Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto ShoPro tarafından lisanslandı.

-overdose-

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şansa www.narutofan.com a baktım ve anime'n ShoPro tarafından lisanslandığını gördüm. Şu an birşey belli değil diyorlar ama bittorent ler kapatılacakmış yani directler heralde belli olana kalacak. İşallah sub lanmaya devam eder diyelim, başka birşey yok diyecek.[signature][hline]When I am sober life bores me, so I get drunk again.
Sosyal ağlarda paylaş

sub'layan ille birileri olur da anbu-aone sub'lamaz belki. sonuçta başka lisanslı seriler de var sürüyle grup tarafından sub'lanan..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu anbudom açıklaması
"Naruto is being dropped by ANBU, cease distro, 1 week grace period b4 bans"
Buda Animeone açıklaması
"Naruto Licensed, not dropped. Check GotWoot forums for info"
Yani kısaca anbudom bıraktı- animeone daha ne yapacağına karar vermedi. Bakalım kim kalacak...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

AnimeSuki sitesinde yapılan açıklamada,
Tam olarak lisanslandı kabul etmediklerini ve seriyi yayınlamaya devam edeceklerini yazıyor.

"However AnimeSuki sees ShoPro only as a middle-man and not an anime company which releases anime themselves. As such we're not marking it licensed yet. Please note that this situtation may change at any time. Also the ShoPro "license" means Naruto is now much more likely to be licensed in the US, especially by VIZ."

Scarywater sitesi de torrentleri host etmeye devam ediyor. Şimdilik bi sorun yokmuş gibi gözüküyor ama sonra gruplar devam eder mi bilmiyorum? Bence uyarı felan alana kadar devam ederler.[signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

ANBU aslında Ah! My Goddess TV serisine başlamıştı bile. Aynı zamanda başka serilerde yapıyorlar. Serinin daha ne kadar süreceği belli olsa başka grupların çıkma ihtimali daha yüksek olurdu diye düşünüyorum.
Gerçi daha böyle bişey yok ama, bence DVDleri hızla çıkacaktır. Adamlar hatta sadece yeni bölümlerini bile çıkarabilirler. eskileri de remastered felan adıyla kısaltırlar yoksa kimse 120 bölüm için 30 DVD almaz (amerikalılar bile) Normalde bir dvdde 4 bölüm oluyor.[signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

eger yanilmiyosam One Piece'i lisanslayan sirketle ayni Naruto'yu lisanslayan. ve One Piece hala devam ediyo.(ki onu lisanslayan 2, bilemedin 3 fan-sub'layan var) Naruto'yu fan-sub'layan en az 6-7 grup var. mutlaka birileri bi sekilde devam eder yuklemeye. ozellikle NARUTO gibi bi animeyi boyle yari yolda birakmazlar..umarim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 16 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Anbu ve animeone zaten yalan subberlardır. 2 gun sonra geliyodu animeler. Saiyaman rawleri daittiktan max 6 saat sonra DB sublayip direk uplıyo zaten. Su anda 122 Raw piyasada DB den subbed versiyonu bekliyorum. İlgilenenler icin.
www.narutodownload.com

abi bu adamlar nasıl 6 saatte subayabiliyorlar?
benim bildiğim en az 4 kişinin felan çalışması gerekiyo bu işte, yok çeviri-editing-coding-type styling-timing felan hepsini aynı adam yapıyorsa onu bilmem. Bu hiç kolay bi iş değil, benim gözüm pek tutmadı 6saat olayını, ama o narutodownload sayfasını yakinen takip ediyorum o ayrı.
Zaten dün gece panik oldum, gidiyo diye sabah 4'e kadar naruto seyrettim, şimdi başım ağrıyo[signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha ben 3 saatte felan ayarlıyom altyazıyı :P ama ingilizcenin üstüne oluyo o ayrı mesele heheheh :) japoncam olsaydı keşke... Tam olarak türkçe naruto altyazısı ozaman olurdu :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

yaf şimdi anbu olayı bıraktığına göre (adamların ismini aldığı anime'i bırakıyor olmaları cidden ilginç oldu :-p ) aone'yi mi yoksa dattbayo'yu mu tercih etmeli dersiniz? dattebayo hiç indirmedim de nasıldır bilmiyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

AnimeOne da bıraktı abi.
Cartoon network 2005 yılında naruto'yu yayınlayacağını açıklamış.
Cartoon Network Press Release

Animesuki ve scarywater siteleri torrentleri kaldırdı. AnimeOne sayfasında torrentten ve botlarından kaldırdıklarını açıkladı. IRC kanalında da distroyu durdurun diye yazıyo.
geriye pek bi seçenek kalmıyo sanırım.
Narutodownload.com da hala var mı?[signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shikamaru, 17 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
Vallaha ben 3 saatte felan ayarlıyom altyazıyı :P ama ingilizcenin üstüne oluyo o ayrı mesele heheheh :) japoncam olsaydı keşke... Tam olarak türkçe naruto altyazısı ozaman olurdu :D

abi senin hazırladığın srt mi?

embadded softsub ayrı bişey[signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 17 Şubat 2005 07:28 tarihinde demiş ki:
eger yanilmiyosam One Piece'i lisanslayan sirketle ayni Naruto'yu lisanslayan. ve One Piece hala devam ediyo.

ben one piece'i sürekli takip ediyorum funsub sitesinden. bir ara lisanslandığında sadece karakterlerin isimleri değişiyo iye konuşulmuştu zorro gerçekte lisanslı zorro karakteri olduğundan zollo mu ne öyle saçma sapan birşey olacaktı Luffy de yine başka bir isimle anılacaktı. başkada üzerinde pek konuşma geçmedi. sonrada zaten ne karakter isimleri değişti nede yayınlar durdu. yada kaizoku fansub pek aldırış etmedi. bilemiycem. tahminimce narutoda devam eder. p2p olayına nasıl karşı koyamadıkları gibi fun-sub olayınada karşı koyamazlar. :)
bana göre sadece ağızlarda sakız gibi çiğnenip dedikodu şeklinde dolanır durur. benim şahsi fikrim bu.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son baktigimda Narutofan'da 122. bolum dattebayo tarafindan sub'lanmisti. eger scarywater'dan banlandilarsa demekki devam ediyolar demektir. ben asil Naruto Movie nolucak onu merak ediyorum, SO veya onun gibi bi fansub grubu filmi subliycakti. nolucak bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

dattebayo 11'yi bugün indirdim, çeviri fena değil gördüğüm kadarıyla, yazılar biraz büyük gibi ama olsun, bulup da bulanmanın alemi yok.. :-p (hemen çekiyoruz en azından beklemeden heh)

ün meselesi yalan, laughing man gits sac serisi dışında bişi yapmadı ama mükemmel iş çıkarıyor. hem de tek kişi. biraz daha hızlı olsa başka ihsan istemez hani.. :-)

rokku lii 123'te dönüyor! OMG! LOL! WTF! herif yataktan kalkıp primary lotus çekermiş, 7 kapı açarmış bir de ehe (kereta hırsından 8 bile açar aslında)

hastasıyız.. 8-)

[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...