Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter PvP

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Poly dediğiniz 1.5 sn Castli. Pet yalan olur direk. Şuda var ama 1vs1 karşılaşmak zor oluyor. Çoklu aksiyonlarda her zaman dediğim gibi 1 Mage 2 hunter iş yapıyor. 1Vs1 de
Heyecan yapan,Karşısında bir pet birde player görünce heyecanlanan herkesi ezer.

Şuda varki çoğu kişi hayvanı tınlamayıp direk Hunterın kendisine ataklanıyor. Beast mastery burda iş görür sanırım. Ancak şuda varki ben korede lvl 42 ye kadar kasmıştım mage i Mesela o karakter ile Hunteri poly edip hayvanı kesiyordum önce İlerki lvl larda hayvanların hpsi o kadar artmıyor ama sizin dmgleriniz iyi artıyor.

Hunter 1vs1 de iş yapmaz zaten dediğim gibi WoW da 1vs1 bulmak zor günde 1 kere belki.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 1v1 gibi bir şey istemiyorum, 1v1 de kendi levelımda adam kesmekten çok, level 40 adama concussive shot atarak, adamı arkasından koşan gruba yem etmek daha fazla zevk veriyordu bana betada =)
Sonuçta o adam senin sayende ölüyor =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 09 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
Poly dediğiniz 1.5 sn Castli. Pet yalan olur direk. Şuda var ama 1vs1 karşılaşmak zor oluyor. Çoklu aksiyonlarda her zaman dediğim gibi 1 Mage 2 hunter iş yapıyor. 1Vs1 de
Heyecan yapan,Karşısında bir pet birde player görünce heyecanlanan herkesi ezer.

Şuda varki çoğu kişi hayvanı tınlamayıp direk Hunterın kendisine ataklanıyor. Beast mastery burda iş görür sanırım. Ancak şuda varki ben korede lvl 42 ye kadar kasmıştım mage i Mesela o karakter ile Hunteri poly edip hayvanı kesiyordum önce İlerki lvl larda hayvanların hpsi o kadar artmıyor ama sizin dmgleriniz iyi artıyor.

Hunter 1vs1 de iş yapmaz zaten dediğim gibi WoW da 1vs1 bulmak zor günde 1 kere belki.

Seninle ashenvalede karşılaştık galiba 1v1 :) neden orada poly etmedin hayvanı? Üstelik ben mal gibi cheetahı açık unutup gelmişim daze manyağı oldum orada petim kesti seni benden çok. cevabını ben vereyim:
Mage ile ilk karşılaşmada ilk hamleyi hunter yapar salak değilse. Mesela ben seni ashenvalede 10dk dır takip ediyordum malibu, önündeki 6 7 kişilik grubu da öyle.. Ve onlar senden açılıp seni yalnız bırakınca ilk olarak serpent sting ile vurup öyle girdim sana. Çünkü ilk karşılaşmada 200 vurursan adam direk farkeder ve hamlesini yapar. Oysa ki curse ya da DoT ile girersen adam anlamaz birisinin vurduğunu. Arkasından arcane shot ve daze ve sen bana dönersin peti salarım. Burada rapid fire açınca 150 150 damageleri gören hiçbir mage canım gidiyor bana ne diyip de polymorph cast etmez. Direk shield açar ve pot kullanmaya kalkar. Bu sırada hayvan zaten üstüne düşeni çoktan yapmış oluyor adam shieldı açana ve canını doldurana kadar shieldını yiyor adamın. Arkasından neredeyse 0 cooldownlu hunter skilleri ile manasız mage i kesebiliyorum. Ben shieldı bitmiş ya da öldürebilirim diye düşündüğüm bir rakibime melee giriyorum çünkü gerçekten hunter meleedede çok etkili ve mage in senden kaçarak zaman kaybetmesini sağlıyor. Zaten canı çok azalırsa da oku yollarsın olay biter.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma hunter malee de nerden etkili 2 tane ofansif skill var birisi raptor diğeri counterattack oda adama dodge geçicen geçince de öle fantastik dmg vurmuyor raptor desen oldu ya miss geçtin direk yatış adama bodozlama anca hpsi artık dibe vurdumu yaparsın yoksa warrior filan böle dalim dersin büyük bir olasılıkla yatarsın.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter lvl 60 da Aimed Shot+critical ile 1500+ damage vurabiliyor. Lvl 32 Hunterimla 20% critical damage bonus talentleriyle 450 vurdum (13.6 dps gun vardi damage ve speed hatirlamiyorum) sahsen.

Lvl 60 Pally ve Warriorlar top gear armor ile 60% reductiona sahip olabiliyorlar.[signature][hline]
Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu andaki warriorlardan bahsediyorum. En fazlası %30-35 civarında idi betada. E top gear itemla level 60ta bende çok vururum yani onu düşünmiceksin. Ben bulunduğum levela göre değerlendiriyorum. E heralde level 60 olunca bende level 34 raptorla gezmem :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
Zaten 1v1 gibi bir şey istemiyorum, 1v1 de kendi levelımda adam kesmekten çok, level 40 adama concussive shot atarak, adamı arkasından koşan gruba yem etmek daha fazla zevk veriyordu bana betada =)
Sonuçta o adam senin sayende ölüyor =)

demek o sendin hrrr :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bende lvl 34 hunter kastım betada aimed shotla 400-450 arası gördüm crit hatta 37 lvl bi warlock a 470 vurmuştum adam neye uğradığını şaşırmışıtı :) Ayrıca marksmanship gitmiştim bm den sadece aspect of the hawk ı fullemiştim başka birşeye vermemiştim buna rağmen lvl kasarken hiç zorlanmadım tabii arada bir mobların aggro su size dönüyor ama işinizi bilirseniz zaten yanınıza gelmeden ya ölüyor yada bir raptor strike lık canı kalıyor.Tabiiki bm gidilirse daha rahat kasılabilir ama bahsettinğin kadar abartı değil yani bazen çok extra critler denk gelirse üstüste mob direk dönebiliyor ama genelde kasarken bir sorun değil bm gitmemek..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

[Bu mesaj Taskiranus tarafından 09 Şubat 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

5/5 - Improved Concussive Shot
5/5 - Lethal Shots
1/1 - Aimed Shot
5/5 - Efficiency
5/5 - Mortal Shots
1/1 - Scatter Shot
3/3 - Hawk Eye

5/5 - Precision
5/5 - Improved Wing Clip
1/1 - Deterrence
3/3 - Lightning Reflexes
1/5 - Improved Mongoose Bite
5/5 - Deflection
1/1 - Counterattack

5 skill kalıyor sanırım, 3 skill daha biyerlerden kırpılabilirse beast master daki aspect of monkey e +3 vermeyi deneyin dodge unuz %25-30 lara dayanabilir.

bence en iyi pvp buildi budur, pet e skill vermek hiçbir işinize yaramaz kanısındayım. Counterattack , deterrence ,improved wing clip gibi survival skillerini almazsanız hezimete uğrarsınız zire kimse sizin wing klip yapıp aspect of cheetah ile kaçmanızı seyretmez.Wing clip in şu avantajı var bide, kendisi instant cast ve cool down 0 yani dilediğiniz kadar spam edebilirsiniz ve improved özelliği sayesinde 1-2 denemeden sonra hemen rakibi yere yapıştırabilirsiniz.

Pvp guildindeyim ve durmadan pvp yapıyorum kesinlikle 1 e 1 de uzakta kalmak çok zor çünkü nerdeyse bütün profların yavaşlatıcı özellikleri var. Yani rahatça yere yapıştırıp kaçamıyorsunuz genellikle açılışı aimed shot la başlayıp skorpid sting ide ardına yapıştırıyorsunuz (mage, priest, warlock ise direk mana drain çekmeniz gerekiyor yoksa fazla yaşayamıyorsunuz). Kullanabileceğiniz bir özellikde feign death , evet feign death pvp de çok rahat kullanabilir, tabiki rakibi aldatmak için değil ama feign yaptığınız an rakip sizi kaybediyor buda yaptığı spell in heba olmasını , roguelar için en önemli olan kombo puanlarını 0 lamasını ve rakip sizi seçebilene kadar (özellikle ağaç,ot yada bina gibi objelerle görününüz bloke edilmişse) first-aid ile heal uapabilmenizi , son olarakda yakın dövüşte iseniz (zamanınız varsa dövüş e başlamadan kesinlikle 1 trap bırakın yere çok faydasını görürsünüz) feign sayesinde (lag yoksa) combattan çıkacağınız için tekrar trap koyabilirsiniz. Genelde ya immolation trap koyup extra dmg verceksiniz yada freezing trap koyup (level 60 da 20 sn ye donduruyor) kendinizi healledikten sonra aimed shotla devam edebileceksiniz. Daha çok taktik var ama aklıma gelen bunlar şuan. Arcane shot ı çok fazla kullanmıyorum oyüzden 5 skill verip cooldown unu 1 sn ye indirmenin hiçbir faydasını göremiyorum.Counterstrike gibi bir skill de lev 60 da parry yaptığınız anda 125 dmg vermenin yanı sıra (instant cast ve cool down yok) rakibi yine 5 sn yere yapıştırabiliyorsunuz, ne gereği var improved wing clip varken derseniz counterstrike a dodge,parry yada block işlemiyor hem 125dmg veriyorsunuz hem rakibi durdurup uzaklaşabiliyorsunuz.Kaçmadan wing clip i yapıştırmayı unutmayın tabi =p

kullanmadığım 5 skill i trap özelliğine vererek 5 sn ye durdurma özelliğinide kazandırabilirim , şimdi aklıma geldi hehe immolation trap 690 hasar verse ve 5 saniye immobilise etse (ki bu aimed shot için yeterli bir süre) direk üstün başlarsınız.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Şunuda söylemek lazım aimed shot ı critlediğiniz anda pvp de 2000+ dmg verebilmeniz mümkün (özellikle casterlara), pvm de en yüksek 2453 gördüm şuana kadar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Templateimiz nerdeyse ayni olmus Darksun. Hawk eyea verdigin 3 TP yi vede bosta kalan 5 TP yi ben Aspect of Hawk/Monkey icin kullandim geriye kalan herseyde mantigimiz ayni sanirim. son 8 TP yi AoH ve AoM e vermenin sebebide bu oyundaki 1% sanslarin bile bence cok onemli olmasi vede hem 1v1 de hemde Raid lerde kullanabilecegim iki farkli Aspect olmalari.[signature][hline]

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Verebilcek olsam %3 dodge a verirdim ama elimde kalan 5 i herhalde Melee crit rate i %5 arttırmak için kullanacağım hunter ın melee sini küçümsemeyin elimdeki doomsawla 900 crit verebiliyorum =p millet kaçmamı beklerken üstüne gelen birini görünce şaşırıyor zaten.
Petim de çok iyi ama level 48 daha ya çok geç farkettim böyle özel bir pet olabileceğiniz. Lev ınız 42 oldumu her resist i 100 olan pet i tame etmeniz tavsiye edilir hem pvm hem pvp de gerçekten çok işe yarıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

6 yard fazla rangein olmasi 3% dodge dan daha mi iyi sence ? Betada lvl 32 ye gelebildim vede gerek official forumlar olsun gerek diger community sayfalarindan olsun okuduklarimla bana 3% dodge daha onemli gibi geliyor[signature][hline]

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Pet olarakta official forumlarda yazilanlara gore Snarler ve King B adinda iki pet cok iyi diyorlar. Snarler 8 saatte spawn oluyormus vede 50% ye yakin poly/fear/sleep/root resisti varmis duyduguma gore[signature][hline]

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Sana range in çok daha fazla daydası olur kanaatindeyim bu sırf pvp de değil pvm dede çok işe yarıyor.6 yardı küçümseme bir arttırdığında aradaki farkı zaten göreceksin =)
+3 dodge u bir şekilde kapatırım gibi geliyor zira 8 skill i +3 dodge alabilmek için vermek istemiyorum. Aspect of hawk ı çok nadir kullanıyorum , genelde kişiler melee girdiklerinden dodge çok daha fazla işe yarıyor. %5 melee crit bonus alırsanız çok ilerki seviyede %15-20 arasında bir rate e gelebilirsiniz buda hiç küçümsenecek bir rakkam değil kanımca. Eğer zaten roguelarınki gibi crit bonusumuz olsa çok daha fazla can yakarız ama 51 agi mi ne sadece %1 crit veriyor sanırım. Kimse ranged e nekadar % verdiğini bilmiyor tabi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Snarler Feralas ın doğusunda spawn olan bir pet ve gerçekten horde camp e çok yakın. Ben gider gitmez bulup tame ettim ama sadece bir söylenti olduğunu düşünüyordum. Bütün resistlerinin 100 olduğunu görünce şaşırmadım değil hani...
maximum resist 250 ama 100 resist gerçekten çok işinize yarıyor ,pet poly yada feardan daha çabuk kurtuluyor yada direk resist ediyor vs vs.
Diğer pet i hiç bilmiyorum gerçekten, ne gibi özelliği varmışki?
Bu arada hunter ın elite armor u (yani eninde sonunda alacağınız armor ) 8 parçadan 5 ini taktığınız halde dragonstalker ise 130 giantstalker ise 100 resist veriyor ayrıca her parçanın kendine has resistleride mevcut bu bütün proflarda yok, bize torpil geçmişler iyide olmuş =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bence benim en hoşuma giden pvpdede pvm dede beastmasterdır. İdeal treem şöyle :

Marksmanship Mastery
Improved Arcane Shot
Rank 4/5
Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 0.8 sec.
Aimed Shot
Rank 1/1
75 Mana 8-35 yd range
Attack speed +3 sec 6 sec cooldown
Requires Ranged Weapon
An aimed shot that increases ranged damage by 70.
Mortal Shots
Rank 5/5
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.
Improved Concussive Shot
Rank 5/5
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 sec.
Lethal Shots
Rank 5/5
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.
Marksmanship Total: 20
Beast Mastery Mastery
Endurance Training
Rank 5/5
Increases the Health of your pets by 10%.
Ferocity
Rank 5/5
Increases the critical strike chance of your pets by 15%.
Frenzy
Rank 5/5
Gives your pet a 100% chance to gain a 30% attack speed increase for 8 sec after dealing a critical strike.
Improved Aspect of the Hawk
Rank 5/5
Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%.
Improved Aspect of the Monkey
Rank 3/3
Increases the Dodge bonus of your Aspect of the Monkey by 3%.
Unleashed Fury
Rank 4/5
Increases the damage done by your pets by 8%.
Improved Mend Pet
Rank 2/2
Increases the amount healed by your Mend Pet spell by 10%.
Spirit Bond
Rank 1/1
180 Mana 30 yd range
Instant cast
Every time your pet strikes an enemy, you gain 20 health.
Bestial Swiftness
Rank 1/1
Increases the outdoor movement speed of your pets by 30%.
Beast Mastery Total: 31
Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...