Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karneleri yazalım(en kötü karneye sukutır)

Elexa

Öne çıkan mesajlar

Bize bi hafta sonra vercekler ama benim karnemin iyi olması lazım aslında tabi gıcık hocalar söylemedikleri için bir şey söyleyemem[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 June 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=35266
:yapma: :etme: :eşşekherif: :terbiyesiz:[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

Nerden biliyosun herif olduğunu :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

benim eşşoğlueşşek abim Boğaziçi makinada 4.0 Eşşeoğlu eşşek[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

[Bu mesaj karpuz tarafından 12 June 2003 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 3

Mat: 2
Geo: 1
Coğ: 1
Edebiyat 1
Beden 5
müzik 5
din 5
sosyoloji 2
felsefe 2
g.konuşma 2 :)
tarih 3

diğer dersleri unuttum :)
sıçtık gibime geliyor aa hadi hayırlısı üniyi kazanıcam zaten en gral işletme tutturuyorum ama hukuk lazım bana :)
üniyi kazanınca bütün derslerden geçiricem kendimi bi geçirmesinler Yakarım lan okulu!!![hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 12 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
bu patıcıkte dort dortluk gorencı yokmu ?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos

4.4 mü olcak ortalaması (taam kötüydü)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki:
delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...