Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karneleri yazalım(en kötü karneye sukutır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fransça:1
matematik:1
fen:1
türkçe:3
beden:3

ikmal yolu gözüktü yani gerçi hazırlıkta olduum icin tek onemli not fransçaydı ondanda çakıp yazımı boq ettim sizlerde yazın en kötü karneyi lombak' a yollayın scooter kazanıyosunuz
Mesaj tarihi:
Bize bi hafta sonra vercekler ama benim karnemin iyi olması lazım aslında tabi gıcık hocalar söylemedikleri için bir şey söyleyemem[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 12 June 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=35266
:yapma: :etme: :eşşekherif: :terbiyesiz:[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

Nerden biliyosun herif olduğunu :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
:eşşekbişi:[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
said:
Elexa, 12 June 2003 19:20 tarihinde demiş ki:
fransça:1
matematik:1
fen:1
türkçe:3
beden:3

ikmal yolu gözüktü yani gerçi hazırlıkta olduum icin tek onemli not fransçaydı ondanda çakıp yazımı boq ettim sizlerde yazın en kötü karneyi lombak' a yollayın scooter kazanıyosunuz

hangi fr okulu
Mesaj tarihi:
benim eşşoğlueşşek abim Boğaziçi makinada 4.0 Eşşeoğlu eşşek[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

[Bu mesaj karpuz tarafından 12 June 2003 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Makine Mühendisliği işte...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
sen bu kafa ıle fazla yasamassın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
PATİCİKTE BİR GURUR TABLOSU

Hazırlıkta 4.11 ortalama ile sınıf birinciliği , teşekkür sahibiyeti. Fransızca 4 :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 12 June 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sıcıcam ıngılızcecı kopya cektın 0 erdım dedı halbukı cekmedım yarın eger ole bı durum olurda notum 5 den asaa gelırse yıkcam kafalarına

geo=4
mıllı guvenlık = 4 dıgerlerı 5

ıngılızce yı bılmıyorum ama[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Lise2
Mat:0
Geometri:0
Analatil Geo:0
Edebiyat:1
Cografya:1
Edebi Metinler:1
boh..[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight
Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver
Mesaj tarihi:
bu patıcıkte dort dortluk gorencı yokmu ?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
Lise 3

Mat: 2
Geo: 1
Coğ: 1
Edebiyat 1
Beden 5
müzik 5
din 5
sosyoloji 2
felsefe 2
g.konuşma 2 :)
tarih 3

diğer dersleri unuttum :)
sıçtık gibime geliyor aa hadi hayırlısı üniyi kazanıcam zaten en gral işletme tutturuyorum ama hukuk lazım bana :)
üniyi kazanınca bütün derslerden geçiricem kendimi bi geçirmesinler Yakarım lan okulu!!![hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
said:
Llama, 12 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
bu patıcıkte dort dortluk gorencı yokmu ?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...

4.4 mü olcak ortalaması (taam kötüydü)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki:
delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
  • Yeni Oluştur...