Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sapıttı yine....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arakadaslar oynarken bir anda oldum, hogger questinde, sonra baktım corpse yok, ara ara bulamadim, sarı ok da cikmiyor, dedimki mezarlıkta canlaniim canlandim gene oldum tabi, sonra baktim gene yok corpse bende oyundan cikiim dedim, logout ettim, geri sayim bitti ama oyundan cikmadi, bende oyunu kapattım. simdi char im retrieve ekranında kaliyor. ne dusunuyorsunuz, char i bi turlu retrieve edemiyor. Burning leigon da
Mesaj tarihi:
Lagdan ve bugdan oyun oynanmıyor cidden, yaklaşık 2 haftadır bir sorun ile ilgili her gece page atıyorum hiçbir gm yanıt vermiyor. Free shard olsa daha iyi olurdu sanıyorum bundan
Umarım düzelir yoksa tadı kaçacak yani oyunun[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Mesaj tarihi:
aynı problem. güzel bir furbolg katliamından sonra insanın isteyebileceği en son şey :-P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Mesaj tarihi:
Yok mesele o değil neden gm yok oyunda mesele bu maaşlı adam çalışması gerekmiyormu sonuçta para verdiğimiz bişey[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Mesaj tarihi:
hersey normal ;
mobların gorunmemesi
devamlı out of range demesi reslenmeye calsımadıgım halde buyude atmıyorum
karakterin silimiş gorunmesi

bunlarsızda oynanır :P[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

Mesaj tarihi:
Oh be sorun bende sanmıştım.. Voidwalker çıkmadı iki saat 6 tane stone harcadım fıtık oldum
Retrieving Character List :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Mesaj tarihi:
Harbi gm yokmu oyunda? kitapçıkta yazıyo gmler şöyledir böyledir diye..Belki yetişemiyolardır 6k adama:-P[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Walla server'lara baktıında bende karakter gözükmüyor :) En iyisi ben de düşüniim bunu ..[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
  • Yeni Oluştur...