sene adam gibi destek verin bari[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 crematory ve rage çok iyi gerçekten..ankarada olsam gelirdim..hatta olurda giderim yine hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 false in truth, ominous grief yeter :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ulen koskoca RockStation nerelere düşmüş!! :) Evet headliner için tahminleri alayım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 rage ve crematory..ikisi paylaşıyor[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Bonecrusher, 19 Ocak 2005 05:40 tarihinde demiş ki: 7 kere mi olmuş bu festival? vay be utanıyorum kendimden 7 kere olmuş ve ben hiçbirine gitmedim :) buna da gidebileceğimi pek zannetmiyorum. valla ankara'da olacam ve kaçıracam.. of ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bundan sonra eklenecek olan headlinerı kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 in flames isterük :P (bu arada derginin yeni sayısını da alınız efendim yazım var :-))[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar