ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Denizzz, 29 April 2003 20:54 tarihinde demiş ki: Söyleyin en çok Zırh kimde???????? Humandaaaaaaaaaa ( Knight ) Söyleyin en kolay healleme olanağı kimde? Humandaaaaa ( Priest ) Söyleyin en sağlam hava kuvveti kimde? Humandaaaaaa ( Gyrocopter ) humanlarin genelde taktigi su Priest+Knigt ama o kadar kolaygi assa almak... Archer Dryards+dm +pom combosu yerden yere vurur ... En saglam air unit aslinda elflerde Talon+hippo+chimaera kimde var bu karar air unit ?[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Antimodes52, 29 April 2003 15:48 tarihinde demiş ki: Human rulz knight rulz sorceress-polymorph rulz mountain king rulz human rushda archmagein water elemental rulz. Daha yoruma gerek yok :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Bence Won rulaz.. human a bire bir :)[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 undead rlz[hline]Collin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ejderha ıstıyorum daha cok ejderha hepsı toplansın ınsanlıgı aman kotulugu temızlıyelım :)..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 BANSHEE den nefret ediyorum bi patch cikarsinlarda su bansheeler i kaldirsinlar derdim eskiden simdi banshee gorunce micro bile yapmadan saldiriyorum Allah Allah[ Allah ud ile karsilastirmasin insani][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Karakedi bu orc resimlerini filan battle.net forumlarındaki gibi avatar tarzında yapsan daha hoş olurdu ya böyle ufacı kufacık :) Hatta oyun çıkınca class içinde ırk a göre resim filan olur herkes kimin ne oynadığını bilir.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Forever Warcraft, Forever OOORRRRCCSS!! GGRRRRROOOAAAARR![hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Randomada bır sey koysanız ıyı olur bence.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Kılıçustası yönetir.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Tarist_Windveil, 08 May 2003 17:24 tarihinde demiş ki: Kılıçustası yönetir.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Sorceress da sallar o zaman. Uffff Xanax şişem nerde ya? :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Biri magarama girmis hazinemden 2000 altin yurutmus ama derin uyuyorum haaa........A A burasi neresi yanlis yer.......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bende deniyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lol[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Denedim veeee evetoldu inanamıyorum ben de artık tam bir night-elfim*!sevindirik olur ve aglamaya baslar*[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 10 May 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bende bi deneme yapayım...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yokmu bnet takilaniniz ?[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Biri bana sunucu soylesin cıldırcam[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bende geldim Human kardeşler. Neden bu kadar az Human lar yaw. Neyse çoğalır[hline]_HannibaL_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 UNDEAD RLZ[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio ;)[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy ahaha adam laf sokmuş arada kayamış sus bakem light elf seni 1 kalorilik elf çavdar elfi kepek elfi :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Wanna mooore picture? take em !010203Lara?0506070809010[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b][Bu mesaj Norak tarafından 19 May 2003 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 lol acelenden madalya konusuna atmışım msg ı, neyse :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 SWG kaybedıyor yavas yavas...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 resimler güzel norak :) artık bi oyun çıksa da oynasak biraz öss den önce.. gerçi yılın son çeyreğinde çıkarsa pek fırsatım olmaz. yaza kalacak gibi. dragonutopia, swg çıkınca kaybettiğini geri alacaktır büyük ihtimalle, malum benim de o kadar fan'im olsa ben de çeşitli planlar yaparak çıkış tarihini ileriye atardım eheh.. sonuçta belli sayıda insan kesinlikle o oyunu alacak, gerisini pek önemsemiyor lucasarts.[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar