SethValor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arakadaslar oynarken bir anda oldum, hogger questinde, sonra baktım corpse yok, ara ara bulamadim, sarı ok da cikmiyor, dedimki mezarlıkta canlaniim canlandim gene oldum tabi, sonra baktim gene yok corpse bende oyundan cikiim dedim, logout ettim, geri sayim bitti ama oyundan cikmadi, bende oyunu kapattım. simdi char im retrieve ekranında kaliyor. ne dusunuyorsunuz, char i bi turlu retrieve edemiyor. Burning leigon da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Server dağıldı... Düzelir 1-2 saate.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Server coktu gibi bişey millette zeplinle denizin ortasında falan kalmış kapanır bırazdan server tekrar açarlar heralde[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Cesedi göstermememi loss dan olmustur.Biraz bekle girersin.Charın oyundan dusmesi lazım tam olarak.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 heh,bendede sorun var şuanda yaratıklar kayboluyor :p logout olup gireyim dedim logout oldum.çıkmadı oyunu kapattım tekrar girdim karakter ekranı boşdu sonra karakter geldi girdim :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 serverda bakım olabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Retrieving Char List'te takıldı.[signature][hline]Elonia | Undead Mage Burning Legion Proud Member of Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bendede problem var öldüm geldim ceset kemik halinde ama sarı ok falan da yok :/ ne kadar sürer daha önce böyle birşey olmuş muydu[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet su an retrieving char list yazısında takılıyor..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Benim inboxta bisusru item vardı simdi yerinde kavak yelleri esio masallah ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 character kayboldu yaa Burning legionda character yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Burning Legion'da,Oyuna girecem karekterlerimi göremiyorum.Retrievening bekliyor,oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Lagdan ve bugdan oyun oynanmıyor cidden, yaklaşık 2 haftadır bir sorun ile ilgili her gece page atıyorum hiçbir gm yanıt vermiyor. Free shard olsa daha iyi olurdu sanıyorum bundan Umarım düzelir yoksa tadı kaçacak yani oyunun[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gelir birazdan.rutin bakımlardan birini yapıyorlardır.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aynı problem. güzel bir furbolg katliamından sonra insanın isteyebileceği en son şey :-P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yok mesele o değil neden gm yok oyunda mesele bu maaşlı adam çalışması gerekmiyormu sonuçta para verdiğimiz bişey[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Rutin bakımlar Cuma 8-12 arası yapılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 O dediin bakım dun yapılmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hersey normal ; mobların gorunmemesi devamlı out of range demesi reslenmeye calsımadıgım halde buyude atmıyorum karakterin silimiş gorunmesi bunlarsızda oynanır :P[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bakım değil bu aniden moblar ve npc ler kayboldu. resslenilemez olundu vs. bence biraz geri alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Oh be sorun bende sanmıştım.. Voidwalker çıkmadı iki saat 6 tane stone harcadım fıtık oldum Retrieving Character List :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Harbi gm yokmu oyunda? kitapçıkta yazıyo gmler şöyledir böyledir diye..Belki yetişemiyolardır 6k adama:-P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hmmm Ozamn düşünmeye baslayalım acaba karakterim silinirse kac milyon colar tazminat istesem acaba ? bi soleyiverin bakiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 karakterin silinirse hicbisey iddaa edemezsin.[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Walla server'lara baktıında bende karakter gözükmüyor :) En iyisi ben de düşüniim bunu ..[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar