kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ya burda 26 tane ghoul diyorum ben sen diyorsunkiş level 1 immolation yani siz bana gıcıklığına anlamamaya çalışıyorsunuz heralde ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ne olmuş 26 ghoul a ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yok bişey kardeş mümkünse görüşmeyelim ! bu kadar yazdıklarımdan sonra hala anlamıyorsan helal sana tebrik eder gözlerinden öperim[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 June 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 d[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: arcane, 24 May 2003 11:37 tarihinde demiş ki: said: Sam, 30 April 2003 02:17 tarihinde demiş ki: arcane roar çekmen için seni night elf'e alalım.. :Pbu lightelflerin yalan roar u değil bu orc roar u.öfkeyle yapıosun vahşi bişe öyle çoluk çocuk druid mruid yapamaz bunu.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers heh sen bir ay sonra cevap vermişsin ben de bir ay sonra cevap vereyim: orc'lar yalan roar yapar, ayıdan daha iyi kertenkeleyle kurt aşılaması mı roar yapacak? blizzard koymuş kuralı işte, dana derisi davul çalacan sen ancak..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lurk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Eh, her zaman demişimdir, karşılaşıldığında insanın elini ayağını dolandıran tek bir hero vardır, o da Demon Hunter. Daha tartışmaya ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Denizzz, 29 April 2003 20:54 tarihinde demiş ki: Söyleyin en çok Zırh kimde???????? Humandaaaaaaaaaa ( Knight ) Söyleyin en kolay healleme olanağı kimde? Humandaaaaa ( Priest ) Söyleyin en sağlam hava kuvveti kimde? Humandaaaaaa ( Gyrocopter ) Dostum Human la birebir savaşmak çocuk oyunu artı oyunun en iyi hava gücü kesinlikle chimeara+hippograph ama şunu da kabul etmek lazım human+orc ittifakını hiçbir güç yenemez...invullar healler bi dünya saçmalık bi arada yenilmez oluyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 aynen. human 'ların asil savaşçıları ve sonradan görme olan orc ların güçlü upgrade leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 son versyionda Human ve Night elf rulaz[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 undead rlz :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yaf kimde davulcu var onu söleyin? adam Kodo beastin üstünde davul çalarken siz ve gruntlariniz cümbüs yasiyo daha ne bea :D[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Tauren falan eklenmicekmi acaba madalyalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yakında geliyor sabredin :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bide iptal edilmiyo sil gibi bişi eklenirse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Undead tek gecerim ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 deneme 1, 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 deniorm bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 saolun çok yaşayın aslansınız kaplansınız (elf olmayı uzun zamandır bekliyordum)[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ee ben taurenim... hemde böyle beyaz öküzlerden ne zaman gelecek tauen gnome dwarf troll ikonları?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kedi'ye yeterince dürüm ısmarlarsak olucak![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
story_off Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Night ELFHunter... her/alc...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Humana kötü diyen arkadaşlara bişey diyorum. Son patch de görüldüğü gibi Human oyundaki dengeyi bozan bir ırk.İyi bir human oyuncusu yenilmez.Bunu söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yukardaki 2 mesajın başlıkla ilgisini anlayabilmiş değilim..[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Hassan, 19 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki: yukardaki 2 mesajın başlıkla ilgisini anlayabilmiş değilim.. Gerilere bi bak ;)[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: raider, 19 Şubat 2005 14:20 tarihinde demiş ki: said: Hassan, 19 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki: yukardaki 2 mesajın başlıkla ilgisini anlayabilmiş değilim.. Gerilere bi bak ;) başlıkla olan alakasızlık değişmiyor.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar